היי,
אני בדר"כ לא מתרגש או אפילו לא נכנס לכל השרושרי מכס כי חשבתי שעברתי/ראיתי הכל עד היום.
מה שעברתי בימים האחרונים אני יכול לתאר רק כטרגדיה שמתחילה בבדיקה תוך גופנית בשדה התעופה, ממשיכה בבדיקת קולנוסקופיה, ונגמרת כפרודיה שבסופה ב happy end.
לפני חודש ראיתי שמלאי החוטיאדה שלי הולך להיגמר, עשיתי הזמנה כבדת משקל מהסיני. מה זה כבדת משקל? 1 קילו של חוטים מכל מיני סוגים: מאריכי סרוו, חוטי סיליקון, סופיות סרוו, 2 סוללות קטנות ועוד. עלות ההזמנה 49.33$
היום כמה פריטים ב backorder אך לא התרגשתי וידעתי שזה ישלח כשהכל יגיע למלאי.
שבוע אחרי זה הזמנתי שעון מעורר מ DX
שבוע אחרי הזמנת השעון הזמנתי 3 מסכי VOLT METER לעמדת הקרקע FPV שאני בונה.
אתם כבר מבינים לאן זה הולך?
(שום דבר לא עבר את ה 50$)
רצה הגורל וכל ההזמנות הגיעו בהפרש של יום לארץ אך לבייתי הן בוששו לבוא.. מה שכן הגיע זה מכתב על עיכוב בטחוני על החבילה מ HK. את הנוהל אני מכיר והתקשרתי ואמרתי שאני מצפה לחבילה ואפשר להעביר אותה למכס. לא קרה כלום.
אחרי יום אני מקבל עוד מכתב על עיכוב של חבילה אחרת. אמרתי שאטפל בזה בבית (אתקשר אליהם) אך הפלא ופלא! מסתבר שכשירות חדש הדואר שלנו עושה את כל שביכולתו כדי שהחבילות יגיעו אל יעדן והוא נעזר בגוף השני הכי יעיל ומרתיע בארץ - משטרת ישראל. קיבלתי מהן שיחה מטרידה וניגשתי לבית המכס/דואר בירושלים בבהילות.
את השיחה שהייתה שם אני אחסוך ממכם אבל אני יכול לדמות את זה לניסיון להוכיח שאין לכם אחות.. מה שכן לפחות זה הסתיים טוב.
1. המוכס שבאמצע השיחה כבל לא יכל יותר והתחיל להיקרע מצחוק רק מהלחץ שלי לא עשה איזה טריק נבזי כמו "איחוד חבילות" אלא פשוא אמר שעשיתי לו את היום מצחוק והוא מוותר. הוא גם התלוצץ לעצמו ושאל מה היה קורה ואם הסיפור היה תופס אם הייתי בא בתור בדיחה עם מבטא של בן מיעוטים.
2. אחד השוטרים עכשיו מכיר את eFly והוא יבוא עם הבן שלו ואיתי להטיס בשבת.
חבילות הפשע:
![]()