שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 23 מתוך 23

נושא: חברים עזרתכם איך משיגים זמני שהייה ארוכים ???

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    9
    הודה 5 פעמים ב 5 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: חברים עזרתכם איך משיגים זמני שהייה ארוכים ???

ציטוט נכתב במקור על ידי guyst צפיה בהודעה
    אני קורא את השירשור המעניין (ודומים אחרים) ומנסה לתהות על קנקן הצורך...
    מה הסיבה לשהות עם טיסן שעה באויר ולצלם?
    האם זה לצורך צילום תא שטח לסיבה מסויימת? צילום תמונות לנשיונל ג'יאוגרפיק - צילום איכותי? מעקב?....

קניתי מצלמת סטיק ב-$10 ואני מתכוון להתקין על הדאון שלי לכמה טיסות כי זה "מגניב", מנסה להבין את ה"מעבר"...

תודה
    זה הולך להשמע כמו איזה סיפור מפגר אבל אני מאמין שבכולנו היה את הרצון בצעירותם וזה הולך ככה:
    לפני בערך 8 שנים פעם ראשונה שמתי נוקיה 6230 על טיסן ניטרו במצב וידאו ומאז עברו הרבה מים בנהר, כל מיני נסיונות לפעמים ממש מפגרים לצילום יפה מהאויר. כעקרון היום אני בן 26 ומאז שהייתי ילד החלום שלי היה להטיס מזל"ט כיום שקיים כבר FPV , בעצם קיים כבר כמה שנים טובות החלטתי שאני בשל ויש לי מספיק אמצעים להגשים את החלום .
    אני מעדיף מלכתחילה לבנות טיסן שיספק אותי גם להמשך ולא להסתפק באיזה "צעצוע" (שלא יפגעו כל בעלי האיזי סטאר)
    ואני שמח מאוד שקיים הפורום הזה עם אחלה אנשים שתורמים מהידע והניסיון שצברו בחייהם

מנחת הבית
    ארסוף
    תודה!
    907
    הודה 1,001 פעמים ב 648 הודעות
    כניסות לבלוג
    41
    הוזכר
    6 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי חזי צפיה בהודעה
    זה הולך להשמע כמו איזה סיפור מפגר אבל אני מאמין שבכולנו היה את הרצון בצעירותם וזה הולך ככה:
    לפני בערך 8 שנים פעם ראשונה שמתי נוקיה 6230 על טיסן ניטרו במצב וידאו ומאז עברו הרבה מים בנהר, כל מיני נסיונות לפעמים ממש מפגרים לצילום יפה מהאויר. כעקרון היום אני בן 26 ומאז שהייתי ילד החלום שלי היה להטיס מזל"ט כיום שקיים כבר FPV , בעצם קיים כבר כמה שנים טובות החלטתי שאני בשל ויש לי מספיק אמצעים להגשים את החלום .
    אני מעדיף מלכתחילה לבנות טיסן שיספק אותי גם להמשך ולא להסתפק באיזה "צעצוע" (שלא יפגעו כל בעלי האיזי סטאר)
    ואני שמח מאוד שקיים הפורום הזה עם אחלה אנשים שתורמים מהידע והניסיון שצברו בחייהם

ממש לא סיפור מפגר, יש פרויקט להגשים וזו הדרך לעשות זאת!
    הבנתי ונשמע מעניין, שעה באויר את המתכוון ל"הטסת חוץ" סביבך (קשר עין עם הטיסן) או כ"מטיס פנים" (בלשון המזלטים) עם משקפיים מיוחדות ושידור לאחור?

תודה!
    9
    הודה 5 פעמים ב 5 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי guyst צפיה בהודעה
    ממש לא סיפור מפגר, יש פרויקט להגשים וזו הדרך לעשות זאת!
    הבנתי ונשמע מעניין, שעה באויר את המתכוון ל"הטסת חוץ" סביבך (קשר עין עם הטיסן) או כ"מטיס פנים" (בלשון המזלטים) עם משקפיים מיוחדות ושידור לאחור?
    בתור ילד רציתי להיות מטיס חוץ כיום אני מעדיף כשעה באויר בערך כדי שאוכל להטיס FPV למרחק ללא קשר עין עם הטיסן (הכוונה כאילו מטיס פנים עם משקפיים OSD GPS )

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •