נתקלתי במשהו דומה, אולם לא הייתי מסיק שהמקרה שלך זהה לשלי, מה שכן אפשר ללמוד ממנו על צורת ההתנהלות היעילה של "דואר ישראל".
הזמנתי חבילה (נחש מאיפה ?), הגיעה לארץ, קיבלתי הודעה וניגשתי לדואר בחולון, לשם שלחתי את החבילה, אולם הפקידה טענה כי החבילה לא נמצאת. כמובן שהסניף המרכזי טען גם הוא שהחבילה לא נמצאת אצלו. החבילה גם לא נמצאת במכס. אז היכן החבילה ?
במקרה, יצא לי לשוחח עם פקידה בדואר המרכזי בחולון שזכרה שקרתה טעות באותו היום ואחד השליחים לקח שק חבילות שהגיע לסניף קטן בחולון והחזיר אותו לסניף המרכזי.
ומה יעשו בסניף המרכזי עם החבילות שנשלחו ולאחר כמה שעות הוחזרו ? ישלחו אותן בחזרה לשולח כמובן ...
לי היה מזל שעצרתי את החבילה שלי במכס בחיפה כמה דקות לפני שהיא מועמסת ויוצאת לה לטיול נוסף בעולם.
כששמעתי שהיא בחיפה הצעתי לפקידה שאלך לקחת אותה מאחר ואני נמצא בחיפה, והיא אמרה לי ואני מצטט "לא, אתה לא יכול, הם לא נותנים חבילות לאנשים" ... ומה זה אומר על עובדי הדואר שאוספים את החבילות ?
אז הנה לך מקרה דומה מדואר ישראל, מספיקה טעות קטנה של מישהו מהצוות שם שלרוב גם ככה אין לו מושג איך למצוא לך את החבילה בכדי לפרפר אותך חודש בחיפושים אחר החבילה.
ועוד טיפ קטן לפני שאתה מתייאש, כשהזמנתי את המסוק שלי (חבילה לא ממש קטנה) הפקידה בדואר טענה שוב ושוב כי החבילה לא הגיעה בזמן שהיא הייתה לה מתחת לאף. רק נדנודים שלי גרמו לה לקום ולנבור בערימת החבילות ונחש מה ... פתאום החבילה נמצאה.