שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 39

נושא: Ccpm - בהמשך לשירשור של חזי

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 37 פעמים ב 28 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: Ccpm - בהמשך לשירשור של חזי

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל צפיה בהודעה
    נראה לי שעכשיו אני מבולבל...
    מסוק עם ccpm אומר ששלושה סרוואים (המתחברים לצלחות) שולטים ביחד על: עלרוד, גלגול ופיצ' (קולקטיב)?
    ומסוק שבו סרוו אחד שולט בכל אחד מהערוצים הללו בנפרד, למעשה גם ביניהם יש מיקס כלשהו? איך? הרי כשאני על הקרקע ומזיז ערוץ בודד בשלט רק סרוו אחד זז, לא?!
    או שהכוונה שלכם ב"מיקס מכני" שכל תנועה של עלרוד או גלגול אני מלווה עם פיצוי בפיצ' ע"י הפעלת הסרוו של הפיצ' (על מנת שלא לאבד גובה)? וזה מה שנקרא "מיקס מכני"?

היי אייל,

למען ההבהרה - כאשר מדובר על CCPM בד"כ מתיחסים לצלחת ההיגוי (SWASH PLATE) ונהוג לומר שבמיקס מכני - mCCPM - הצלחת היא האינדיקציה למיקס. קרי, תנועת פיטץ' מעלה ומורידה את הצלחת, תנועת גלגול מטה אותה על צידיה ותנועת עלרוד מטה אותה בציר העלרוד. אין פה בעצם שום מיקס אלקטרוני, אבל מכנית הצלחת שולטת על הכל כפי שהסברתי.
    ליאור זהבי
    www.youtube.com/i3dm

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ליאור זהבי צפיה בהודעה
    היי אייל,

למען ההבהרה - כאשר מדובר על CCPM בד"כ מתיחסים לצלחת ההיגוי (SWASH PLATE) ונהוג לומר שבמיקס מכני - mCCPM - הצלחת היא האינדיקציה למיקס. קרי, תנועת פיטץ' מעלה ומורידה את הצלחת, תנועת גלגול מטה אותה על צידיה ותנועת עלרוד מטה אותה בציר העלרוד. אין פה בעצם שום מיקס אלקטרוני, אבל מכנית הצלחת שולטת על הכל כפי שהסברתי.
    ליאור, תוך כדי שאני חושב לרשום לך שההבהרה לא הבהירה לי כלום, יכול שהבנתי מה אתם מנסים להגיד. אני אנסה לומר במילים שלי:
    1) הסרוואים מתחברים לצלחת (הקבועה) בכל מקרה.
    2) הצלחת שולטת על הלהבים בהתאם למצבה ביחס לציר הראשי. מצב הצלחת הוא שיקבע מה המסוק יעשה בציר עלרוד, גלגול ופיצ'.
    3) אין ויכוח לגבי מצב CCPM שבו 3 סרוואים מחוברים לצלחת (120 מע' למשל) וביחד הם שולטים על שלושת המימדים המדוברים.
    4) במקרה האחר מחוברים לצלחת 2 סרוואים. סרוו עלרוד (מלפנים ומאחור) וסרוו גלגול (מימין ומשמאל) סה"כ 2 סרוואים, ב- 4 נקודות.
    5) סרוו פיצ' מתחבר למקום כלשהו שבו הוא גורם לכל 4 הנקודות (שנשלטות ע"י 2 הסרוואים), או לשני הסרוואים לעלות ולרדת ביחד. וכל זאת מבלי לשנות את מצב הסרוואים האחרים (עלרוד וגלגול).
    6) ולכן אתם קוראים לזה "מיקס מכני"? כי הפיצ' מזיז מכנית את הנקודות האחרות?
    7) לפני שאמשיך, עד כאן זה נכון?
    נערך לאחרונה על ידי אייל; 18-10-2008 בשעה 17:56:55. סיבה: תיקון

אורח Guest

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל צפיה בהודעה
    ליאור, תוך כדי שאני חושב לרשום לך שההבהרה לא הבהירה לי כלום, יכול שהבנתי מה אתם מנסים להגיד. אני אנסה לומר במילים שלי:
    1) הסרוואים מתחברים לצלחת (הקבועה) בכל מקרה.
    2) הצלחת שולטת על הלהבים בהתאם למצבה ביחס לציר הראשי. מצב הצלחת הוא שיקבע מה המסוק יעשה בציר עלרוד, גלגול ופיצ'.
    3) אין ויכוח לגבי מצב CCPM שבו 3 סרוואים מחוברים לצלחת (120 מע' למשל) וביחד הם שולטים על שלושת המימדים המדוברים.
    4) במקרה האחר מחוברים לצלחת 2 סרוואים. סרוו עלרוד (מלפנים ומאחור) וסרוו גלגול (מימין ומשמאל) סה"כ 2 סרוואים, ב- 4 נקודות.
    5) סרוו פיצ' מתחבר למקום כלשהו שבו הוא גורם לכל 4 הנקודות (שנשלטות ע"י 2 הסרוואים), או לשני הסרוואים לעלות ולרדת ביחד. וכל זאת מבלי לשנות את מצב הסרוואים האחרים (עלרוד וגלגול).
    6) ולכן אתם קוראים לזה "מיקס מכני"? כי הפיצ' מזיז מכנית את הנקודות האחרות?
    7) לפני שאמשיך, עד כאן זה נכון?

אייל .מה שהופך את זה ל"CCPM" מיכני זה סעיף 6 ו 5 ...אבל זה אינו CCPM קלאסי.תנסה להפעיל את הפונקציה הזו בשלט ותראה מה יקרה.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •