אני נגד ההתבטאות הזו לא הוריד את רמת הפורום ולא כלום ולא J-DATE אלא פשוט זה נחמד הודעה או שתיים כאלה אבל כל יום כל יום אותה הודעה בסגנון ובצע שונה זה קצת מציק.
אין שמח ממני שכיף לכם ואמרתי לך את זה יורם לא פעם אחת.
יהיה לכם הרבה יותר טוב לפתוח בלוג או משהו שלכם תוכלו לרשום לצלם ולפרסם את כל ההווי האישי שלכם.
בברכה עמית פורת
מבכירי מדריכי ההטסה
שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
0547551009
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
עמית, עוד ליפני שצוות הרכבת קם הרבה מאוד חברה פירסמו כאן ימי גיבוש במקום כזה
או אחר-ראה את טייסת העמק של אורי שלצערי נעלמה לנו, ולאף אחד לא היית שום בעיה כל
עוד זה נשאר בגדר נורמה מסויימת, ואפילו אני ואתה ועוד הרבה מאוד חברים, פירסמנו תמונות,
צחקנו, נפגשנו וכו'... החברה האלה פשוט יצאו מכל פרופורציה אפשרית, והפכו כל הערה
להערה אישית, הפכו כל וויכוח למין וויכוח בין קבוצתי- פשוט קייטנה
ועוד הכי מצחיק הם חושבים שזה מקינאהשימו לב טוב למר יורם לוי: הבנאדם פשוט לא
כותב דבר אחד מיקצועי! כלום! נדה! כל מה שמעניין אותו זה איך לתת את המילה האחרונה!
אני פשוט כבר לא עונה להם!
צחי
צחי ידידי,
באמת שאני אינני גורם תלוי, שכן אינני מכיר איש ולדאבוני גם איש אינו רוצה להכיר אותי. ועם זאת, צריך להבין את יחסי הכוחות במקום כמו טייסת הרכבת. לא מדובר בארבעה אנשים שמצאו שדה, אלא באופרציה מורכבת ורבת משתתפים. האם גוף כזה לא צריך מנהיג? לדעתי, מהתבוננות בצורת הפעולה שלהם, יורם לוי הוא המנהיג הבלתי מעורר שלהם, והעניינים הטכניים מטופלים על ידי אחד מסגניו בטייסת. אני חושב שזו התנהלות נכונה ויעילה.
האפסנאות קוראת לך להזדכות על הסרט שאתה חי בו.
אנחנו לא בצבא ולא צריכים מנהיג או סגנים או קטרים - הכל פה חברויות אמיתיות שנרקמות, ולא צריך להשוויץ בהן כל 5 דק' על גבי הפורום.
נ.ב.
אם כבר אנחנו בצבא - הייתי רוצה פירוט של המפקדים, הסגנים והחיילים כולל מס' אישיים ותמונות, יש לי כמה תלונות להגיש.
נא להגיע למשרד הרס"ר עם כומתה.
משה שמואלי
FPV
מסוקים
טיסנים
דאונים
סירות
מכוניות
בקיצור כל מה שאפשר לחבר לו שלט![]()
![]()
10000000+
צחי אחינו,
כבר מזמן זה לא קייטנה - זה גנון!!!!
יורם עומד במרכז המעגל של שעת ריכוז וילדי הרכבת סביבו.
חבל שהפורום שהיה מעניין ומועיל הופך להיות מלחמות שאיש אחד מנהל (או נוהג בקטר), מה שהוא לא יודע שיש צדדים אחרים שלא מפחדים מבריוני מקלדת.
חבר יקר,
אני פשוט בשוק ממךאין לי בעיה לא עם הרכבת וגם לא עם ההודעות של חבריה,
מיצידי שישירו אחד לשני "נומי, נומי" דרך הפורום ליפני שהם הולכים לישון!
הבעיה שלי היא ריכוז ההודעות הנ"ל במקום הלא נכון נקודה,
ומכיוון שהם לא מוכנים להפנים זאת, וגוררים זאת למקומות ילדותיים ואישיים, החלטתי פשוט לא
לענות למספר חברים משם- בישבילך המפקד וסגנו
צחי
flyinglizard היקר,
רואים שאינך יודע מי הם הנפשות הפועלות ומי צידו השני של המתרס שאתה מדבר בגנותו.
החברים מפלמחים הם לא כאלו שיתעסקו בליכלוכים ומריבות מחד אך לא יסבלו התבטאויות חסרות בסיס כמו זו שלך עלינו מאידך.
לאלימות אף אחד לא הגיע או יגיע כאן, בטח לא עקב בדיחה כמו זו שיורם מנסה להרים כאן.
