שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 109

נושא: DX6I או DX7 מה כדאי..?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    6
    הודה 7 פעמים ב 6 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: DX6I או DX7 מה כדאי..?

כנראה שהאגו והאמוציות של החברים, חזקות יותר מכל שיקול הגיוני ולכן השרשור הזה מוביל להכפשות ולחוסר טעם.

פותח השרשור התלבט בין 6 ל 7 של ספקטרום ולא שאל על איזה שלט אנחנו ממליצים.

אני בטוח, שאף אחד מהכותבים, אין לא את הסמכות או הידע, לפסול את השלטים של כל אחת מהחברות בתחום ולכתוב הכפשות על השלטים הנ"ל, זה גובל או באטימות, או בטימטום מוחלט.

גם סקר בנדון זה מיותר לחלוטין מאחר ואין לנו ידע על הכמויות מכל חברה שיש בשטח!!

מסתבר שכל מי שמטיס עם חברה מסויימת, כנראה בטוח שהיא הטובה ביותר בשבילו, ולי זה מספיק כדי להבין שכולם טובים ויש הבדלים שלא קשורים לאמינות בין החברות.

אצלנו בצוות הרכבת, יש מגוון רחב של שלטי ספקטרום/JR הכוללים- DX6I,DX7,JR9303X,JR12X ואני חייב להדגיש כי מעולם לא נתקלנו בבעיה כל שהיא בשלטים הנ"ל. השימוש בתפריטים קל, פשוט, האחיזה נוחה ואין בעיית קליטה.

אני בטוח שאם הייתי משתמש בשלטים של חברות אחרות, הייתי כותב את ההמלצה הזאת גם על פוטבה, סנוואה וכל האחרים!!

בתקווה שהשרשור ירגע ויחזור להמלצה בין DX6I ל DX7

שבת שלום,
    יורם לוי
    צוות הרכבת
    פתח תקווה

One,Two,3D

למכירה שלט DX7i
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...ot-ת-הוד-השרון

תודה!
    17
    הודה 111 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

בנוסף לכל מה שנאמר, הייתי שמח מאוד לשמוע איך נקבע שהתרסקות מסויימת היא בגלל השלט, ולא סיבה אחרת.
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי flyinglizard צפיה בהודעה
    בנוסף לכל מה שנאמר, הייתי שמח מאוד לשמוע איך נקבע שהתרסקות מסויימת היא בגלל השלט, ולא סיבה אחרת.
    כשהטיסן / מסוק שלך פתאום מאבד קשר וטס לבד ללא שום יכולת שלך לשלוט בו וזה קורה כשהוא קרוב אליך ואין סיכוי שיצאת מהטווח וזה קורה לך שוב למרות שהחלפת את כל האלקטרוניקה כולל מקלט וזה קורה עם אותה מערכת לעוד מטיסים סביבך... ...כנראה שזה בגלל השלט

מנחת הבית
    ארסוף
    תודה!
    907
    הודה 1,001 פעמים ב 648 הודעות
    כניסות לבלוג
    41
    הוזכר
    6 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי מני2000 צפיה בהודעה
    כשהטיסן / מסוק שלך פתאום מאבד קשר וטס לבד ללא שום יכולת שלך לשלוט בו וזה קורה כשהוא קרוב אליך ואין סיכוי שיצאת מהטווח וזה קורה לך שוב למרות שהחלפת את כל האלקטרוניקה כולל מקלט וזה קורה עם אותה מערכת לעוד מטיסים סביבך... ...כנראה שזה בגלל השלט
    ואם כשלה (מכל סיבה) הסוללה או הבקר, ניתק חוט חשמל או של סרוו....?
    כדאי לבדוק את כל הסיבות לפני שקובעים את הסיבה, כולל בדיקת מרחק.

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי guyst צפיה בהודעה
    ואם כשלה (מכל סיבה) הסוללה או הבקר, ניתק חוט חשמל או של סרוו....?
    כדאי לבדוק את כל הסיבות לפני שקובעים את הסיבה, כולל בדיקת מרחק.
    אתה לא קראת טוב... "אחרי החלפת כל האלקטרוניקה כולל המקלט" זה כולל סרוואים/סוללות/מפסק

הכל

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי levyoram צפיה בהודעה
    כנראה שהאגו והאמוציות של החברים, חזקות יותר מכל שיקול הגיוני ולכן השרשור הזה מוביל להכפשות ולחוסר טעם.

פותח השרשור התלבט בין 6 ל 7 של ספקטרום ולא שאל על איזה שלט אנחנו ממליצים.

אני בטוח, שאף אחד מהכותבים, אין לא את הסמכות או הידע, לפסול את השלטים של כל אחת מהחברות בתחום ולכתוב הכפשות על השלטים הנ"ל, זה גובל או באטימות, או בטימטום מוחלט.

גם סקר בנדון זה מיותר לחלוטין מאחר ואין לנו ידע על הכמויות מכל חברה שיש בשטח!!

מסתבר שכל מי שמטיס עם חברה מסויימת, כנראה בטוח שהיא הטובה ביותר בשבילו, ולי זה מספיק כדי להבין שכולם טובים ויש הבדלים שלא קשורים לאמינות בין החברות.

אצלנו בצוות הרכבת, יש מגוון רחב של שלטי ספקטרום/JR הכוללים- DX6I,DX7,JR9303X,JR12X ואני חייב להדגיש כי מעולם לא נתקלנו בבעיה כל שהיא בשלטים הנ"ל. השימוש בתפריטים קל, פשוט, האחיזה נוחה ואין בעיית קליטה.

