ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
יוסי
אין טעות, הסוללה לא מיועדת לפריקה ב 3C וכראיה עובי החוטים אינו מיועד לעבודה בזרם הגבוה מ 1A.
בנוסף, טעינה ב 0.5C כלומר 1.1A אף היא גבוה מהמומלץ משום שלא מטעינים סוללה בזרם הגבוה יותר מהזרם שהיא מיועדת לתת בעת עבודתה.
נכון שהליתיום סוללות שיכולות לעמוד בזרם שציינת אבל זו ספציפית לא מיועדת מבחינת החיווט שלה.
שלט ממוצע לא צורך יותר מ 150mah ולכן הסוללה מיועדת לפריקה בזרם של עד 660mah וגם הגיוני שכך.
כל סוג של עבודה מעבר לתחום הזה (במיוחד פריקה של 3C שהיא 6.6A) על חיווט דק וקונקטור מתח קטן כמו זה של הסוללה ייתכן ואפשרית אבל בהחלט שלא מומלץ לביצוע לאורך זמן.
אל תשכח ששנה לסוללה כזו זה עדיין לא אינדיקציה לטיב הסוללה משום שכמות הטעינות שהיא עברה בוודאי שלא עולה על 10 טעינות אלא אם אתה מטיס מכור ביותר.

אני מסתמך על נתונים שהסיני בכבודו ובעצמו מציין :

Capacity: 2500mAh
Voltage: 11.1v
Constant discharge: 3-5C
Burst discharge: N/A
Weight: 142g
Size: 100x28x23mm
Plugs: Futaba, JST-XH, JR/Spektrum

לא ברור לי מניין הבאת את הנתון של 0.3C ?
גם אם הסיני "טועה" וזרם הפריקה האמיתי הוא 1C עדיין ניתן לטעון ב- 1C.
כפי שציין וחידד זיגי לפני, החוטים בהחלט יכולים לעמוד בזרם של יותר מ- 2.5A - אאל"ט מדובר ב- 22-24AWG.

מגעי המחבר אינם שונים מ- JST קונבנציונאלי, ואם זכור לי נכון הם מיועדים לזרם של עד 15A - גם אם אני טועה בנתון זה, וזרם העבודה שלהם הוא חמישית מכך הרי שמדובר ב- 3A.

נכון ששנת שימוש אחת אינה מהווה "מבחן" ארוך טווח אבל בהחלט נותנת אינדיקציה יותר ממספקת על התנהגות הסוללה בהיבט התחממות החוטים המחבר וגם הסוללה ובכולם אין חריגות אפילו לא במעט.