שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 28

נושא: החלטה סופית אני קונה TREX450

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    43
    הודה 28 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: החלטה סופית אני קונה TREX450

ציטוט נכתב במקור על ידי דניאל דקל צפיה בהודעה
    אני אסביר לך במה לדעתי אתה טועה.
    אני בכלל הייתי הולך היום על ה RAVE, שהוא נטול רצועה -יש לו DRIVE SHAFT
    הנה, דניאל דקל -בלשונך - אני אסביר לך איפה אתה טועה.

בנאדם אמר שהתלבט חודש והחליט שהוא הולך על טירקס, וביקש עצה איפה קונים טירקס, ומה אתה עונה לו? למה לא לקנות טירקס ולמה בעצם כדאי לו לקנות מסוקים אחרים, רייב, שמייב. אלה בדיוק סוג העצות המבלבלות שאנשים לא צריכים. באותה מידה, אם כבר אתה נותן לו עצה שהוא לא ביקש, יכולת להמליץ לו לקנות מוגי, סירת מפרש, או סתם אבטיח.
    הרי אין סוף לעצות שאפשר לתת בעסק הזה ואינסוף לאפשרויות, ואת כולנו בלבלו בשלב כזה או אחר בהתחלה, אז אם כבר הוא החליט, תתמקד במה שהוא שואל, אל תשחק בלהיות דוקטור להליקופטרים, תקשיב למה הוא צריך ותן לו תשובה.
    לא הייתי קופץ ככה אבל סוג התשובות הזה כמו שניפק דניאל לאבשלום, שבו במקום לסייע לשואל מבלבלים אותו יותר די נפוץ בפורום.

לאבשלום:

א. טירקס קומבו חדש בפליינג הובי כמובן, בקיטים, דורש בניה שלך - הזול ביותר עכשיו הוא דגם ספורט ב-349 דולר, לא כולל משלוח ומקלט כמובן.
    ב. יד שניה בפורום פה, יש מדי פעם מסוקים מצויינים, ראיתי לא מזמן שאמיר מוכר - אם עדיין רלוונטי, 450 עם סטאפ נהדר.

תודה!
    2
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Smile תגובה להודעה: החלטה סופית אני קונה TREX450

ציטוט נכתב במקור על ידי dbrosh צפיה בהודעה

בנאדם אמר שהתלבט חודש והחליט שהוא הולך על טירקס, וביקש עצה איפה קונים טירקס, ומה אתה עונה לו? למה לא לקנות טירקס ולמה בעצם כדאי לו לקנות מסוקים אחרים, רייב, שמייב. אלה בדיוק סוג העצות המבלבלות שאנשים לא צריכים. באותה מידה, אם כבר אתה נותן לו עצה שהוא לא ביקש, יכולת להמליץ לו לקנות מוגי, סירת מפרש, או סתם אבטיח.
    הרי אין סוף לעצות שאפשר לתת בעסק הזה ואינסוף לאפשרויות, ואת כולנו בלבלו בשלב כזה או אחר בהתחלה, אז אם כבר הוא החליט, תתמקד במה שהוא שואל, אל תשחק בלהיות דוקטור להליקופטרים, תקשיב למה הוא צריך ותן לו תשובה.
    לא הייתי קופץ ככה אבל סוג התשובות הזה כמו שניפק דניאל לאבשלום, שבו במקום לסייע לשואל מבלבלים אותו יותר די נפוץ בפורום.

לאבשלום:

א. טירקס קומבו חדש בפליינג הובי כמובן, בקיטים, דורש בניה שלך - הזול ביותר עכשיו הוא דגם ספורט ב-349 דולר, לא כולל משלוח ומקלט כמובן.
    ב. יד שניה בפורום פה, יש מדי פעם מסוקים מצויינים, ראיתי לא מזמן שאמיר מוכר - אם עדיין רלוונטי, 450 עם סטאפ נהדר.
    תודה אך אני קונה חדש
    אני מעונין להוריד את הניליונים
    אבשלום
    טייסת הקריות

תודה!
    1
    הודה 46 פעמים ב 27 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי dbrosh צפיה בהודעה

אני חושב שנתתי לו את העצה הכי טובה כאן.

מספיק עם הצביעות. הרי ממילא כל רוכשי ה TREX למינהם רוכשים לבסוף חלקי חילוף מהיבואן בארץ של COPTERX. אתה מקבל את אותם חלקי החילוף, בחצי מחיר, ובתוך 3 ימים במקום שבועיים...

תודה!
    43
    הודה 28 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מספיק עם הצביעות. הרי ממילא כל רוכשי ה TREX למינהם רוכשים לבסוף חלקי חילוף מהיבואן בארץ של COPTERX. אתה מקבל את אותם חלקי החילוף, בחצי מחיר, ובתוך 3 ימים במקום שבועיים...
    לא נכון מאל"ף ועד ת"ו. אני אבא לשלושה טירקסים - 250, 450 ו-500, ומקפיד ל"האכיל" אותם בחלקי אליין בלבד. ולשם כך אני מזמין מאתרים בחו"ל ומחכה שבועיים ושלושה וגם יותר. אז לא יודע מאיפה אתה מגרד צביעות, אבל נא לא לדבר בשמי ובשם המסוקים שלי.
    ובקשר לעצה שנתת אתה ממשיך להחמיץ את הנקודה: יכול בהחלט להיות שמנקודות מסויימות קופטר עדיף על טירקס. אני בכלל מתחיל לחשוב שמטיס טירון, עד שהוא מגיע ל3D בסיסי, הכי טוב לו זה HK עם אלקטרוניקה במאה דולר. אבל כמו שאמרתי עצות אפשר לתת מכאן עד החגים - הבנאדם החליט על טירקס ואתה בלבלת לו ברייב. הוא רצה אתר בזול ואתה סיפרת לו על טורק טיוב. הבנאדם שאל על תפוחים. מה אתה מספר לו על פיסטוק חלבי?

מנחת הבית
    חוות רונית
    תודה!
    58
    הודה 158 פעמים ב 104 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

דניאל, אני לא מסכים עם הקביעה הזאת
    אני מטיס די רציני, יש לי קופטר איקס והטסתי את הטירקס, את אותם הדגמים ואותה אלקטרוניקה, שניהם היו מכוונים, והטירקס טס יותר טוב, אמנם לא משהוא שמתחיל יכול לגלות, וגם לא טייס ממוצע, אבל בתרגילים מסובכים יותר הטירקס יותר מדוייק, פשוט מכיוון שבראש של הטירקס יש קצת פחות חופשים,
    ישנם הבדלים באיכות, הם מאוד קטנים אבל קיימים, היתרון היחיד שיש לקופטר איקס (והוא יתרון לא קטן) היא העלות של חלקי החילוף
    בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
    Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
    Gaui X3-Ikon Fbl
    Trex 450L- IKON Fbl
    Telink SU-29
    JR X9303 2.4Ghz

תודה!
    19
    הודה 22 פעמים ב 20 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג