שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 24 מתוך 24

נושא: הגיע הזמן לעבור ל -2.4 GH אבל התקציב דל ...

תצוגה בשכבות

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    3
    הודה 58 פעמים ב 45 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: הגיע הזמן לעבור ל -2.4 GH אבל התקציב דל ...

אמנון,

חוות דעת של זה או אחר שוות בדיוק אותו דבר, גם שלי.
    למי יש נסיון במה?
    מהנסיון שלי שהוא רק פרטי שלי היו לי הפרעות במקומות שונים בזמן שימוש במערכות 72 שהן מספיק טובות, פוטאבה או אירטרוניקס. גם בשימוש במקלטי קורונה סינטיסייזר ולא סינטיסייזר (עם גביש) ומקלטי ברג.
    יש לי שלט פוטאבה 6ex שהוא שלט מצויין. ברגע שהתחילו הפרעות הזמנתי מודול סיני פושט 2.4 שאינו קיים יותר אצל הסיני והטסתי איתו טיסנים חשמליים שבמונחי דלק הם באיזור מנועי 46 ודאונים של 2 מטר. המודול מודבק בגב השלט עם סקוטש ומחובר בכבל לכניסת המדריך/חניך (באדיבות דוד leetal). יענו שלט מצויין עם מודול פושט. מה זה שלט מצויין? שיש לך גישה נוחה לתפריטים ובכלל ידידותי עבורך (ותוצרת פוטאבה??? מיוצר איפה???). ומה זה לא מצויין? זה שיש לי מודול שידור סיני שהמונים (rcg) התנסו בו ומקלטים סיניים של $13?
    טוב אז עכשיו אני כמעט חנות שלטים כי הפוטאבה שלי לא יודע מסוקים.
    אז קניתי 6DXI רק כדי שיהיה לי משהו למסוקים. כל מקלט $50. נראה לי שלט מספיק טוב אבל אז התחילו הסיפורים הרעים עליו. ואני מכיר אחרים שגם מרוצים ממנו.
    בתור אחד שיש לי כמות גדולה של טיסנים ושכר קצת מעל הממוצע, זה מוגזם עבורי לקנות 10 מקלטים ב $500. אז ה DXI נמצא רק עבור מסוקים עם 2 מקלטים.
    וגם רציתי משהו פושט שיהיה לי למה שנקרא טיסן בגאז' אז קניתי מהסיני את הפושט שלו 6 ערוצים ב $30 (פלוס משלוחה) שפועל לי מצויין על טיסן דאון ד-1 (אפשר למצוא את השרשור בפורום)
    וגם כדי שיהיה לי משהו אינטליגנטי שלא מודבק בתחת של השלט קניתי את הסיני (טרניגי או מה שלא יהיה מהאתר שהראה לך דוד) שכבר שולט לי בשמחה על מסוק סיני HK450 ומדוגם כבר על הנובלר והנפתלי שלי שהם בבסיסם טיסני דלק.

אז אמנון,
    במקום הסיפורים כאן בוא לשטח, תראה במה החבר'ה משתמשים, תחזיק בידיים, תשתה קפה איתנו בשער 6 (סליחה, געש או איפה שתבחר) ותחליט אם אתה רוצה 10 מקלטים ב $500 או ב $130

איתי

נ.ב.
    א. יש אנשים שחוו הפרעות גם עם 2.4 לא סיני.
    ב. ענייני מכס ותקשורת זה עליך. את זה אי אפשר למשש בידיים בשטח.
    ג. כשיש הפרעות - זה חוסר אחריות להטיס, גם אם האצבעות מתחילות לרעוד!!!
    נערך לאחרונה על ידי IttaiP; 27-12-2009 בשעה 10:41:26.

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •