אייל מעניין למה החבילות החשובות שלנו לא מגיעות. וממתי ההזמנה שלך נישלחה?
אז אנחנו באותה סירה.החבילה שלי נישלחה ב17 לאפריל. יש סיכוי שמישהו אחר קיבל את החבילות שלנו?
ב 5.5 עשיתי הזמנה אצל הסיני ב 6.5 יום למחרת זה נשלח(ע"פ מה שהוא רשם),ועד היום אין שום זכר ממנה בדואר הונג קונג.
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
תראו מה קיבלתי![]()
היום כשהייתי בדואר עם שני פתקי החבילות ביקשתי מהפקידה האינטיליגנטית שתבדוק אם יש לי עוד חבילות שם, כדי שלא אגיע הביתה ואגלה עוד פתק בתיבה אחרי שכבר קמתי מוקדם וישבתי חצי שעה מחוץ לדואר כדי להספיק גם להגיע לעבודה.
היא הלכה עם שני הפתקים וחזרה עם שלוש חבילות, כששתיים מהן קשורות ביחד בגומיה - כלומר הן רשומות על פתק אחד יחד.
ביקשתי שוב שהיא תבדוק אם יש לי עוד חבילות והיא ניסתה בתשובה להסביר לי שזה בסדר וששלושת החבילות האלה הגיעו עם שני הפתקים. ניסיתי שוב ולאט להסביר לה שאני מתכוון לחבילות נוספות אחרות על שמי שאולי נמצאות שם, אבל היא פתאום נזכרה שאין ושהיא בדקה.
לא לקח לי הרבה זמן להבין שהיא כנראה מדענית מכניקת קוונטים ואין לה סבלנות להתעסק בדברים שוליים כמו נגיד העבודה המזויינת שלה בסניף הדואר, אז חזרתי הביתה.
ומה אני אגיד לכם, היו לי שני פתקים חדשים בתיבה.
ס ל י ח ה ?
בשביל זה יש משרד "פניות הציבור". מחר אני הולך לשם בבוקר שוב והפעם גם אשאל את האינטלקטואלית איך קוראים לה כדי שיהיה לי על מי להתלונן.
לדעתי העניין של לבוא למחרת ב10 זה כשהדוור מנסה לשים לך דואר בתיבה אבל הוא גדול מדי, ולכן עד למחרת זה אמור לחזור למדפים במיון. אולי אני טועה, אבל לא לתת לך חבילה שנמצאת שם בגלל שה-V לא נמצא בריבוע הנכון על הפתק שלהם עלול להגיע לאלימות.
אבל אם החבילה אצלה ביד?
גדול! רשות הדואר
אז אני הלכתי יום אחד ואמרתי ששכחתי את הפתק בבית. הדואר מכיר אותי טוב (בגלל הסיני כמובן) אז לא הייתה לו בעייה לזהות אותי אלא "הוא לא יודע איפה החבילה נמצאת מבין כל ה-50 חבילות של כל שלושת המדפים בכל סניף הדואר של 3X3 מטר....
הצעתי לעזור לו לחפש.... לא... זה מקום שמור יותר מרפאל...
הצעתי לו להקיש את שמי במחשב ולבדוק את הפרטים.... לא... זה מעבר ללהזיז את העט מימין לשמאל.
סניפי הדואר הם זיכיונות של אנשים פרטיים עד כמה שאני יודע. מעניין אם בעזרת תלונות ניתן להזיז משהו.
גם אלי היגיע הפתק האדום של החבילה אחרי מתכונת קשה מאוד במחשבים
זה מה שרשום באיביי..
אולי הם טעו אני לא יודע ..
ממש מוזר
escapade great planes
cessna 400- נמכר
funjet
yak 55 telink - נמכר
multiplex minimag
העניין הוא שבמקרה סניף הדואר השכונתי שלי הוא גם סניף דואר מרכזי שממנו יוצאים החבילות לכל הסניפים בעיר (הרצל 30 ראשל"צ),אז תמיד החבילה מגיעה ישירות מתל אביב אליו לכן החבילה כבר היתה בסניף ,באותו יום גם פניתי לאחראית בסניף ,כמובן שתשובתה הייתה העתק של הפקידה.
ידעתי שעוד אצתרך לבא לשם הרבה פעמייםאז העדפתי להוריד פרופיל .
מאריכי סרוו מאיביי
10יח' 30 ס"מ -2.98$ כולל משלוחה
10 יח' 50 ס"מ 3.98$ כולל משלוחה
הוזמן 29/4 נשלח 2/5 היום הגיע.
גיא, אין ברירה להרכיב את השועל...
מחכה בדואר חבילה ששינתה מספר מסין לבריטניה![]()
אין עליהם בדואר ישראל..כנראה לא הצליחו להתמודד עם ערסי....
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אז לא קיבלתי היום כלום אבל הייתי בדואר ועמדה שם מישהי עם שתי חבילות מהסיני....
לא התאפקתי ושאלתי (עבור בעלי אמרה...)... כן מישהו מהפורום קיבל ואני לא...![]()
נערך לאחרונה על ידי Boogle; 10-05-2010 בשעה 23:24:00.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
הגיע המנוע ערסי מקווה לטסט בגעש בשישי![]()
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.