נכתב במקור על ידי
haimgil
היום דיברתי עם רשות מקרקעי ישראל והם לא יודעים שום דבר על הנושא ולא יכלו להגיד לי עם יש לקיבוץ טאבו על השטח וגם דיברתי עם מישטרת נתניה אשר אחראית על אזור זה והם גם לא יכלו לימסור לי מידע על המקום וכל הזמן העבירו אותי מגוף אל גוף ממשלתי וגם התיעצתי עם כמה מן החוקרים לגבי אותו שוטר מהקיבוץ ואמרו לי שאם אני בספק אז ראוי שאזמין שוטר בזמן ניסיון הגירוש מהשטח וזאת תיהיה חובתו של הקיבוץ להוכיח לאותו שוטר ע"י מיסמכים רלוונתיים שהשטח באמת שייך לקיבוץ ועוד יותר מזה עם הקיבוץ ייתן קבלות על התשלום ראוי לידרוש שעל החשבונית יהיה רשום תשלום לצורך הטסה בשטח חקלאי ולא סתם קבלה של הקיבוץ כמו חשבונית אירוח או חשבונית חנות מסויימת או חשבונית כללית של הקיבוץ אלה חשבונית על הטסה בשטח חקלאי בילבד כך שבסוף שנה הוא יצטרך לתת סיבה למס הכנסה למה לא פתחו תיק במס הכנסה על הקמת מינחת טיסנים בשטח חקלאי דבר שעל פי חוק אסור בתחלית האיסור אפילו אם השטח שייך לסבא שלו מימי המנדט וחוץ מזה שאלתי אנשים במנהל מקרקעי ישראל לגבי השבילים המובילים ואמרו לי שאין בידי בעל השטח שום רשות וגם לא לשוטר
להרחיק אותנו מהשביל שכן זהו כביש גישה ואם בכל זאת בעל השטח יחליט להרוס ולהשחיט את שביל הגישה ישנה אפשרות להתלונן עליו ולהגיש תלונה במישטרה שכן זהו כביש ציבורי בקיצור חבריי בפורום את כל המאבק הזה אני עושה בשבילכם אותם המטיסים שרוצים להטיס ולהנות חופשי ובלי להרגיש שכל הזמן מנסים לנקנק אותנו אני מודיע לכל החברים שרוצים לשלם אם אותם אנשים שאין ביכולתם לשלם לא יכלו להטיס אני יאבק על שאף אחד לא יטיס שם אני אומר לכם אני יאבק בבעל השטח הזה עם הוא לא יוריד את המחיר ל10 ש" ח לכל כניסה של מטיס לשטח ההטסה או למחיר שנתי של עד 250 ש"ח אנסה בעזרת החוק לימנוע את צרות העין של הקיבוץ הזה והקומבינות האלה של בעלי השטח החקלאי שמוחפשים לעשות קופות נוספות על חשבוננו גם אם יצטרך ליפנות לכלבוטק
או כל תוכנית תחקירים אחרת אני מבקש מיכולם אבל כולם תבואו להטיס חופשי כמה שיותר אנשים כך יפחת הסיכוי של הקיבוץ הזה להעיף מישם ואו לידרוש מיאתנו כסף אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד כמו שאנחנו עוזרים אחד לשני בפורומים ובשטח ובמיפגשים ובבית ובציוד וחלקים עלינו ליהיות מגובשים אם החלטה מגובשת והחלטית שאנו לא משלמים ואנו נבוא להטיס עם לא בדשא אז בשביל גישה גם עם נעמוד עם רכב אחד על שביל הגישה וכולם יחברו את המטענים לאותו מצבר של אותו הרכב אני אומר לכם אני הראשון שיתנדב זכרו היום זה פה מחר זה שם בריונים לא אנחנו ביריונים תחמנים ורודפיי בצע זה הם שאף אחד לא יאמין למה שאותם חברה אומרים על האורחים וכל המבקרים למינהם שיבוא להטיס מידי פעם כי ברגע שהם ישלמו ואנחנו לא עז יתחיל ליכאוב להם למה
אנחנו משלמים ןהם לא ויתחילו להשתנקר על אנשים וליקרוא לאותם אחראיים של הקיבוץ שיעיפו אותנו
מישם כי לא שילמנו או שיתחילו קומבינות של חבר מביא חבר והלאהה