ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
פששש... ממש תאוריית הקונספירציה
כסף הוא אינטרס עסקי אבל אני לא מאמין שמיקאדו תסכן את השם שלה להדביק את מוצר הדגל שלה לפיתרון טכנולוגי כושל.
לא כשמדובר במותג גרמני מוביל בעולם.
חבל להתעסק בתאוריות כשהמציאות והעובדות חזקות יותר.
רוצה עוד דוגמה קטנה?
איזה מקלט בשוק יכול להתחרות היום ב AR7100R של ספקטרום מבחינת האופציות שהוא נותן (מייצב מתח מובנה וגרוברנור במקלט 7 ערוצים כולל חיישן שיושב ישירות על המנוע)?
אשמח לקבל תשובה עניינית בנושא ולא תאוריות אישיות.
חברה, מי שמחשיב את ספקטרום כמותג נחות פשוט לא מבין על מה הוא מדבר.
כמו שכבר אמרתי קודם הספקטרום לא רע בכל, מיקאדו בחרו בו כי הוא מספיק טוב.
מה שמוזר בעיני הוא שאנשים שבאמת מבינים (עודד, ציקי ועוד) ממליצים רק על הdx7 ולא מציגים למתחילים גם אופציות לא פחות טובות במחיר זהה
ציקי מסכים איתך.
רק שתדע, אני לא מתבסס על מאמרים וסקירות בלבד, בעיקר על נסיונם של אחרים ושלי, בפורומים בעולם.
הנסיון שלי: היה לי DX6I, חוץ מבעיות מכניות שיש לשלט הזה ובעיות תוכנה (הוא לא תומך בכנף מעופפת) היו בו בעיות קליטה קשות כשהוא היה מאבד קליטה סתם, ואני לא איזה טירון שלא יודע לזהות שהבעיה היא ברדיו בלבד (מודול השידור והמקלטים בכל הספקטרון/JR זהים).
לפני שנה ההיתי עד בשטח הטסה בארץ שבו הגיע אחד ממטיסי המסוקים הטובים בעולם (יש לנו בארץ כמה..) עם JR, ובבדיקות טווח ובדיקות עם הלוגר הוא החליט (כאחד מנוסה ואחראי) לא לעלות לאויר באותו היום בגלל בעיות רדיו. אותו בחור מאז כבר עבר למערכת רדיו אחרת.
גם ההיתי עד ל-2 המקרים של ללו כשהוא איבד טיסנים בגלל הספקטרום, גם כאן היו בעית רדיו בלבד, כאשר אני דרור וירון הטסנו עם מערכות רדיו סניות במקביל בלי בעיות, רק כששתלתי לו (לללו) מודול סיני בתוך הספקטרום נגמרו לו הבעיות בשטח שלנו.
עכשיו אני מבין למה המסוקים שלי טסים כל הזמן הפוך כי זה ספקטרום
וה-3D קשור למקלטים שמאבדים קליטה ?
חבר'ה תהיו רצינים ותחשבו טוב לפני שאתם מאשימים שלט כזה או אחר !
פוטאבה אחלה שלט
סנאווה אחלה שלט
הייטק שלט מתקדם לזמנו
ספקטרום ?! אחלה שלט תמורת המחיר
מקלטים של ספקטרום ? זולים ביחס לכולם ! ! ! (בחצי מחיר אמרנו ?)
בסופו של דבר יש הרבה שלטים ורובם מעולים,
השאלה מה התקציב ולמה אתה מצפה ואל נשכח
את ענין העלויות של המקלטים וכדומה !
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
דויד
לפני כ 25 שנה הטסתי טיסנים עם Robbe Starion 4 CH והייתי מאד מרוצה
אחרי זה תקופה ארוכה עם פוטאבה וגם עליו אין לי מילה אחת רעה, מעולם לא היתה לי בעיה איתו.
כשהטכנולוגיה עברה ל 2.4 ועברתי למסוקים קניתי ספקטרום DX7 ואני מרוצה ממנו עד הגג אז על מה אתה רוצה שאני אמליץ?
אני ממליץ על מה שהתנסתי ולא על סמך מאמרים או מה שנמצא בשוק.
בקטגוריה של 7,6 ערוצים 2.4G, ספקטרום זו בחירה טובה מאד ויש המון פרמטרים בהם ספקטרום מובילים בשוק אבל לא נכנס לזה שוב.
צריך להקפיד להשוות תפוחים מול תפוחים ולא שלטים של 7 או 6 ערוצים מול 8,9 או 10 ערוצים של חברות אחרות.
אופציות לא פחות טובות במחיר זהה?, אשמח להתעדכן, אל תשכח שכשאתה קונה שלט אתה מתחתן גם עם ליין שלם של מקלטים לייעודים שונים וגם שם יש לספקטרום מגוון ופתרונות שלא בטוח שתמצא בחברות אחרות.
התגובות התהפכו![]()
http://efly.co.il/forums/profile.php?do=editoptions
מאז שעון החורף איזורי הזמן השתבשו, וחלק מגיבים "שעתיים" לפני מי שהם מגיבים לו.
בתחילת אפריל חוזרים לשעון קיץ (נדמה לי), וכולם יסתנכרנו מחדש.
נגמרו הוויכוחים על איזה מסוק חשמלי לקנות עברנו לשלטים.
בואו נפתח שרשור על סוללות עוד לא מיצינו שם![]()
באמת רגע של רצינות - בחור רצה לקנות שלט DX7 או אחר ששאל על DX6 במקום לאחל לו בהצלחה
על הבחירה כי באמת היא טובה, או להציע לו לבדוק עוד אופצייה באותו מחיר מבלי להשמיץ שלט טוב -
מתחילים מלחמת תיאוריות שחלקן ללא בסיס או יסודות מוטעים.
gaui x5
hurrican 550 fbl
TREX 500
trex 450 sport
איציק רמתי
מה עם שלטי ה2.4 של Hobby King ושל טורניג'י? מה עם וולקרה? מה עם הייטק? מה עם שלט אוניברסלי לטלויזיה? מה עם שלט של אוטו שמוחבאת בתוכו מצלמת ריגול? לא יותר טוב?
אני לא יודע אם זה קשור
שקניתי את המקלט 6110E היה רשום במפורש שהוא לא מתאים לDX6 אולי יש קשר מסויים?!
" ** The AR6110e receiver is not compatible with the DX6 park flyer radio system."
http://www.spektrumrc.com/Products/D...dID=SPMAR6110E
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
AR6100 אצלי החליט שערוץ המאזנות לא בא לו טוב.
נראה לי שהוא עובר לאיפסון ואני מתחיל להשתמש בAR6110.
מקלט ג'אנק כבר אמרו פה, לא?