בדאון/טיסן הזה כמו בכל פושר שבו המנוע נמצא מעל מרכז הכובד בפתיחת מנוע הטיסן מוריד אף ולכן בהמראה (בזריקה בעיקר) כפותחים מנוע חזק במטרים הראשונים צריך להיות זהיר ומוכן עם מעט UP.
בזריקה קלילה הטיסן הזה אוסף גובה גם בחצי מצערת מה שהופך גם את "ההמראה" לפשוטה יותר.
ז'ילברט מהי הסיבה שהחלפת את הבורג במנוע של ה AXN? האם ההברגה שם חלשה?
מני תחתוך את הסוללה ושים אותה בשני חצאים, זה יכנס בול.
שלום,
ראשית, זה זילברט, zilbert. את הכינוי קיבלתי מהאוניברסיטה העברית ומאוני' בן גוריון. זו הברירת מחדל שלהם לבחירת שם משתמש מהשם שלי באנגלית Tzahi Zilbershtein
לא תאמין, אבל כמעט כל דבר חדש שאני חושב שאני מגלה במעבדה אני קורא לו על שם הכינוי הזה, כבר יש קבוע זילברט ואפקט זילברט
התמונות אינן מהטיסן שלי אלא מRCG. חיפשתי באקראי תמונות שיתארו לו את התפיסה לפרופ.
בברכה,
צחי ז.
זה בשקית ביחד עם אבקת החשמל?
שי
Futaba 10CHP
Outrage Velocity 50, YS 56-SR
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
יאללה אייל, תחגוג... כולם מוזמנים ללכת אחריו...
פשוט סיוט לשאול פה משהו אני אומר לכם את האמת...
תודה לכל האנשים שלוקחים אותי פה ברצינות והציעו לעזור לי![]()
אתה לא צריך שיעזרו לך, אתה נאצ׳ורל, כשרון טבעי, לא צריך ללמוד כלום מאחרים, לא צריך לציית לחוקי הפורום או אפילו להגיון המינימלי בבטיחות עם חשמל.
אתה מזלזל בהכל ולא מגיעה לך עזרה מאנשים רציניים, ואני מקווה שימאס להם ממך בקרוב.
*
מני,
יש הרבה פורומים של טיסנאות אחרים ברשת (אני מכיר לפחות 3) אתה מוזמן להעזר באנשים שכותבים בהם.
eFly מיועד לאנשים מעל גיל 18.
מעיין
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti