שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 426

נושא: מה הגיע אליך בדואר היום? / מה קנית היום?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    17
    הודה 12 פעמים ב 12 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מה הגיע אליך בדואר היום? / מה קנית היום?

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל שפירא צפיה בהודעה
    היום כשהייתי בדואר עם שני פתקי החבילות ביקשתי מהפקידה האינטיליגנטית שתבדוק אם יש לי עוד חבילות שם, כדי שלא אגיע הביתה ואגלה עוד פתק בתיבה אחרי שכבר קמתי מוקדם וישבתי חצי שעה מחוץ לדואר כדי להספיק גם להגיע לעבודה.
    היא הלכה עם שני הפתקים וחזרה עם שלוש חבילות, כששתיים מהן קשורות ביחד בגומיה - כלומר הן רשומות על פתק אחד יחד.
    ביקשתי שוב שהיא תבדוק אם יש לי עוד חבילות והיא ניסתה בתשובה להסביר לי שזה בסדר וששלושת החבילות האלה הגיעו עם שני הפתקים. ניסיתי שוב ולאט להסביר לה שאני מתכוון לחבילות נוספות אחרות על שמי שאולי נמצאות שם, אבל היא פתאום נזכרה שאין ושהיא בדקה.
    לא לקח לי הרבה זמן להבין שהיא כנראה מדענית מכניקת קוונטים ואין לה סבלנות להתעסק בדברים שוליים כמו נגיד העבודה המזויינת שלה בסניף הדואר, אז חזרתי הביתה.

ומה אני אגיד לכם, היו לי שני פתקים חדשים בתיבה.

אתה יודע מה היה לי?
    הלכתי לדואר כשהפתק בידי ולא שמתי לב שכתוב בו לבא למחרת אחרי 10:00 בבוקר ,אז הפקידה לקחה את הפתק וחזרה עם החבילה בידה ,אבל פתאום שמה לב שכתוב רק ממחר ,אז היא אמרה לי אי אפשר למסור לך ,רק מחר ומה אתה חושב היה ...כן נאלצתי לחזור בידיים ריקות.

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי amnon צפיה בהודעה

אתה יודע מה היה לי?
    הלכתי לדואר כשהפתק בידי ולא שמתי לב שכתוב בו לבא למחרת אחרי 10:00 בבוקר ,אז הפקידה לקחה את הפתק וחזרה עם החבילה בידה ,אבל פתאום שמה לב שכתוב רק ממחר ,אז היא אמרה לי אי אפשר למסור לך ,רק מחר ומה אתה חושב היה ...כן נאלצתי לחזור בידיים ריקות.
    ס ל י ח ה ?
    בשביל זה יש משרד "פניות הציבור". מחר אני הולך לשם בבוקר שוב והפעם גם אשאל את האינטלקטואלית איך קוראים לה כדי שיהיה לי על מי להתלונן.

לדעתי העניין של לבוא למחרת ב10 זה כשהדוור מנסה לשים לך דואר בתיבה אבל הוא גדול מדי, ולכן עד למחרת זה אמור לחזור למדפים במיון. אולי אני טועה, אבל לא לתת לך חבילה שנמצאת שם בגלל שה-V לא נמצא בריבוע הנכון על הפתק שלהם עלול להגיע לאלימות.

תודה!
    92
    הודה 45 פעמים ב 37 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל שפירא צפיה בהודעה
    ס ל י ח ה ?
    בשביל זה יש משרד "פניות הציבור". מחר אני הולך לשם בבוקר שוב והפעם גם אשאל את האינטלקטואלית איך קוראים לה כדי שיהיה לי על מי להתלונן.

לדעתי העניין של לבוא למחרת ב10 זה כשהדוור מנסה לשים לך דואר בתיבה אבל הוא גדול מדי, ולכן עד למחרת זה אמור לחזור למדפים במיון. אולי אני טועה, אבל לא לתת לך חבילה שנמצאת שם בגלל שה-V לא נמצא בריבוע הנכון על הפתק שלהם עלול להגיע לאלימות.

טעות !
    הם מבקשים לבוא למחרת אחרי 10 מכיוון שהחבילות עדיין לא היגיעו לסניף הדואר "השכונתי" .
    אלא נמצאים בסניף המרכזי (העיר שלך)
    מהקטן לגדול

Blade MCPX
    TREX 500 ESP
    TREX 550
    TREX 700 NITRO FLYBARLESS

תודה!
    17
    הודה 12 פעמים ב 12 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי asafh1 צפיה בהודעה
    טעות !
    הם מבקשים לבוא למחרת אחרי 10 מכיוון שהחבילות עדיין לא היגיעו לסניף הדואר "השכונתי" .
    העניין הוא שבמקרה סניף הדואר השכונתי שלי הוא גם סניף דואר מרכזי שממנו יוצאים החבילות לכל הסניפים בעיר (הרצל 30 ראשל"צ),אז תמיד החבילה מגיעה ישירות מתל אביב אליו לכן החבילה כבר היתה בסניף ,באותו יום גם פניתי לאחראית בסניף ,כמובן שתשובתה הייתה העתק של הפקידה.

ידעתי שעוד אצתרך לבא לשם הרבה פעמיים אז העדפתי להוריד פרופיל .

תודה!
    60
    הודה 16 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי asafh1 צפיה בהודעה
    טעות !
    אתה בטוח??

כי רק לידיעה, תמיד שמגיע אלי המכתב שאומר לבוא יום למחרת אני הולך באותו יום ונותן להם את המספר מעקב, אם אין מספר מעקב אני פשוט אומר שרשום באתר שכבר הגיע לפני כמה ימים, וכמובן החבילה כבר שם (מאמין שיושבת שם כמה ימים, פשוט המכתבים מגיעים בדילאי) ונותנים לי אותה על המקום.

מנחת הבית
    ארסוף
    תודה!
    907
    הודה 1,001 פעמים ב 648 הודעות
    כניסות לבלוג
    41
    הוזכר
    6 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

גדול! רשות הדואר

אז אני הלכתי יום אחד ואמרתי ששכחתי את הפתק בבית. הדואר מכיר אותי טוב (בגלל הסיני כמובן) אז לא הייתה לו בעייה לזהות אותי אלא "הוא לא יודע איפה החבילה נמצאת מבין כל ה-50 חבילות של כל שלושת המדפים בכל סניף הדואר של 3X3 מטר....
    הצעתי לעזור לו לחפש.... לא... זה מקום שמור יותר מרפאל...
    הצעתי לו להקיש את שמי במחשב ולבדוק את הפרטים.... לא... זה מעבר ללהזיז את העט מימין לשמאל.
    סניפי הדואר הם זיכיונות של אנשים פרטיים עד כמה שאני יודע. מעניין אם בעזרת תלונות ניתן להזיז משהו.

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •