
נכתב במקור על ידי
Iglu2232
אתה סתם ישראלי נקניק!! מצטער שצריך לנסח את זה כך, אך מבלי לבדוק ולוודא מה ההודעה שאתה מקבל בדף האישי התיישבת ובקלות רבה ירקת על מי שנותן לך את אחד השרותים הטובים בעולם ולמה? כי כמו רבים פה אתם לא מבינים את כל הנכתב באנגלית ולא מפעילים תרגום גוגל פשוט או ממתינים עוד יום או יומיים.
פשוט יצא לי מהאף לראות את הקיטורים האלו שלכם שבסוף מתבררים כעורבא פרח.
והכי מרגיז, עוד לא ראיתי פה חכם ציון אחד, שאחרי שגילה שטעה , שיפרסם התנצלות או ישתמש בזכות שיש לו למחוק את הפוסט המשמיץ והמפגר שלו.
בוגל שלום לך. תרשה לי להגיב על ההתקפה הפרועה שלך. רק היום קראתי את התגובה שלך מאחר שהייתי במקום עבודתי יומיים. תאמין לי שאני שולט בשפה האנגלית ברמה גבוהה. כאשר ביצעתי את ההזמנה ובדקתי את הדף האישי שלי לא פורסם שם שום דבר על שימוש בשירות הדואר השוויצרי. על שימוש זה למדתי מחברי הפורום הזה. ניסיתי במשך שבוע לאתר את החבילה שלי דרך דואר הונג קונג כמו תמיד אך כמובן שזה לא התאפשר. הובי קינג לא הטריחו את עצמם למיטב ידיעתי לפרסם את השימוש בשירות הדואר השוויצרי. ובכול אופן אותי באופן אישי הם לא טרחו ליידע על כך ואף לא טרחו לענות על האימיילים שלי באנגלית מצויינת במשך שבוע. לאחר ההזמנה המדוברת ביצעתי עוד הזמנה והפעם ליד מספר האיתור הם הוסיפו קישור לאתר הדואר השוויצרי בו אכן ניתן לאתר את החבילה. דבר שהם לא עשו בהזמנה הקודמת.
אז מתברר שאתה נקניק ישראלי מתלהם ואני לא מבין מהיכן אתה שואב את החוצפה שלך להשתלח בחברי פורום. ולגבי נושא ההתנצלות, אני פרסמתי שלבסוף הצלחתי לאתר את החבילה שלי באתר הדואר השוויצרי, רק לאחר שלמדתי מחברי הפורום שהובי קינג עושים שימוש בשרות הדואר השוויצרי. לידיעתך מר בוגל אני חבר פלטינום בהובי קינג עוד מהימים שהם נקראו הובי קואלה מלפני מספר שנים. רכשתי מהם עשרות רבות של מוצרים ואני מאוד נהנה מהמוצרים שלהם, למרות שלפי דעתי יש מקום לשפר את התמיכה שלהם בלקוחות.
המשך יום נעים לכול חברי הפורום וולא ספק אמשיך לרכוש מהם מוצרים נוספים בעתיד.