אני חושב שדרך הפעולה שצחי הציע היא הכי טובה במקרה זה - פשוט להתעלם, בדיוק כמו מילדים...
זה או לחבר אותם לערוץ הופ, משה כבר נתן להם קישור לרכבת ההפתעות![]()
בחייאת ראבאק...
חברים , כולה אנחנו חברים ( או לפחות אמורים להיות כאלו ) לתחביב...
למה ככה ????!!!
בואו נחליט ספונטאנית על יומיים של שקט מוחלט ( דממה מוחלטת ) בכל מה שקשור למריבות השמצות ודיבורים לא יפים.
בואו נראה לאן זה יוביל...
נחליט שכולנו סופרים עד 10 , מתאפקים , לא מגיבים לשום הערה פרובוקטיבית , מדסקסים רק על נושאים מיקצועיים שקשורים בתחביב , ותראו כמה יפה יכול להיות הפורום הזה.
חג חנוכה מתקרב , ואולי נזכה לנס נוסף , פורום יפה יותר מיקצועי יותר פלוראליסטי , שנותן במה לכל קשת ומיגוון הנושאים הקשורים בתחביב המקסים שלנו.
בברכת חג שמח לכולנו.
עוזי ורועי
עוזי ידידינו היקר!!
לא אנשי מלחמה אנחנו,
כולנו כולל כולם רוצים שלום והנאה מהתחביב - אבל כשיש איזה צד פרובוקטור שאפילו בשירשור פשוט כמו שירשור מזל טוב לחבר (לצחי) לא מפרגנים ואף גרוע מזה, מנסים לדרדר אותו לריב ולהרוס חוויה של בן אדם, זה אומר דרשני.
אתה יכול להתרשם בעצמך - זה עדיין שם.
נ.ב.
תודה על המשאבה![]()
אם הייתם עושים (בתור מנהלי פורום) את מה שהצעתי כאן
זה לא היה קורה ....
מהקטן לגדול
Blade MCPX
TREX 500 ESP
TREX 550
TREX 700 NITRO FLYBARLESS
מכיוון שאין למי מאיתנו שליטה על אף אחד מהחברים , הפנייה שלי מופנית לכולם.
גם מי שחש עצמו נפגע ( בצדק או שלא בצדק ) וכן למי שפגע . ( במיתכוון או שלא במיתכוון ).
החלטה זו חייבת להיות של כולנו , אחרת הפורום יהפוך לפח אשפה!!!
בואו , למרות כל הרגשות , ננסה לפחות ליומיים !!! לשמור על שקט מוחלט בכל מה שקשור לנושא.
אני מאמין ומקווה שלדבר תהייה דינמיקה חיובית .
חג שמח
עוזי
עוזי שלום.
אני חושב שהספקת להכיר את הנפשות הפועלות הן ברכבת והן מחוץ לה.
הפניה שלך היא לגיטימית, אבל לא ישימה, מאחר שכפי שניתן לראות, כל הודעה שיצאה ממקלדת של חבר צוות הרכבת, זוכה מיידית להתקפה חסרת מעצורים או נסיון להכפשה והעלבה מצד גורמים שהרכבת מפריעה להם.
צוות הרכבת, ימשיך לפרסם מפגשים, כתבות, תמונות, והווי חברי ומקצועי, למורת רוחם של מי שלא מפרגנים וזה ימשיך את חגיגת החוסר פירגון.
לשקול את הצעתו של אסף1 זה להגיד במפורש "בא נסגור את הפורום של התחביב"!!
אל תכנעו !!
בברכת חג שמח,
יורם לוי
צוות הרכבת
פתח תקווה
One,Two,3D
למכירה שלט DX7i
נראה לך שזה עובד ?
תראה איזה בלגן "צוות הרכבת" עשה בפורום .
ליאור נתן דוגמאות לשירשורי הספאם הללו שלא תורמים לא לידע המקצועי של חברי הפורום ולא לפרסום הוואי של צוות הרכבת .(שכן מענין לראות)
אני כן חושב שההצעה שלי תעזור
מצטער שאתה לא רואים את זה כך
דרך אגב
אני כן עוקב אחר השירשורים שלך , ומכיר את הידע המקצועי שלך (למרות שלא יצא לי להכיר אותך באופן אישי) ושל חברים נוספים שלך.
בנוגע לשירשורים של הרמטכ"ל שלכם( אני יודע שאין לו מה לתרום לפורום חוץ מסיסמאות)
נגמרו לי המילים ....
אסף
מהקטן לגדול
Blade MCPX
TREX 500 ESP
TREX 550
TREX 700 NITRO FLYBARLESS