"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מעיין,
אני לא יודע איזה HACKER זה היה אבל אצל היפני שלך יש מחיר טוב - 60% הנחה.
שחר
---Mayor of Happyville---
זה חיים זה ? נכה 100%, הוא ביקש המתת חסד .... ממש בכוחותיו האחרונים, שמתי לו עפרון בפה, והוא הקיש על המקלדת הווירטואלית : "לא רוצה את החיים האלה... "
אתה יכול לשאול את איציק, וצביקה מה מצבו אני נעלבתי ולא אענה לך יותר (ותשאל את עצמך למה הם יודעים ואתה לא....)
עכשיו אני אשב לי בפינה לבד בחושך.
קראתי איפשהו שהמנוע הגיע בקיט של טיסן (כחלק מEDF) עם בקר היפריון 20A. אין לי השניה זמן, אבל אני אנסה לאתר את האתר הזה שוב...
חברה - שימו קצת ברקסים
הם מוכרים מנועים אלה בהנחה גדולה כי זה מנועים בעלי נצילות נמוכה משמעותית מאשר מנועים מהדגמים החדשים.
כך שעבור פיילונרייסר לוהט - זו לא הבחירה הנכונה.
המנועים נימצאים בסייל לוהט כבר המון - המון זמן - ועדיין קיימים - גם זה אומר משהוא.
חברים,
שתי שאלות:
1. מישהו כבר קיבל? אפשר רשמים?
2. האם המנועים הללו מתאימים לעבודה עם 4 תאי ליפו?
בכל פיסות המידע באינטרנט בנוגע למנועים אלו לא ראיתי מתחי עבודה מומלצים...
תודה,
שחר
רק רציתי לומר תודה לדרימר על ההמלצה 3 המנועים הגיעו היום ואיזה מנועים אלו פשוט לשים על המדף ולהתענג
תודה
טוב, אז גם אני קיבלתי הבוקר את המנועים ואכן מדובר ביצירת אומנות שצריך לשים על המדף או למסגר.
תודה דרימר על ה-Heads Up בנוגע לדיל הזה.
שאלה: המנוע מגיע "ערום"! ללא שייבות או ברגים למיתקון. איך אני יכול לדעת מה האורך הדרוש של הברגים בכדי שלא "אחרוש" את הסלילים עם בורג ארוך מדי?
תודה,
שחר
גם אני קיבלתי אותם.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
משהו מהם מתאים לפאנג'ט?
שחר, קח מסטיק לעס היטב וכשהוא רך טחב אותו לאחד התבריגים המתן מעט שיתיבש והברג אותו החוצה - מדוד.
אפשרות פשוטה יותר, לוקחים בורג ארוך מבריגים ביד ללא כל כלי אחר , לאט לאט עד שמרגישים שהוא נעצר. מודדים עם קליפר כמה נשאר בחוץ, מחסרים מהאורך הכולל ומזה מפחיתים מילימטר.
וואלה הנה אורך מירבי, לזה מתאימים אורך סטנדרטי של ברגים.
בהנחת M3 האורכים הניתנים להשגה הם 3,4,5,6,8,10,12,16,20 יש עוד ארוכים יותר אבל כנראה כאלו אתה לא מחפש.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
קיסם\שיפוד, עץ\במבוק מכיר ???
בנצי :
אני יכול להשיג כל מידת אורך של כל בורג - אני פשוט עושה להם הכרה אינטימית עם המשור שלי...![]()
שלום לכולם.
ברצוני לשאול:
מה יכול להתאים ל MUGI EVO?
בנתונים רשום שעובד על 2S. מישהו ניסה על 3S ?
בתודה מראש.
מישהו יודע אם ניתן לעבוד עם המנועים הללו בארבעה תאים? יענו 4S? כלומר 14.8V?
עם פרופ מספיק קטן אתה יכול לעבוד איתם גם עם 6 תאים. (בניגוד לבקר שלא בטוח שיעמוד ביותר תאים). הכי חשוב לבדוק טמפ' וקצת פחות חשוב למדוד זרם.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
תודה שרון.
אז הנה המסקנות שלי לאחר בדיקה פיזית:
רכשתי מנוע "קצר" (7$) 3800KV ולאחר ששקלתי אותו (50 גרם) שמחתי לגלות שהוא קל יותר ב-20 גרם מהמנוע שיש לי כרגע על המיני סלינגר.
בנוסף, נדהמתי לגלות שהמנוע המיניאטורי הזה נותן 200W על סוללת שני תאים ופרופ 4.75X4.75!!!
ביצעתי טסט ביום שישי בגעש ונדהמתי מהתוצאות:
המיני סלינגר קל ב-60 גרם מאשר בעבר (עם המנוע הקודם וסוללת 1000mAh 3S) וטס פי כמה וכמה יותר חזק (200W!!!) על סוללת 2 תאים.
מומלץ ביותר לבעלי המיני סלינגר!!!
שחר
בהמשך להודעה הקודמת שלי, הנה לינקים לציוד למעוניינים להצטרף למשפחת הסלינגראים:
הנה הטיסן.
הנה המנוע (3800KV).
הנה הפרופ 4.1X4.1
הנה הסוללות.
בקר 25A רגיל מספיק די והותר.
2 סרוואים סיניים 9 גרם.
הערה: ירדתי לפרופ 4.1X4.1 במקום 4.75X4.75 כי המנוע התחמם מדי לטעמי וחבל היה לי "לצלות" אותו, הוא סקסי מדי...
תתחדשו ותטיסו (על משקל טירבחו ותיסעדו...)
שחר
נערך לאחרונה על ידי מר מתוק; 16-05-2010 בשעה 18:40:01.