למשל, כדי להוסיף את ה-"***נוספו תמונות!!!***" הישן והטוב...?
למשל, כדי להוסיף את ה-"***נוספו תמונות!!!***" הישן והטוב...?
נערך לאחרונה על ידי ZigiStar; 15-10-2008 בשעה 09:27:53.
כן אפשר - פשוט תעבוד למצב עריכה מתקדם.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
וואלה, נכון...
דווקא חיפשתי שם, לא מבין איך לא שמתי-לב(או שמא זה הוסף בימים האחרונים?)
בכל מקרה, תודה!
היה מ Day-1
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
רואים את התוספת רק כשנכנסים לשרשור...
בברכה
ניסן אברמוב
"לבנות שם טוב לוקח שנים, להרוס אותו שניות"
מעיין, נראה שניסן צודק. כותרת השרשור בתצוגת הפורום לא משתנה, ורואים את העדכון רק כשנכנסים לשרשור.
זה כך בכוונה?
נכון גם אני רציתי לשנות את הפריטים במכיר הולא ניתן לשנות את הכותרת הראשית רק את התוכן ?
הבנתי. אסדר את זה בהקדם.
סתם תזכורת, למקרה שזה נשכח בין יתר השיפורים האחרים שעובדים עליהם...![]()
סבבה, אני פשוט חופר על העברת החומר.
כן, תיארתי לעצמי שאתה עסוק, וזה ממש לא דחוף...
בכל מקרה, תודה ובהצלחה!
מעיין, יש חדש בנוגע לשינוי הכותרת ?
בברכה
ניסן אברמוב
זה עובד וטופל מזמן.
ניסן,
אומנם בשירשור הזה לא רואים את זה (הכותרת של השרשור שונה מזאת הנראית בתצוגת הפורום), אבל נראה שזה עובד בשירשורים חדשים (כלומר, שנפתחו אחרי הטיפול).
אני לא מצליח לתקן כותרת של שירשור מהיום, ועברתי למצב עריכה מתקדם. מה אני מפספס ?
בברכה
ניסן אברמוב
תסתכל בשיפולים
בכיף. אני פה בשבילכם.
1. תרפרש את ה CACHE של הדפדפן שלך: ctrl+F5
2. יכול להיות שאתה עם גרסת דפדפן לא עדכנית.
אני דווקא עם גרסא 7
בברכה
ניסן אברמוב
מה בדיוק אתה עושה/מה לא מצליח?
ניסיתי ללחוץ דאבל קליק על השורה בה מופיעה הכותרת בדיוק כפי שתארת וזה לא עובד. אני מנסה לשנות את הכותרת המקורית של השרשור.
בברכה
ניסן אברמוב
איפה אתה מנסה לעשות זאת?
אתה צריך לעשות זאת כאשר אתה בתוך הפרום הרלוונטי בלי להיכנס לשרשור עצמו. אם זה מסוקים אז אתה צריך להיכנס לפורום עצמו ושם לעשות זאת. כך עשית?
בדיוק כך
בברכה
ניסן אברמוב