עודד אני לא מתכוון לשלם גרוש בודד.
אם מישהו היה מחליט לעשות לי פיקניק מול הדלת בבניין, והשטח הזה הוא שטח ציבורי לכל דבר, האם לא מצופה ממני שאעיר לו?
במיקרה של געש ברור שהם מנצלים התגודדות של אנשים שעוסקים בתחום יקר וכנראה יש להם כסף, ומנסים לחלוב את הפרה הזו.
רק שהפרה הזו לא מטומטמת והיא לא הולכת להיכנע בלי בדיקה מקיפה של הנושא, עם עורכי דין, ועם המועצה האזורית, וגם עם המשטרה.
אני מאמין שאף אחד פה לא רוצה להתחיל מלחמה עם געש. זה לא רק הממטרות, הם יכולים גם להחנות את הטרקטורים בשבילי הגישה ולחרוש לעומק את הכביש באמצע, הם אולי תאבי בצע אבל לא מטומטמים, דונט פאק וויד דה קיבוצניקים.
אני מסכים איתך שהדבר העיקרי שנפגע זו האוירה שהיתה בגעש, אבל זה קרה עוד הרבה לפני שמישהו שילם לקיבוץ. ההעלבות ההדדיות שניטחו פה קרעו את הפורום, וגם אם מחר יחליטו בקיבוץ לוותר על התשלום עדיין יהיו אנשים שנפגעו והקבוצה הזו כבר לא תהיה משפחתית כמו פעם.
בכל מקרה אני מזכיר - השירשור הספציפי הזה נועד לאלה שכן רוצים לפגוש את יורי וללבן את העניינים, ואולי אם יהיו מספיק אנשים אפשר יהיה להפחית את הקנס לגובה סימלי או לבטלו. זה בטח לא יקרה אם בפעם הבאה שיורי יגיע לשטח יקפצו עליו וירביצו לו עם ממטרות שבורות תוך זעקות "גנב גנב".