שמות משתמשים לתיוג

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 51 עד 61 מתוך 61

נושא: זנב נשבר באויר..לא ייאמן

תודה!
    47
    הודה 57 פעמים ב 42 הודעות
    כניסות לבלוג
    21
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: זנב נשבר באויר..לא ייאמן

טוב, עכשיו כשיש לי יותר מדי זמן לענות...

ציטוט נכתב במקור על ידי zvok צפיה בהודעה
    ]

...עובדה שכן רוב הסיפורים הם על ריסוקים מדי פעם יש הצלחות.
    כמו שכתבתי מקודם - זה קורה כי אנשים שריסקו צריכים עזרה. לכתוב על הצלחות כל הזמן - זה משעמם. אתה מדמיין לעצמך שרשור בנוסח "סיימתי היום 10 הקפות מוצלחות" שמופיע בפורום ואתה אשכרה תפתח אותו? אני לא.

]
    הבית שלי אינו גדול יש לי שטח להטסה של כ 1.8x1.8x1.8 מטר אבל גם המסוק שמוטת הרוטור היא 200 מ"מ ומשקלו 60 גר' זה אפשרי ובכיף.
    השאלה היא לא הקוטר של הרוטור, אלה מה שהרוטור (הקטן) הזה יעשה למה שהוא ייכנס בו. אני מעדיף לא לנסות.
    אני לא מחויב לעסוק בהובי הזה בפני אף אחד. אני בטח אעסוק בו כל זמן שאהנה ממנו. בינתיים אני מאוד נהנה ממנו. אני מבין מתוך הנבואה שלך שאתה חתמת למישהו שלעולם לא תוותר על ההובי הזה ויהי מה. לפי מה שנראה אתה תחתום על ויתור לפני. בתחילה הטסת כל יום ועכשיו פעמיים בשבוע.
    כנראה שאתה מבלבל אותי עם מישהו אחר. לא חתמתי בפני אף אחד על שום דבר, אני לא יורד מקצב ההטסות (פעם בשבוע עד כדי תקלות/ריסוקים) כבר במשך שנה וויתור לא נראה באופק. מסוק נוסף - דווקא כן
    אתה מכיר את הWalkera שאני ממליץ עליהם? או שאתה חוזר כמו הרוב על מה שאחרים אומרים ושגם הם לא ראו וחוזרים כמו מקהלה יוונית על מה שאחרים אומרים??
    לזה אני אתייחס ממש תיכף...
    אני מבין שבעיניך ה HoneyBee FP או ה CopterX זה הדבר.
    לא, אני יותר בקטע של Rave4 ו- Vibe500E. אתה קונה לי?

גם ללא התפשרות על אלקטרוניקה זה עדיין מתפרק על הרצפה. לשים אלקטרוניקה ללא התפשרות על ה HBFPאו CopterX זה כמו לשים נזם זהב באף חזיר.
    הנה האמירה שאני הכי אוהב בפוסט שלך. קודם כל - אני צריך להניח שהיא מבוססת על מאות שעות טיסה על שני סוגי המסוקים האלה? או שהמקהלה היוונית בצד שלך רועשת עוד יותר? לזכותי לפחות ייאמר שלא אני התחלתי לצטט מקהלות יווניות בויכוח הזה .
    צריך לציין אגב שהמקהלה היוונית שלך גם נגועה ב... איך נאמר בעדינות - סטנדרט כפול. אפילו פה בפורום לא חסרות תלונות על בעיות בייצור של מסוקים ממתוגים ו"נחשבים" בהחלט. בסקירות יש עוד יותר. בשרשור הזה - עודד מתלונן על איכות הרכבה של ה-T-Rex250. כאן 500ESP התרסק בגלל כשל בלהבים (של אליין, אלה מה?). ב-HF יצא לי לראות שרשור שבו Finless קורא ל-Hurricane 550 "חתיכת ח-א" בלל גמישות יתר בגוף. אבל איכשהו, זה "בסדר". בעיה בייצור, ייתקנו. אבל איך שזה מגיע לקופטר, או HK רמנא ליצלן - ישר נשלף ה"חיקוי סיני זול", "בזבוז כסף", "מתפרק על הרצפה" וכו'. אז כן, גם להן יש פאקים בייצור. לפעמים. שהם גם מתקנים אותם. אולי באופן כללי החיקויים האלה פחות טובים מהמקוריים, אבל רוב הזמן צריך מטיס באמת טוב (ועשיר) כדי לשים לב לזה.

לי הוולקירה לא מהתפרקת על הרצפה. גם אחרי פגיעה שנראית רע ב99% מהמקרים מישרים את ה Paddles ומיד לאוויר.
    ה-HBFP מגיב לריסוקים בדיוק באותה צורה. זה הופך אותו למסוק טוב?
    אחרי טירונות כזאת להטיס מסוק 450 או 500 זה נראה כמו קייטנה.
    ניסית?
    הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...

ואדים

Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
    Great Planes Super Sportster EP
    Futaba 7C 2.4GHz

תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הלי דרגו
    כל הכבוד על ההשקעה בתגובה!

תודה!
    47
    כניסות לבלוג
    21
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    הלי דרגו
    תודה

כבר די נמאס מ"ויכוח החיקויים" וההשמצות הסתמיות בפורום - לא משנה נגד מי הן מכוונות.

ואדים

Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
    Futaba 7C 2.4GHz

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    הלי דרגו

משכפל את התגובה.....
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    47
    כניסות לבלוג
    21
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

בחזרה לדיון מעט יותר ענייני:
    זו התשובה של ehirobo שקיבלתי היום:

Hi Vadim,

Thank you for your email.
    We are sorry about that. We suggest to send you a new CopterX 450 tail rotor case as replacement. We would like to know if there is any items you are willing to order now? If so, we suggest to send the replacement with your next order. Would you take our suggestion? We are looking forward to your reply.
    Thank you very much.

Best Regards,
    Leo Chan
    Customer Service Assistant
    eHIROBO.com

ואדים

Futaba 7C 2.4GHz

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי HeliDraco צפיה בהודעה
    טוב, עכשיו כשיש לי יותר מדי זמן לענות...

כמו שכתבתי מקודם - זה קורה כי אנשים שריסקו צריכים עזרה. לכתוב על הצלחות כל הזמן - זה משעמם. אתה מדמיין לעצמך שרשור בנוסח "סיימתי היום 10 הקפות מוצלחות" שמופיע בפורום ואתה אשכרה תפתח אותו? אני לא.

השאלה היא לא הקוטר של הרוטור, אלה מה שהרוטור (הקטן) הזה יעשה למה שהוא ייכנס בו. אני מעדיף לא לנסות.

כנראה שאתה מבלבל אותי עם מישהו אחר. לא חתמתי בפני אף אחד על שום דבר, אני לא יורד מקצב ההטסות (פעם בשבוע עד כדי תקלות/ריסוקים) כבר במשך שנה וויתור לא נראה באופק. מסוק נוסף - דווקא כן

לזה אני אתייחס ממש תיכף...

לא, אני יותר בקטע של Rave4 ו- Vibe500E. אתה קונה לי?

הנה האמירה שאני הכי אוהב בפוסט שלך. קודם כל - אני צריך להניח שהיא מבוססת על מאות שעות טיסה על שני סוגי המסוקים האלה? או שהמקהלה היוונית בצד שלך רועשת עוד יותר? לזכותי לפחות ייאמר שלא אני התחלתי לצטט מקהלות יווניות בויכוח הזה .
    צריך לציין אגב שהמקהלה היוונית שלך גם נגועה ב... איך נאמר בעדינות - סטנדרט כפול. אפילו פה בפורום לא חסרות תלונות על בעיות בייצור של מסוקים ממתוגים ו"נחשבים" בהחלט. בסקירות יש עוד יותר. בשרשור הזה - עודד מתלונן על איכות הרכבה של ה-T-Rex250. כאן 500ESP התרסק בגלל כשל בלהבים (של אליין, אלה מה?). ב-HF יצא לי לראות שרשור שבו Finless קורא ל-Hurricane 550 "חתיכת ח-א" בלל גמישות יתר בגוף. אבל איכשהו, זה "בסדר". בעיה בייצור, ייתקנו. אבל איך שזה מגיע לקופטר, או HK רמנא ליצלן - ישר נשלף ה"חיקוי סיני זול", "בזבוז כסף", "מתפרק על הרצפה" וכו'. אז כן, גם להן יש פאקים בייצור. לפעמים. שהם גם מתקנים אותם. אולי באופן כללי החיקויים האלה פחות טובים מהמקוריים, אבל רוב הזמן צריך מטיס באמת טוב (ועשיר) כדי לשים לב לזה.

ה-HBFP מגיב לריסוקים בדיוק באותה צורה. זה הופך אותו למסוק טוב?

ניסית?
    החיים קצרים מדי בשביל להתיחס לדברי הרהב והשחץ שלך.אתה בשלך ואני בשלי.

כל שרציתי זה לספר על נסיוני לך ולאחרים וגם לכאלה שהם חדשים בתחום ותוהים מה לבחור.

לידיעתך אני מטיס בקלות את המסוק 450 אחרי הנסיון שצברתי עם ה 4#3b.

תודה!
    47
    כניסות לבלוג
    21
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

החיים קצרים מדי בשביל להתיחס לדברי הרהב והשחץ שלך.אתה בשלך ואני בשלי.

כל שרציתי זה לספר על נסיוני לך ולאחרים וגם לכאלה שהם חדשים בתחום ותוהים מה לבחור.

לידיעתך אני מטיס בקלות את המסוק 450 אחרי הנסיון שצברתי עם ה 4#3b.
    "רהב ושחץ"?

לא אני כתבתי ש:
    לשים אלקטרוניקה ללא התפשרות על ה HBFPאו CopterX זה כמו לשים נזם זהב באף חזיר.

