DX7 שליטעעעעע![]()
קונה שלטים DX6i
100 ש"ח ליח'
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
לא קונה גם ב10 שקל ליחידה
ניר
חפרתם לי ת'מוח כבר עם הכן טוב לא טוב
לא טוב אל תיקנו !
תפתח את מארז המשדר ותראה אם החיבור הפנימי בין האנטנה למדר בורד של המשדר תקין
אם לא תנסה מקלט אחר
[B]אם לפי הכיס שלך אתה עובד אם מכשיר 6 אל תיתן לחכמולוגים להוסיף לך צער על הבעיה שבמילא כניראה יש לך, והאמן לי אחרי שאני מטיס 35 שנה היו לי כבר כמה מכשירים בחיים
המכשיר טוב וגם השיטה נמכרו עד היום בעולם מאות אלפי מכשירים כאלה
, החברה אמינה ,כשהיתה בעיה במקלטי 9 בזמנו עם אחד הקבלים, הם מייד פירסמו באינטרנט ללא בושה כולל איך מתקנים למי שלא מעוניין ללכת לתחנת שירות וצילום תקריב של המעגל מודפס של המקלט וסימון החלק
![]()
[QUOTE]
החברה אמינה ,כשהיתה בעיה במקלטי 9 בזמנו עם אחד הקבלים, הם מייד פירסמו באינטרנט ללא בושה כולל איך מתקנים למי שלא מעוניין ללכת לתחנת שירות וצילום תקריב של המעגל מודפס של המקלט וסימון החלק:[QUOTE]
בדיוק כפי שהיה במקרה של טויוטה, כנראה שלא היתה להם ברירה...
אגב, סתם שאלה לי אליכם
נניח שהייתי מציע לכם מכשיר סלולר דור I, מישהו מכם היה קונה?
טכנולוגית ה DSM/DSM2 של ספקטרום הינה בין הראשונות בשוק ולכן גם המיושנת ביותר ..
נערך לאחרונה על ידי דניאל דקל; 04-04-2010 בשעה 05:02:25.
[QUOTE=דניאל דקל;137719]שכנעת אותי עם המטאפורה המדוייקת הזו, אני מוכר את הDX7 שלי.נניח שהייתי מציע לכם מכשיר סלולר דור I, מישהו מכם היה קונה?
על מה אתה ממליץ? שמעתי שיש טכנולוגיה מודרנית יותר עם תדרים כמו של הרדיו, שמעתי שקוראים לזה AM. זה ממש חדש.
אם החוויה האישית שלך מדווחת לך שהמקלטים של DX6I הם זבלה ואתה מצהיר שאתה עובר ל DX7 - אז אתה מדבר שטויות כי המקלטים הם בדיוק אותם המקלטים.
דרך אגב, אחרי שהטריינר שלך התרסק, ביצעת בדיקות לשלט ולמקלט כדי לבדוק אם התקלה נבעה מהם או ממשהו אחר? איזה כשל התגלה במערכת? אני אשמח לדעת כדי שאוכל להזהיר משתמשים אחרים.
נערך לאחרונה על ידי wonderd; 04-04-2010 בשעה 08:17:13.