ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
אין מילים !!!!!!!!!!!!!!!!!
TREX 700N DFC
GOBLIN 700 SKOOKUM BE GPS
EASYGLIDER PRO
שאלה אחת... איך בן אנוש (סטנדרטי) אמור להבחין בין 26ms ל 18ms אתם רוצים להגיד לי שיש בן אנוש שיכול להרגיש הבדל של 8ms?!?!?!?!?
זה 0.008 שניה! זה זמן גישה שמדרגים Hard Disks של מחשבים, זה זמן גישה שמודדים איתו זכרונות של RAM! תעשו לי טובה, הסרווים שאתם משתמשים בהם ומיני מפלי מתח של הסוללות משפיעים יותר. זה לא מקור השוואה בין מערכות, סתם הסרחתם את הביצה (המסריחה ממילא) לחינם
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
לא רק שקיים כזה אדם. אלא כל אחד יכול.
תעשה ניסוי, קח פוטבה 9C עם CCPM וקח כל אחד מהרדיואים 2.4 שכיום ותריץ את סטיק הקולקטיב מעלה מטה מהר כמה פעמים - אתה תהיה המום עד כמה ההבדל ונראה לעין ! כאשר עובדים עם הסטיקים מהר מאוד (למשל בתרגילי וובלינג של מסוקים) ההבדל לא רק מורגש, הוא אף קריטי !
ידידי - אני ממליץ שלהבא תבדוק את הנתונים יותר טוב לפני יציאה בהצהרות.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
אני גם רוצה אני גם רוצה....
לעשות וובלינג למסוק, רק שמישהו ילמד אותי להטיס מסוק
אני בטוח אקנה 10C או 9303 או בעצם DX7 טוב אולי אשאר עם ההיטק אקליפטוס שלי![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
תקן אותי עם אני טועה. כתוב שם הפרש של 8ms בין 10C ל DX7 על זה היה כל השרשור לא? אם כל הנתונים זהים כלומר אותו מסוק בדיוק רק שהחליפו לו את המקלט צריך להיות הבדל של 8ms איך שמים לב לזה? רק אתה יודע.
בעצם, עזוב אין לי כך לזה אני דבק בעצת נאור. תהנו. ביי.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
יופי ליאור.....תשווה סוסיתא לפורשה.....אתה משחק אותה מטומ.... או שאתה באמת כזה? תשווה מערכת למערכת בהפרשים של עד עשירית השניה....ואז תשווה ,לא מערכת מימי "אנו באנו" שיושבים בפנים סינים קטנים להעברת הפקודות.למערכות 2.4 מתקדמות ועתירות טכנולוגיה....
איש לא מרגיש את הזמן הגישה.....גם ההבדל בין התזמונים של זכרונות מחשב(DDR2 לדוגמא) 4-4-4-12 או 5-5-5-15 לא אני ולא שום בן תמותה נורמאלי ירגיש.....וזאת העבודה שלי.
מר זהבי אפילו אלן זאבו לא ירגיש בזה......מישהו שאני מכיר שיודע קצת להטיס והתחרה קצת בחו"ל לא מרגיש בהבדלים.אז אתה תרגיש....????.העיקר להראות ידע.עם סירטונים לילדים מפג...עשה לי טובה ולך לשחק בארגז חול עם ציפי והקוקיות.mad
אה כמעט שכחתי
"הפוסל במומו פוסל" *********************חח
שמח בביצה![]()
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
טוב, נו, גם אני אדחוף את האף שלי - לטובת עמוד רביעי....
היי ליאור זה אליעד
בעיה כזאת יכולה לנבעה מי סוללה חלשה, שהסוללה מגיעה לאדום בוולט וואץ המקלט נינעל. זה קרה לי כמה פעמים, שכיונתי את הטיסן בבית, עם ה 9303 שלי 2.4 כמובן. חוץ מזה לא נתקלתי בשום בעיה במערכת הזאת, וגם אצל כמה אנשים אחרים שאני מכיר לא נתקלתי בבעיה. בכול אופן תמיד מומלץ לבדוק טווח, ואחרי כול טיסה לבדוק את מצב הסוללה .
Eliad micaeli !.!.!.!.!.!
SU 26 MM H9
DA-85 (ON DRUGS!!!!)
I3D חבל לנו על הזמן,אפילו לנסות להסביר.החליטו לתת לנו מצגת שווא העיקר לנסות לגרוע ממערכות JR.כל מה שתגיד יפלו על אוזניים ערלות וכל מה שנאמר לא ישנה דבר
.סילופי העובדות ואי הדיוקים הקטנים לאותם אנשים שאינם מבינים הם אילו שגורמים לבילבול הגדול העיקר לטשטש ולהישמע צודק ומלומד.ליאור זהבי קשור במימון מסוים לחברת FUTABA אז האובייקטיביות שלו היא לא בדיוק 100%.הוא מרגיש צודק וזה מה שחשוב לא ניתן לתקן אדם "שיודע" כל כך הרבה,חבל על הזמן שלנו להיכנס לדיאלוגיים קיקיוניים.אני ידעתי שזה מה שיקרה וזה מצוין בהודעה שלי בתחילת השירשור הזה.אינך יכול להיות אובייקטיבי אם אתה קשור בצורה זו או אחרת לחברה מסוימת.אבל לדיון הבא אני מבטיח להביא מטרנה! או גרבר,מחקרים מוכיחים שזה עוזר להתפתחות המוח
![]()
שיסל קשקשן יקר,
הלוואי שהיה לי קשר מימוני כלשהו לפוטבה. זה היה משמח אותי מאוד. אם אתה יכול לעזור בעניין תעדכן אותי. השקרים ההזויים שלך משעשעים אותי כל פעם מחדש
כל מה שנאמר על ידי בשרשור הוא עובדות נטו. רוצים להמשיך להתלכלך ? תיהנו. אני עדיין אדבוק בעובדות.
נ"ב - לא אמרת הודעה אחרונה לפני 100 הודעות ?
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
אני לא אתאפק - ובכל זאת יענה (אני רגוע - לקחתי ת'כדורים..)
לא הכסף יקבע. רוצה מדריך בתשלום, טוב.
רוצה בחינם - גם טוב.
שניהם טובים - לא הכסף הוא זה שייקבע.
חוצמיזה - לא תמיד צריך מדריך.
אתה מוזמן לראות את אחי, מטיס שנה וחצי - ואני מדרג אותו (אני מדגיש אני) בין ה- 10 מטיסים הטובים בארץ. אין לו אף לא דקת מדריך אחת, הכל דרך סימולטור, כישרון וביצים ליישם.
יתרה מכך, יום אחד הוא החליט שהוא מטיס טיסן - לקח שלט, המריא, קצת 3D, והנחית. הכל לבד.
אז לסיכום, (ואל תדליק אותי יותר עם הנושא הזה) צריך מדריך ולא רוצה לשלם? זה טוב. צריך מדריך, אך עולה כסף? גם זה טוב. רוצה ללמוד לבד? גם זה טוב.
בקיצור הכל טוב - אחלה תחביב - תהנו!!
נ.ב - נכון שהנושא קצת לא קשור לנושא המקורי - אבל אני חייב לעבור לעמוד 4, פשוט חייב...
[
נ.ב - נכון שהנושא קצת לא קשור לנושא המקורי - אבל אני חייב לעבור לעמוד 4, פשוט חייב...[/QUOTE]
קצת???????
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
נעלתי כדי להמינע מהפדיחה ששרשור כזה לא אינפורמטיבי יתפוס 4 דפים. כל כך חבל.. עוד 2 הודעות והיה דף 4
![]()