למה לך דיהדרל ?
קורת אורן רוחב 2 סמ עולה באייס משהו כמו 20 שח האורך הוא 2 מטר כך שישאר גם לחזוקים.
למה לך דיהדרל ?
קורת אורן רוחב 2 סמ עולה באייס משהו כמו 20 שח האורך הוא 2 מטר כך שישאר גם לחזוקים.
אני צריך שיהיה דיהדראל כי הטיסן מיועד ללימוד הטסה ,הדיהדראל משפיע מאוד על יציבות הטיסן.
נראה לי שפתרון קלאסי יעבוד כאן כהלכה. תחתוך את הכנף לשתים (נדמה לי שזה כך בין כה וכה) ותעשה חיזוק דיהדראל רגיל ע"י שני דיקטים לקורה המרכזית של הכנף (ממה שהיא לא בנויה). מה שעובד בטיסני בלזה יעבוד גם כאן עם הדבק המתאים.
היי, אמנון איך העין?
אני עשיתי דיהדרל בכנף מפוליגל כאשר את הזווית עשיתי ע"י שתי חתיכות פוליגל שהודבקו לקורה. הסיבה שעשיתי מפוליגל זה כי לא היה דיקט, וזה עדיין היה טוב. לכן אני חושב שהרעיון שלך הוא רעיון טוב, רק תדביק טוב עם דבק חם או דבק מגע.
אוקיי, אחרי יומיים של עבודה וצילומים ,אילו הממצאים:
בהתחלה יש את הגוף שיזכה לקבל את הכנף פוליגל ,אחר כך יצירת פרופילים ,חיתוך לוחות פוליגל שיצרו את הכנף עפ"י מידות הפרופיל ,מכיוון שהיו לי בבית כמה קורות בלזה החלתטתי להשתמש בהם ולשלב עם הפוליגל ,כל ההדבקות עם דבק חם ,ישנם הדבקות שהייתי צריך הדבקה ראשונית בדבק מגע וחיזוק עם דבק חם ,עדיין העבודה לא הושלמה אך יש כבר מה לראות...