נכתב במקור על ידי DarZeelon כאן מצורפות תמונות של פיילונים... יש לי גם 'פיילון' משלי שלא אפרסם תמונה שלו - לא קוראים לי פיטר נורת'... ועכשיו ברצינות - מדובר בטיסנים למרוצי פיילון, לא ב-'פיילונים'. דברו עברית - לא שפת רחוב... תגיד לי אדוני, אם אתה כל כך יודע, למה למנוע המותקן על מגדל קוראים גם פיילון ? הפיילונים רק קובעים את המסלול בו צריכים לטוס הטיסנים המשתתפים במרוץ, החייבים בהקפתם. נכתב במקור על ידי עמרי רז נראה מליון דולר. תתחדש, ואל תשכח לצלם סרטון אני מתנדב לצלם לערוך ולפרסם את סרטון הטסט אם איזי ירצה. נכתב במקור על ידי guyst איך מטיסים את הדברים האלה במהיריות האלה בלי לרסק.... זה פשוט - מטיסים לאט ובזהירות
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
סרטון קצר של הvoodoo הראשון שלי סוללות ישנות לקראת סוף הטיסה \ כוח של הסוללות סרטון שרון אתה מוזמן ללטרון לצלם
נכתב במקור על ידי sharonx תגיד לי אדוני, אם אתה כל כך יודע, למה למנוע המותקן על מגדל קוראים גם פיילון ? שרון, ה-'פיילון' הוא לא 'המנוע המותקן על המגדל'... רק המגדל הוא 'פיילון' והוא לא קשור למרוצי פיילון, בדיוק כפי שפיילון לסימון נתיבים ופיילון מתח עליון, אינם קשורים אליהם...
דר צאלון DarZeelon 052-2588489 ddzeelon@gmail.com
חוקי הפורום