[QUOTE=IttaiP;118318]א. 40 דקות זה יפה מאוד. לא בבת אחת זה שלושה סטים של כרבע שעה כ"א
ב. אני אישית לא אוהב צילום צד עם כנף בטיסה. אני גם לא נלהב מדי אבל זה היה נח בשביל האילתור של הרגע האחרון
ג. אולי כך נראה אותך יותר בגעש. דאון זה כיף אחר. אולי
ד. יש רעשים בסרט שכנראה נובעים מהמנוע. כאשר המצלמה מסתכלת קדימה רואים שזה הפרופלור שמסתובב. הרעשים מתחלקים כך:
א. מנוע - מלווה ברעידות של המצלמה ואפקט גלים (השתדלתי לחסוך מכם את הקטעים הללו)
ב. ביפ כל כמה שניות -מנוע על BRAKE הבקר (פוניקס 10) משמיע ביפ להזכיר שהוא חי
ג. רעש חריקות -מוט הניהוג של הגה כוון המתחכך בחציץ בתוך הדאון
ד. רחשים - רעשי רוח
ה. בום בסוף - כניסה לאדמה
ה. מתוך סיפורי הטסה של חברנו fmkit אני מתכוון למתקן לדים בטיסנים מלפנים ומאחור וכך לזהות כיוון טיסה.
ו. אתה מוזמן לחפש פה "דאון צילום" שמתאר את המיתקון של המצלמה בדאון שלי בעמדת הטייס שרואה את החרטום. מה האפשרות שלך למתקן למבט קדמי על הגוף או בתחתית הכנף בזוית קדימה? -ראיתי , יש תכנונים להמשך ...
ז. כמו שכבר אמרתי בעבר, מצלמה יכולה לזהות תקלות ושגיאות הטסה. - אכן, כמעט ולשחתי לHK את המודול והמקלט ...
ח. בסיום נראה שהטיסן עדיין בגובה נכנס לסחרור בפנייה שמאלית. אם הקטע נתון בשלמותו אז זה מתרחש מהר מאוד. שומעים את רעש הרוח המתגבר והצילום הולך לכיוון 90 מעלות כלפי הקרקע. נראה לי סחרור ולא החלקה שאז היו רואים התקרבות ישרה של הקרקע שלא בסיבוב. - אני מניח שמה שקרה זה שפתחתי מנוע לפול, בשלב הזה הוא התחיל לטפס בזוית שזיקרה את הכנף (לא נתתי מספיק דאון) ובשל המרחק ממני שגיתי וניסיתי לפנות במקום להמשיך ולטפס. בגלל שיש לו הגה כוון ענק כנראה זרם האויר מהמנוע סיבסב אותו לצד והוא החל לצלול כאילו בהחלקה שמאלה, ישר סגרתי מנוע ועזבתי הגאים ורואים שהוא מתחיל לצאת מהצלילה אבל נכנס לטיפוס חריף ומתחיל להזדקר ובשלב הזה הטייס (טמבל אחד) נותן עוד פעם הגה כוון במקום לפתוח מנוע ולחלץ מהמצב, והילד מציית וצולל בהחלקה לקרקע.
איתי
נ.ב.
א. גם הצלחת לאפס את המצלמה לתאריך הנכון :-) - תרגיל שפיתחתי, אני מעריך באיזו שעה אדליק את המצלמה ואז אני שותל קובץ עם התאריך והשעה המיועדים ואז מנסה ולהדליק אותה בשעה הנכונה.נא לקדם את השעון כחצי שעה קדימה
ב. המהדרין נוהגים להטיס דאונים בישיבה על כסא מתקפל. - היה גם היהרק לא היו לי שותפים לישיבה
[/QUOTE]
----