הרעמים כבר מתחילים להרעיש בחוץ אז לקחתי את הבנות שלי לתפוס כמה דקות עם הפוקס לקראת השקיעה היום בגעש.... הקטנה צילמה אז הוידאו קצת קופצני, ולמען האמת גם התנהגות הפוקס לא שלווה לחלוטין...
הרעמים כבר מתחילים להרעיש בחוץ אז לקחתי את הבנות שלי לתפוס כמה דקות עם הפוקס לקראת השקיעה היום בגעש.... הקטנה צילמה אז הוידאו קצת קופצני, ולמען האמת גם התנהגות הפוקס לא שלווה לחלוטין...
יופי של סרטון בשביל ילדה קטנה. מזכיר לי את ימי הפוקס העליזים![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
ומה קרה עם הפוקס, איפסנת או מכרת...?
ומה קורה עם הפוקס האמיתי לצוקים?? זה נראה לי הכיף האמיתי! חושב לקנות כזה...
פייי... נראהי שהגיע הזמן להעלות וידאו של פוקס קל תאנשים יראו את ההבדל בטיסה![]()
תתחדש
באמת צלמת טובה הבת שלך
עוד מעט אני מקבל את הסרוו למסוק, נלך להטיס קצת בערב
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
בעיקרון, אם תקח ברגי "פח" נגיד M2X16 אותם תבריג ישירות לאלאפור של הפוקס בשילוב טיפת ציאנו דליל על התבריג, זה יתלש יחד עם החופה(מניסיון
)
בכל אופן היות והפוקס נוטה לצלול ולהשתל עם אפו בקרקע העברתי את המנוע אחורנית שם מספיק שהוא במקום (בערך)
Boogle ולא Google קפיש?
בשגעת הפוקסים גם אני בניתי,
הראשון טס כמו לבנת שיש.יצא כבד.
בשני השקעתי יותר בבניה והמשקל.טס כמו לבנת איטונג.אותו חרא.
עד שקניתי מרלין...http://www.multiplexusa.com/models/m...ts/merlin.html
יותר מהיר,יותר יציב,גולש,דואה,עמידיותר.....בקיצור מניסיוני על הפוקס חבל על הזמן והכסף.
עדיין לא מבין מה מתלהבים ממנו,במקרה הזה המלך הוא ערום.
מצטער אם קלקלתי את השמחה לאחד מהחברים.....
נראה לי שאדביק עם דבק מגע חתיכת דיקט תעופתי (כמו שרון ואיתי) ואליו אחבר את המנוע.
לא קילקלת כלום. אותי כרגע הוא ממש משעשע. אמנם קופצני משהו אבל נחמד לזרוק בבגאז' ועל הדרך אם בטיול בצפון או בדרך לעבודה... "להוציא להטיס ולהמשיך הלאה"...
ואולי אפילו אנסה אותו בצוקים עם בוגל...מקווה שלא נצטרך לרוץ למטה לחוף הים לאסוף אותו...
![]()
Boogle ולא Google קפיש?