אם אפשר לדעת על טיסן מסוים שיכול לסחוב הרבה משקל לזמן לא קצר מאוד(הגדרת לא קצר מאוד: 15 דקות ומעלה)??
תודה
אלון
אם אפשר לדעת על טיסן מסוים שיכול לסחוב הרבה משקל לזמן לא קצר מאוד(הגדרת לא קצר מאוד: 15 דקות ומעלה)??
תודה
אלון
כמה זה הרבה משקל? קילו, 10 קילו? טונה? 100 טון?
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
כמה שיותר.... ולא מדובר על בנייה עצמית או הזמנה אישית.
במילה אחת - אפשר!
בשתי מילים - אי אפשר!
השאלה שלך ממש לא ברורה. חסרים נתונים ספציפים כדי שנוכל לתת לך תשובה...
אוקי, אני אתן דוגמא.
טיסן שיטוס במשך חצי שעה עם משקל של קילו, אפשרי?
הכל אפשרי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1015149,00.html
סלח לי שאני אומר את זה, אבל זו שאלה טפשית קצת.....
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
תלוי באופי הטיסן, הסטאפ וצורת הטסה.
בהנחה שזה טיסן כדוגמת דאון שהייה או דומה בעל מבנה כנף שמספק עילוי רב , מנוע ופרופ ולא ימשכו הרבה אמפר (אבל יחזיקו אותו באויר), סוללות שיספקו מספיק אמפר לשעה (ולחצי שעה) והטסה רגועה - זה ניתן. תבדוק בפורום ה-FPV לשירשורים דומים.
אולי פשוט תגיד מה אתה רוצה להטיס, מה התקציב שלך ומה הנסיון שלך?
מקריאת פוסטים קודמים שלך אני מנחש שאתה רוצה לצלם מהאויר מעל איזורים בנויים, יש לזה השלכות אחרות לגמרי מהזמן והמשקל של הטיסן.
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 08-03-2010 בשעה 14:15:07.
מי אמר שהשאלה הגיעה כי אני מתעניין בFPV?????
אני מעוניין לדעת בשביל עצמי לידע כללי, זה בכלל משנה?
למה התחלתם לתת פרשנויות?
GOOGLE EARTH עושים את זה קצת יותר מגבוה ולא נוהגים ל"היכנס" לביקור בדר"כ...![]()
דאבל בטעות ...
מה כללי התנהגות??? איפה פה הפגנתי חוסר בהתנהגות נאותה?
שאלתי שאלה את כלל חברי הפורום.......
אין לך תשובה אז אל תענה, לא ביקשתי ממך ספציפית עצות.
אם לא מובנת לך השאלה גם אחרי שהגדרתי בדיוק מה אני מחפש אז אתה מוזמן ללחוץ על ALT + F4 ולצאת מהפוסט הזה.
אם למישהו יש עצה לטיסן שהוא לא בנייה פרטית\אישית\בהזמנה אישית לא משנה התקציב ולא משנה מאיזה מקום בעולם\חברה\אגודה (לא כולל צבאות וחברות ממשלתיות), אני אשמח לדעת על המוצר הנ"ל...
תודה והמשך ערב מצוין לכולם
אלון
קח איזיסטאר ושים לו בטריה גדולה.
נו באמת? אנשים לא מבינים איזה מטען אתה מתכוון לשים על הטיסן, איפה או מה אתה מתכוון לעשות איתו אז אין תשובה. במקור גם לא אמרת מה זה משקל גדול אז עוד יותר מסובך לענות וכשמבקשים ממך ליותר פרטים אתה מתחמק ונותן תשובות חצופות ואז אתה עוד מצפה שיענו לך!
אתה רוצה תשובה? למקרה שלך לא. אין טיסן קנוי שמיועד להחזיק משקל גדול לאורך זמן אלא אם בא לך לבנות אותו לבד (כמובן שיש FPV אבל אמרת שזה לא נוגע אליך).
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מישהו אמר שאני עדיין אותו אחד שכתב את הפוסט ההוא מלפני כמה חודשים?
לפני כמה חודשים הייתי חדש עוד יותר ממה שאני כעת וחשבתי שלצלם מעל מבנים יכול להיות יפה.
אחרי שהמשכתי לקרוא הבנתי שלהטיס מעל מקום מיושב הוא דבר אסור, ולכן אני לא מתכוון לעשות כן.
אז איך בדיוק הפכת אותי לסכנה לתחביב כולו על משפט אחד שכתבתי לפני כמה חודשים?
אני מתעניין לדעת איזה טיסן יסחוב משקל גדול בשביל.... סתם כי בא לי לדעת(כן זה באמת סתם). אסור לדעת? למה כולם החליטו שהמטרה היא FPV ולהטיס מעל מקום מיושב?
פיתחתי טיסן שיכול לסחוב כמעט כל משקל כמה זמן שתרצה.
הפיתוח ארך זמן רב ועלה כסף לא קטן. כך שאני לא מתכוון לפרט לך אפילו פסיק מעבר לנאמר לעיל.
אבל, אם תרצה, אמכור לך את הזכויות על הפטנט. מקדמה של 10% בסך 500,000$ תתקבל כהוכחת רצינות. מצידך.
המחאה בנקאית בבקשה.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
ואתם אומרים שאני לא מתנהג יפה?
בושה לכולכם, אנשים שמבוגרים ממני לועגים.
בושה לפורום! ולמנהל עצמו שלא יודע לנהל פורום בצורה נאותה.
אלון אתה צודק ואולי קצת הסתלבטו עליך, אבל שאלת שאלה חשודה בלי להסביר את עצמך, בלי להתייחס לשאלות ששאלו אותך בחזרה ובאופן כזה שאין שום ברירה אלא למצוא לו פרשנויות בעצמנו, אז מה אתה רוצה שאנשים יעשו?
אתה רוצה איזושהי תשובה לאיזה טיסן באופן כללי יכול להחזיק זמן לא מוגדר באויר עם משקל לא ידוע מסיבה לא מוסברת בלי תקציב או מטרה.
אם אתה לא אותו בחור מתחיל מלפני כמה חודשים, לפחות תשתמש במושגים ברורים.
לאנשים שלוקחים ברצינות את התחום הזה ובצדק השאלה שלך נראית לא רצינית, ולכן התשובות הציניות.
אל תיעלב, קח דברים בפרופורציה.
לקחתי את הדברים בפרופורציה הדרושה אחרי שאמרו שאני רוצה להטיס מעל בתים כשלא אמרתי את זה. זאת לא הפעם הראשונה בפוסטים פה שאנשים שטובים יותר ממישהו אחר בתחום יורדים עליו בכוונה, ולא מדובר פה על פורום של ילדים. למה יש את הפורום אם לא כדי ללמוד מהמנוסים(גם אם השאלות מטופשות)? גם אם השאלה שלי נראית לא רצינית, אז תעזרו לי להתכוונן על השאלה הנכונה.
כבר פירטתי את הדרישות(לא, אף אחד לא חייב לי שום דרישות) קילו "סחיבה" חצי שעה באויר. אם מישהו מכיר אשמח לדעת.
תודה לכל מי שמבין וגם ללועגים.
אחרי כל הדיון הזה אני מתקן את מה שכתבתי קודם:
השאלה הזאת לא קצת טפשית, היא לחלוטין שאלה מפגרת......
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110