אני בטוח שאם הייתי משתמש בשלטים של חברות אחרות, הייתי כותב את ההמלצה הזאת גם על פוטבה, סנוואה וכל האחרים!!

בתקווה שהשרשור ירגע ויחזור להמלצה בין DX6I ל DX7

שבת שלום,
    אל תהיה כל כך בטוח...
    כמטיס שריסק שלושה טיסנים ב"זכות" הDX6 ושיש לו גם כמה חברים שריסקו טיסנים בזכות הDX6 יש לנו הידע והסמכות להזהיר כל בן אדם שמתלבט אם לבחור במערכת הגרועה הזו מה עלול לקרות לו...
    עכשיו תגיד לי שאתה מטיס עם DX6 ולא קרה לך כלום - סבבה יש הרבה כאלה אבל יש הרבה יותר צרות מהממוצע איתו.
    בשביל הספורט תפתח שרשור חדש תחת הכותרת "למי התרסק טיסן/מסוק/דאון בגלל הDX6" ותראה כמה אנשים יספרו לך שהם למדו בדרך היקרה והמסוכנת (הטיסן שלי איבד קשר וצלל לתוך האזור שתמיד עומדים כולם - למזלי הגעתי מוקדם והייתי לבד) שהמערכת הזו גרועה!!!!
    נערך לאחרונה על ידי מני2000; 20-03-2010 בשעה 12:13:52.

תודה!
    6
    הודה 7 פעמים ב 6 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אל תהיה כל כך בטוח...
    כמטיס שריסק שלושה טיסנים ב"זכות" הDX6 ושיש לו גם כמה חברים שריסקו טיסנים בזכות הDX6 יש לנו הידע והסמכות להזהיר כל בן אדם שמתלבט אם לבחור במערכת הגרועה הזו מה עלול לקרות לו...
    עכשיו תגיד לי שאתה מטיס עם DX6 ולא קרה לך כלום - סבבה יש הרבה כאלה אבל יש הרבה יותר צרות מהממוצע איתו.
    בשביל הספורט תפתח שרשור חדש תחת הכותרת "למי התרסק טיסן/מסוק/דאון בגלל הDX6" ותראה כמה אנשים יספרו לך שהם למדו בדרך היקרה והמסוכנת (הטיסן שלי איבד קשר וצלל לתוך האזור שתמיד עומדים כולם - למזלי הגעתי מוקדם והייתי לבד) שהמערכת הזו גרועה!!!!
    בהנחה שאתה צודק ורק השלט היה המקור לבעיה, אז על תמליץ על ה DX6I, אבל לפסול גם את ה DX7 ללא שום סיבה מצדקת???
    אני התחלתי עם DX6I כשנה עם רפטור 30 ועברתי ל DX7 בטירקס 600 בגלל גוברנור.
    לא היו לי או למי מחברי בעיה בשלט/קליטה/תקלה.... ויש לנו כ 10 שלטים שונים של ספקטרום/JR. זה לא אומר, שפוטבה או סנוואה או אחרים יותר או פחות טובים, זו רק המציאות!!!
    אני מטיס עם ספקטרום ומאוד מרוצה!!!
    אבל מסתבר, שמה שלא יכתבו כאן, תמיד יהיה חוכמולוג שישמיץ חברה כזאת או אחרת.

תתקדמו....!!
    יורם לוי
    צוות הרכבת
    פתח תקווה

One,Two,3D

למכירה שלט DX7i

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אל תהיה כל כך בטוח...

איך זה שרק לך יש חברים כאלה?
    לי יש המוני חברים עם DX6 ואף אחד לא ריסק שום טיסן או מסוק בגלל השלט (יש בעיות אחרות, אבל לא בעיות תקשורת)
    מה שכן, לעיתים מאד קרובות "הרצפה עקומה"
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    1
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
    איך זה שרק לך יש חברים כאלה?
    לי יש המוני חברים עם DX6 ואף אחד לא ריסק שום טיסן או מסוק בגלל השלט (יש בעיות אחרות, אבל לא בעיות תקשורת)
    מה שכן, לעיתים מאד קרובות "הרצפה עקומה"
    אתה צודק... הרצפה עקומה... אבל כשאני מטיס עם הסנווה או עם הפוטבה שהייתה לי לפני הDX6 למרות שהרצפה עקומה אף פעם לא איבדתי קשר עם הטיסן...

תודה!
    6
    הודה 7 פעמים ב 6 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אתה צודק... הרצפה עקומה... אבל כשאני מטיס עם הסנווה או עם הפוטבה שהייתה לי לפני הDX6 למרות שהרצפה עקומה אף פעם לא איבדתי קשר עם הטיסן...
    מני,
    "אף פעם לא איבדתי קשר עם הטיסן..." - הדבר היחיד שאתה מאבד, זה קשר עם המציאות.
    יש בעולם מאות אלפי שלטי ספקרטרום, ואם המצב הוא כמו שאתה מתאר אותו, חברה ספקטרום/JR מזמן הייתה מחוץ למשחק.

תהיה שמח בחלקך מבלי להשמיץ את האחרים!!!!
    יורם לוי
    צוות הרכבת
    פתח תקווה

One,Two,3D

למכירה שלט DX7i

תודה!
    92
    הודה 45 פעמים ב 37 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אל תהיה כל כך בטוח...
    מני היקר
    זה הזמן ...................... להחליף חברים
    מהקטן לגדול

Blade MCPX
    TREX 500 ESP
    TREX 550
    TREX 700 NITRO FLYBARLESS

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך