ס ל י ח ה ?
בשביל זה יש משרד "פניות הציבור". מחר אני הולך לשם בבוקר שוב והפעם גם אשאל את האינטלקטואלית איך קוראים לה כדי שיהיה לי על מי להתלונן.
לדעתי העניין של לבוא למחרת ב10 זה כשהדוור מנסה לשים לך דואר בתיבה אבל הוא גדול מדי, ולכן עד למחרת זה אמור לחזור למדפים במיון. אולי אני טועה, אבל לא לתת לך חבילה שנמצאת שם בגלל שה-V לא נמצא בריבוע הנכון על הפתק שלהם עלול להגיע לאלימות.
העניין הוא שבמקרה סניף הדואר השכונתי שלי הוא גם סניף דואר מרכזי שממנו יוצאים החבילות לכל הסניפים בעיר (הרצל 30 ראשל"צ),אז תמיד החבילה מגיעה ישירות מתל אביב אליו לכן החבילה כבר היתה בסניף ,באותו יום גם פניתי לאחראית בסניף ,כמובן שתשובתה הייתה העתק של הפקידה.
ידעתי שעוד אצתרך לבא לשם הרבה פעמייםאז העדפתי להוריד פרופיל .
אתה בטוח??
כי רק לידיעה, תמיד שמגיע אלי המכתב שאומר לבוא יום למחרת אני הולך באותו יום ונותן להם את המספר מעקב, אם אין מספר מעקב אני פשוט אומר שרשום באתר שכבר הגיע לפני כמה ימים, וכמובן החבילה כבר שם (מאמין שיושבת שם כמה ימים, פשוט המכתבים מגיעים בדילאי) ונותנים לי אותה על המקום.
גדול! רשות הדואר
אז אני הלכתי יום אחד ואמרתי ששכחתי את הפתק בבית. הדואר מכיר אותי טוב (בגלל הסיני כמובן) אז לא הייתה לו בעייה לזהות אותי אלא "הוא לא יודע איפה החבילה נמצאת מבין כל ה-50 חבילות של כל שלושת המדפים בכל סניף הדואר של 3X3 מטר....
הצעתי לעזור לו לחפש.... לא... זה מקום שמור יותר מרפאל...
הצעתי לו להקיש את שמי במחשב ולבדוק את הפרטים.... לא... זה מעבר ללהזיז את העט מימין לשמאל.
סניפי הדואר הם זיכיונות של אנשים פרטיים עד כמה שאני יודע. מעניין אם בעזרת תלונות ניתן להזיז משהו.