ואדים

Futaba 7C 2.4GHz

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חברים יקרים!
    אני מודה לכולכם על דעתכם ומכבד אותה אצל כל אחד, לכל אחד יש דעות משלו אבל;
    אנא אל תהפכו גם את הדיון הזה להתנצחות אישית!

למרות ה'תאונה' עם הזנב אני עדיין מטיס את הקופטרX שלי, אני לא אפסיק רק כי לפעמים דברים מתפרקים, נא לא לשכוח שמדובר בכלי שמסובב להבים במהירות של מעל 2000 סל"ד (אצלי כנראה קצת יותר- המנוע הזה חיה רעה ועם בקר 60A אין לו סוף!) שעבר לפחות אצלי כמה התרסקויות קשות ולפעמים יש קצת רעידות שאולי אני לא מטפל בהן בזמן. זהו המסוק הראשון שלי ובמחשבה אחורה הייתי עושה בדיוק אותו דבר אם הייתי צריך להתחיל מהתחלה.
    לסיכום, למרות ההתפרקות של הזנב, אני עדיין נהנה ממנו מאוד ויש לי הרבה מה ללמוד בהטסה לפני שאני אזנח את המסוק שלימד אותי כל כך הרבה.

אלעד.
    נערך לאחרונה על ידי wonderd; 12-12-2009 בשעה 08:22:43.

תודה!
    6
    הודה 21 פעמים ב 19 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wonderd צפיה בהודעה
    החלקים החילופיים של הקופטר/טירקס עדיין הרבה יותר זולים מהמקוריים, עד שאני לא אסיים לרסק בשיטתיות לא נראה לי שאני אטיס את הטירקס 500 שאני מקווה שבדרך אליי, לפחות לא אנסה לבצע איתו פעלולים "מסוכנים"..

לימוד נכון עם מדריך מנוסה ומיקצועי יפתור לך הרבה בעיות, ויחסוך לך את דמי הריסוק.
    אם אתה מרסק בשיטתיות אז משהו בשיטת ההטסה שלך לא בסדר.
    אתה מוזמן להגיע לשעור ניסיון ולהתרשם.
    בברכה עמית פורת
    מבכירי מדריכי ההטסה
    שרותי תיקון,כיוון , יעוץ והדרכות הטסה מקצועיות
    0547551009

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שלום עמית,
    זו סתם צורת התבטאות לא מדוייקת - הכוונה היא שאני עדיין בשלבי הלימוד ולפעמים (כמו שבת שעברה) קורה שהמסוק מגיע לקרקע בעצמו בלי פקודה מפורשת ממני..

דווקא יש לנו בחור חדש בשכונה, שעבר לצפון מהמרכז והיה מטיס עם צוות פלמחים, הוא הציע לעזור לי עם כבל טריינר ואני אנסה את זה בקרוב (תלוי במזג האויר).
    תודה על ההצעה בכל מקרה.

תודה!
    47
    כניסות לבלוג
    21
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wonderd צפיה בהודעה
    חברים יקרים!
    אני מודה לכולכם על דעתכם ומכבד אותה אצל כל אחד, לכל אחד יש דעות משלו אבל;
    אנא אל תהפכו גם את הדיון הזה להתנצחות אישית!

למרות ה'תאונה' עם הזנב אני עדיין מטיס את הקופטרX שלי, אני לא אפסיק רק כי לפעמים דברים מתפרקים, נא לא לשכוח שמדובר בכלי שמסובב להבים במהירות של מעל 2000 סל"ד (אצלי כנראה קצת יותר- המנוע הזה חיה רעה ועם בקר 60A אין לו סוף!) שעבר לפחות אצלי כמה התרסקויות קשות ולפעמים יש קצת רעידות שאולי אני לא מטפל בהן בזמן. זהו המסוק הראשון שלי ובמחשבה אחורה הייתי עושה בדיוק אותו דבר אם הייתי צריך להתחיל מהתחלה.
    לסיכום, למרות ההתפרקות של הזנב, אני עדיין נהנה ממנו מאוד ויש לי הרבה מה ללמוד בהטסה לפני שאני אזנח את המסוק שלימד אותי כל כך הרבה.

אלעד.
    הי אלעד

1. צודק. "קצת" נסחפנו. אני לא מתכוון להגיב יותר בנושא "חיקויים-לא חיקויים" בפורום. אני רק נגד השמצה פראית ולא מנומקת של מסוקים בגלל מוצאם
    2.אדגיש שלא הייתה כוונה להפוך את זה להתנגחות אישית ביני לבין zvok ואני מתנצל אם הוא או מישהו אחר הבין את זה כך.
    3. שמח שנוא הזנב הסתדר אצלך. אני מתקן את שלי אחרי התאונה האחרונה (נשבר לי גם אחד המובילים של לינק הזנב, אבל זה נראה לא רציני).
    4. מקווה שהפנייה שלי לקופטראיקס בנושא עזרה למישהו.

ואדים

Futaba 7C 2.4GHz

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •