טוב, עכשיו כשיש לי יותר מדי זמן לענות...
כמו שכתבתי מקודם - זה קורה כי אנשים שריסקו צריכים עזרה. לכתוב על הצלחות כל הזמן - זה משעמם. אתה מדמיין לעצמך שרשור בנוסח "סיימתי היום 10 הקפות מוצלחות" שמופיע בפורום ואתה
אשכרה תפתח אותו? אני לא.
השאלה היא לא הקוטר של הרוטור, אלה מה שהרוטור (הקטן) הזה יעשה למה שהוא ייכנס בו. אני מעדיף לא לנסות.
כנראה שאתה מבלבל אותי עם מישהו אחר. לא חתמתי בפני אף אחד על שום דבר, אני לא יורד מקצב ההטסות (פעם בשבוע עד כדי תקלות/ריסוקים) כבר במשך שנה וויתור לא נראה באופק. מסוק נוסף - דווקא כן
לזה אני אתייחס ממש תיכף...
לא, אני יותר בקטע של Rave4 ו- Vibe500E. אתה קונה לי?
הנה האמירה שאני הכי אוהב בפוסט שלך. קודם כל - אני צריך להניח שהיא מבוססת על מאות שעות טיסה על שני סוגי המסוקים האלה? או שהמקהלה היוונית בצד שלך רועשת עוד יותר? לזכותי לפחות ייאמר שלא אני התחלתי לצטט מקהלות יווניות בויכוח הזה

.
צריך לציין אגב שהמקהלה היוונית שלך גם נגועה ב... איך נאמר בעדינות - סטנדרט כפול. אפילו פה בפורום לא חסרות תלונות על בעיות בייצור של מסוקים ממתוגים ו"נחשבים" בהחלט. בסקירות יש עוד יותר. בשרשור
הזה - עודד מתלונן על איכות הרכבה של ה-T-Rex250.
כאן 500ESP התרסק בגלל כשל בלהבים (של אליין, אלה מה?). ב-HF יצא לי לראות שרשור שבו Finless קורא ל-Hurricane 550 "חתיכת ח-א" בלל גמישות יתר בגוף. אבל איכשהו, זה "בסדר". בעיה בייצור, ייתקנו. אבל איך שזה מגיע לקופטר, או HK רמנא ליצלן - ישר נשלף ה"חיקוי סיני זול", "בזבוז כסף", "מתפרק על הרצפה" וכו'. אז כן, גם להן יש פאקים בייצור. לפעמים. שהם גם מתקנים אותם. אולי באופן כללי החיקויים האלה פחות טובים מהמקוריים, אבל רוב הזמן צריך מטיס באמת טוב (ועשיר) כדי לשים לב לזה.
ה-HBFP מגיב לריסוקים בדיוק באותה צורה. זה הופך אותו למסוק טוב?
ניסית?