אזהרה-אתר לא מומלץ!!!
שלום,
אזהרה! לא לעבוד\להזמין\לבצע עסקאות עם אתר בשם
DDM-Dave's Discount Motors http://www.davesmotors.com/site/index.html
במשך כשנתיים עבדתי עם האתר הנ"ל בתחום חלקי מנועי Zenoah וקרבורטורים של Walbro ונהניתי משרות מקצועי, אמין, מהיר וממחירים נוחים. בהזמנה האחרונה הם לא הסכימו לשלוח המוצרים לארץ כרגיל במשלוח Standard ודרשו שאבצע משלוח Express בעלות של פי 4 ממשלוח רגיל. לשאלתי הם טענו שכל המשלוחים שהם שלחו לארץ אבדו ושרות הדואר הישראלי הוא הגרוע בעולם.
פניתי אליהם במייל מנומס בבקשה להסבר ועל כך שאני, כלקוח המשלם, מעוניין במשלוח רגיל וכל האחריות תהיה עלי. בתגובה קיבלתי תשובות\יחס מתחת לכל ביקורת על גבול הזלזול. פניתי שוב במייל והפעם בקשתי מכתב רשמי ממנהל האתר שיפרט הסיבה לחייב אותי במשלוח אקספרס. בתגובה הם פשוט הציעו לי שלא אקנה אצלם ואבצע את רכישותיי במקומות אחרים. עבור התשלום שבוצע ב-PAYPAL קיבלתי מיידית זיכוי.
סיכום:
1-גם עם אתר שאתם עובדים מולו בשוטף והרבה, כדאי שתעקבו אחרי ההתנהלות\שרות שהוא מציע כדי למנוע אי נעימויות מסוג זה.
2-אני לא מליץ היושר של דואר ישראל ואפילו להיפך אבל גם אם אכן שרות הדואר הישראלי אינו מהטובים זו חוצפה של מנהל אתר בינלאומי להתנסח בצורה כזו ובאופן רשמי.
3- זלזול מופגן ולא אופייני לאמריקאים לשלוח לקוחות וותיקים "לעשות עסקים במקום אחר"
4-לעבוד רק דרך PAYPAL ולוודא זיכוי עבור מוצר\עסקה שלא קיבלתם תמורה.
ראו הוזהרתם.
בברכת נחיתות טובות,
אבי סירוטה