השלט חסין מים ?
תתחדש!
עכשיו יש לך את מי להאשים בבועות באמבטיה.
הרעיון של להפוך אותה ל FPV מקבל משמעות מעניינת באמבטיה.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
נראה לי שFPV בבריכה יכול להיות יותר מעניין![]()
אני דווקא יותר בקטע של לקחת ת'תותחים איירסופט של הטנקים של הוביסיטי ולהתקין
על המפרשיות ולהילחם
אין על קרבות כאלו .
מבין אך לצערנו אירסופת יצעה מהחוק ו לכן אין מצב שנוכל להזמין את הטנקים מ HK הם פשוט יגיעו ישירות ל תחנת המשטרה הקרובה וישמש להנעת השוטרים
עם איירסופט היה סיפור ארוך לפני שנה שנתיים האישור היחיד לכלי ירי אירסופת ופיינטבול הנם מפעילים עם רישיון עסקי כגון בית ברל וכול החברים שלהם המסודרים עם קומבינות מהממשלה
עם תופסים אותך עם נשקים דמוי אירסופת מקבל ישר תיק פלילי להחזקת נשק קר בדוק
בזמנו ביררתי על רישיון להחזיק פאינטבול בבית שזה כולל חברות לשנה באחד הסניפים של הרשתות בעלות של איזה 800 שח
ו גם זה לא מקנה לך שימוש חופשי בנשק אלא רק באזור מוגדר ו גם לא נותנים להוציא את המיכלים עם הלחץ אוויר מהמתחם רק את הנשק ו הכדורים
בקיצור מדינת משטרה ורק להם יש אישור להחזיק כול מה שבא להם.
"I HAVE A DREAM"
לעשות קרבות טנקים , הטנקים של הוביסיטי בכלל ראויים למשחק קרבות שכזה ?
ועל זה יש לי לכתוב שני דברים:
1. עמרי הקדים אותך עם צוללת אמיתית בפורום
2. עכשיו אתה יכול להוסיף סונאר נייד![]()
הצוללת שלי בקושי קלטה דרך המים. הייתי צריך להכניס את האנטנה של השלט למים. איך שלך קולטת ? אולי השתמשתי במים כבדים ?![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
יפה זיגי - אחלה תמונה של אח"י דקר.
מזכיר לי בדיחה - שם של רחוב בנתניה : אח"י נדקר![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
נשמה תזמיני ניידת יש הרוגים??![]()
שתי הבהרות - את התמונות צילם עמרי מהדאון שלו. הצוללת בתמונה אינה אח"י דקר אלא אח"י גל. רואים בתמונה את הגשר של אח"י דקר, ממש צמוד לרמפה שעולה למחלף (תמונות מקרוב יש פה).