אין לי את הסבלנות להתייחס לפוסט כה ארוך - ולכן אגיב רק חלקית. (מתיחס לפוסט מס' 49)
לעיניין השחיתות - כשצינת ריח רע זה לדעתי האשמה בשחיתות.
לעיניין כמה זמן אני מטיס וכמה מסוקים יש לי - אז ככה - זה לא ממש מדד מוצלח, זו שיטה עלובה של מי שלא יכול יכול למצוא שיטות איבחון טובות יותר לבחון את הידע וההבנה שלי בתחום.
אבל עם אתה מתעקש - אני בן 63 ומטיס מגיל 13 בערך - אעשה לך את החשבון כדי שלא תתבלבל - 50 שנה- נראה לך מספיק או שנמתין עוד קצת עד שאחכים? (אגב -כמה זמן אתה חי בכלל?)
ומספר המסוקים שלי - אני כבר הפסקתי לספור מזמן - אתה מבלבל את מוחנו באופן קבוע עם ההגיג המתמשך והמשעמם שלך -"השמיים אינם הגבול - חשבון הבנק הוא הגבול"
אז ככה - אצלי חשבון הכנק אינו הגבול - הגבול אצלי זה הכאב באצבע שמקלידה את ההזמנות במחשב - או שטח האיכסון לטיסנים שהוא קצת קטן עלי ( אגב השטח המוקצה לטיסנים הוא פנטהאוז בשטח של 3 דירות ומכיל רק טיסנים עד כדי כך שקשה להכנס)
אז מה -פתאום נראה לך שאני מבין גדול - לפי המדדים שלך אני הכי מבין בארץ כנראה.
וכן - אני חושב שקופטראיקס קניה מצויינת - לרוב האנשים יותר שווה מהמקור.
עייפתי -צ'אובייי
נערך לאחרונה על ידי dani2002; 13-12-2009 בשעה 18:16:16.
דעתךבשחיתות זו דעתך .אז כנראה שעל ראש הגנב בוער הכובע. תשאל לפני שאתה מביע את דעתך .אולי לא לזה התכוון האיש ששמו גיל .ואל תסיק מסקנות סתם כך.אתה בן 63 אז אני מצפה לחוכמת חיים .וכניראה שאין .אבל עכשיו כולם יודעים שייש לך פנטאוז בגודל 3 שלוש דירות .ביג דיל .אבל חוכמת חיים אין . והאמת דעתך לא מעניינת אותנו .
גיל - אתה בחור שקול. אשמח אם תסביר את כוונתך כי לא נראה לי שפגעת נכון הפעם...
מהכרותי עם דני ועם גיל - אם שניכם הייתם יושבים על כוס כפה והחלפת ספינדל הייתם מיישרים את כל ההדורים ומגלים ששניכם אנשים שקולים עם הבנה טכנית טובה. שניכם מהאנשים היותר מוצלחים ובעלי תאים אפורים מזן משובח שיצא לי להכיר בתחביב.
כמו שאומרים בפורום מסוקי דלק בשיאו של ריב טוב : בואו נשחוט מסוקאי ונמשיך הלאה...
שרון
נערך לאחרונה על ידי sharonx; 14-12-2009 בשעה 00:18:01.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
ראשי האלן מתעגלים ואי אפשר לפתוח
תסבירו לי אך ברגי אלן מתעגלים בפינות , שמתאמצים קשה להגיע לתוצאה כזו.
המיסב כולל גג"ש הוחלף למקורי חדש, וגם שם נדפק המיסב באמצע טיסה
נראה לכם הגיוני. כנראה שהורכב לא נכון.(שכחתי עודד לא טועה )
תופעה נוספת, באמצע טיסה רגילה פתאום סיחרור כאילו אין רוטור זנב,
גיירו לא טוב מה הקשר למסוק
וחוץ .ציפור לחשה לי שהמסוק נקנה במתנה לעודד יד שניה והוא לא חדש כמו שהוא הצהיר כאן (מי יודע מה מצב המסוק היה )
המיסב החד כיווני התחיל להחליק באמצע טיסה[COLOR="Red"] (המסוק חדש)[/COLOR] מה שגרם ל"איבוד מנוע" ונחיתת אונס, ובמטר האחרון לפני הקרקע המיסב נתפס והמנוע חזר להיות מחובר, בסופו של דבר הסתיים בנחיתה סבירה עם נזק מזערי.
בהתרשמות ראשונית בלבד ולא מתוך בדיקה מעמיקה, הטארוט עושה רושם יותר טוב מהטי רקס,שלא לדבר על עלויות החלפים שזה בערך חצי מחיר.
יהיה מעניין להטיס אותו עם אלק' זהה או דומה
אז תסבירו לי לאחר התבטאות כזו על הטארות אך אפשר להתייחס ברצינות לכל מה שעודד אומר על הטירקס ובכלל על כל נושא שהוא.
נערך לאחרונה על ידי doron22; 15-12-2009 בשעה 10:40:52.
דני איש חכם. אך בכלל הגעת למילה שחיתות ,נאמר משהו מסריח .
אתה מעוות את הדברים כמו ידידך עודד .
לא שמעתי במילותו של גיל את המילה שחיתות .
עוד מעט תגיד גם אונס .
נערך לאחרונה על ידי doron22; 15-12-2009 בשעה 10:41:29.
אתה יודע מה ?
אתה אחד האנשים שאני רוחש להם הכי הרבה כבוד בפורום ובתחביב בכלל.
אז הבהרה קטנה כמו שביקשת ו.. נשחט משהו לסיום:
שחיתות - לא מילה שאני הזכרתי או רמזתי עליה.
לגבי הביקורת הנוקבת על ה250 - אני עדיין עומד על דעתי שהוא הוגדלה בחומרת ובתיאור שלה מהביקורת שעודד מותח על תקלות במסוקים מבתים אחרים וכמי שיש לו הרבה משקל בפורום (ובעיקר אצל החבר'ה החדשים) זה מייצר תמונה ש-ל-ד-ע-ת-י היא לא נכונה.
זהו ..
אני הולך לשחוט ולשבת בשקט.
דני,
כמו ששרון הציע .. אשמח לשבת על כוס קפה. ברור לי שאין לנו מה לריב
אני מזמין![]()
השמיים אינם הגבול .. חשבון הבנק - כן
להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...
עכשיו הלכתי לקנות גלון ניטרו 30%, היתזתי קצת על עצמי ואני מוכן ללכת מכות.
3.....2.....1......FIGHT
ניר לקריף - אני לוקח את הזמנתך צעד אחד קדימה ואני מארגן ביקור משותף של מי מארבעתנו שירצה לבוא... אני בטוח בא.
נמשיך בפרטי.
וגיל - הבנתי מה אתה אומר. עודד פשוט מקצין את דעיותיו. זו זכותו ואני מציע לאף אחד לא ללכת בצורה עיוורת אחרי אף אחד (גם לא אחרי) ולבדוק מה הוא הולך לקנות בצורה אובייקטיבית ככל הניתן (ע"י דעה נוספת למשל).
אני אמרתי לדני שהוא לא קלט אותך נכון, ככה זה כשלא מכירים.
נערך לאחרונה על ידי sharonx; 14-12-2009 בשעה 18:22:21.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
גם בפורומים בחול כתבו ביקורות על ה TREX250 ,ואף אחד שם לא ירד לרמה נמוכה כל כך.
בשביל זה הוציאו את ה SE כדי לתקן ולשפר טעויות.
עודד איש יקר מאד שעוזר ועזר ויעזור להרבה אנשים כאן ,וכן אני יודע שעצם זה שהוא עוזר לאנשים ללא כל תמורה יש אנשים/עסקים שנפגע להם הכיס.
אז תשתדלו לכתוב ביקורת ענינית על מסוקים , ואם בא לכם לכתוב ביקורת על אנשים חפשו פורום רכילות/לשון הרע כלשהו ותנו לנו להנות מהתחביב .
בברכת חג שמח לכולם
עמוס