תודה רבה .
מה עם הפוקס(לא הקטנצ'יק) גם הוא באותו קטגוריה?
תודה רבה .
מה עם הפוקס(לא הקטנצ'יק) גם הוא באותו קטגוריה?
האם הדאון הנ"ל הוא דאון שהיה ..??
אני מחפש דאון שיוכל לשהות טוב ובלי בעיות ושיהיה לו מנוע.
תודה,
אסף
נערך לאחרונה על ידי maozasaf; 02-02-2010 בשעה 21:38:30. סיבה: שגיאת כתיב
כל הדאונים הם דאוני דאיה. אני מניח שאתה מתכוון לשהיה. אז כן ה"קולאריס" הוא דאון שהיה.
תוכל לקרוא עליו בהרחבה כאן http://www.rcgroups.com/forums/showt...hlight=cularis
ואם לא בא לך לקרוא עד הסוף אז הנה משפט הסיכום
The Cularis gives very good flight performance as a motorized glider with the motor on or thermal hunting and soaring with the motor off. No bad handling charactistics. The Cularis has impressed me as a very well engineered glider. It was a quick glider to assemble and a fun glider to fly.
בהצלחה
מוזר ההודעה שכתבתי פתאום מופיעה ראשונה....
אז הינה היא שוב:
"תודה רבה .
מה עם הפוקס(לא הקטנצ'יק) גם הוא באותו קטגוריה?"
מה זה ה"פוקס" לא הקטנצ'יק? אפשר קישור?
הבנתי שלא מדובר בזה. אם כן, אז לי אין הרבה מה להוסיף מעבר לעובדה, שמדובר בשני דברים שונים לחלוטין. אין קשר בין ה"פוקס" לדאון שהיה.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי gillb; 03-02-2010 בשעה 12:00:42.
אני חושב שהוא מדבר יותר בכיוון של הפוקס של וינדריידר (1.60 אורך כנף) - יש פה כמה סרטונים מגניבים.
OK, נחכה וניראה מה תהיה תשובתו..
כן התכוונתי לפוקס וינדריידר...
אז זה דאון אוירובטי,או שהתכוונת לקטן שהוא דאון אוירובטי מהיר?
![]()
עכשיו אני מבין.
כמו שאמר גיא. ה"פוקס" הינו דאון אווירובטי מהיר. לפי הסרטונים עושה רושם שהוא מתאים מאוד לצוקים. זה לא דאון שהייה.
בהצלחה
תודה,מתחיל להבין קצת יותר מי נגד מי .
תחום הדאון התחיל לעניין אותי בזמו האחרון, ואני לא מוצא שום חומר מסודר ובמקום אחד בנושא, אז יש המון שאלות פתוחות .
עוד שאלה קטנה,
ואפשר להטיס דאון שהייה גם בצוקים או שאפשר בכל שטח(הטסה).
בכל שטח הטסה, אם בעזרת מנוע או כבל להעלות לאויר.
או בעזרת טיסן ממונע שימשוך אותו...כמו פה:
עוד קצת אינפורמציה על דאונים בפוסט הבא
איך אני מת כבר להשמיש את הפוקס שלי.
יש פה מישהו עם ניסיון בגרירת דאונים ? הבנתי שיש כללים ברורים לכך והרבה "אל תעשה". מה התיאוריה של הגרירה ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
אין לי נסיון בגרירה. אבל זה בהחלט יכול להיות נסיון מעניין.
כנס למרכז דאיה מגידו http://mgc.org.il/Default.aspx?tabid=56&language=he-IL בדף ספריה תמצא מלא קישורים כולל מערך הדרכה לחניך הכולל גם הוראות גרירה ושחרור.
ניראה לי שהעקרונות אמורים להיות די דומים. לדעתי ב youtube תמצא עוד מלא סרטונים.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי gillb; 03-02-2010 בשעה 20:48:06.
הבנתי שהוא מבין בגרירה
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti