מדובר בCamcorder שמקליטה ע"ג כרטיס זכרון. יש לה יציאות וידאו בשני פורמטים, "בננה" עם RCA וחיבור מיני HDMI.
מספר קוים בתמונה? לא קראתי בחוברת אבל היא מתיימרת לצלם 1080P, בפועל זה נראה כמו אינטרפולציה של PAL, אבל עם חיישן בכזה גודל לא ציפיתי ליותר.
היתרון - בצילום ב720P ומטה יש מייצב תמונה שמפחית את הרעידות. החיסרון - היא כל כך קטנה שתמיד יהיו רעידות.
תודה על התשובה, אבל זו לא הייתה כוונתי.
התכוונתי לשאול אם המצלמה מסוגלת גם להקליט וגם להוציא תמונה למשדר בו זמנית, ככה שיהיה גם fpv קלאסי, עם מצלמה משדר ומקלט, וגם סרטון HD מוקלט אחרי הנחיתה.
עכשיו, בקשר לקווי הטלויזיה, אני יודע שהמצלמה מסוגלת לצלם ב720P ו1080P.
השאלה היא מה היא מוציאה למשדר, שכן 720P ו-1080P הם רזולצויות, משמע פורמט דיגיטלי, שהמשדר לא יודע לעבוד איתו.
הוא מקבל פורמט אנאלוגי שנמדד דרך קווי הטלוויזיה, וזה מה שנראה על הקרקע תוך כדי הטיסה.
אז כמו שאמרתי המצלמה מקליטה ע"ג כרטיס זכרון, וזה לא מפריע ליציאות הוידאו שפועלות תמיד.
לדעתי יציאת הRCA עושה Down Convert לPAL אנלוגי סטנדרטי, כלומר 720X576.
אני לא מכיר עדיין את עולם משדרי הוידאו האלחוטיים אבל אני מאמין שהם מתאימים לסטנדטי השידור בעולם, משהו שאני דווקא מכיר לא רע.
720P ו-1080P הן רזולוציות שמתייחסות לכמות הקוים האופקיים בתמונה. דיגיטלי ואנלוגי הן דרכי איפנון והקלטה ולא קשורות לרזולוציה. הפורמט הדיגיטלי מאפשר איכסון מידע רב יותר בשטח קטן ולכן מתאים יותר לרזולוציות גבוהות.
על פי רוב חיבורי RCA מעידים על חיבור אנלוגי פשוט ועממי ולא מסוגלים להעביר מידע שנחוץ לHD, קל וחומר חיבור AV עם כבל וידאו אחד...
בכל אופן המצלמה הזו היא צ'יקמוק ביחס לFULL HD אמיתי, אבל די מוצלחת בשביל מצלמה במשקל 100 גרם. היא לא אידיאלית לשימוש נורמאלי אבל לצילום אוירי היא עשויה להיות רבת פוטנציאל.
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 25-04-2010 בשעה 12:12:15.
תודה, הבנתי.
אגב, נתקלתי עכשיו בפוסט הבא שחשבתי שיעניין אותך:
http://www.rcexplorer.se/projects/hdcv/hdcv.html