שמות משתמשים לתיוג

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 72

נושא: שוב תודה לעודד

תודה!
    3
    הודה 43 פעמים ב 35 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל שוב תודה לעודד

טוב ...לאחר שקבלתי את ה500 שלי ישבתי זמן לא מבוטל להרכיב אותו ומה שנקרא לפי הספר.
    כאשר הגעתי לשלב מרכוז ההורנים ובדיקות מקביליות קבלתי תוצאה ממש לא הגיונית בכל נושא המקביליות.
    שום דבר לא היה מקביל מהסווטש ועד למיקסים זה היה פשוט לא הגיוני בדקתי את עצמי שוב כולל מידות הרכבה למי הספר לא היתה שום טעות
    בצר לי הרמתי טלפון לעודד שהסכים לעזור במידית לאחר מבט חטוף הדוקטור מחליט לשים שיט על המנואל ומתחיל וויסותים לפי איך שהוא מבין ויודע והפלא ופלא רוב הפושרודים שהקפדתי כל כך לכוון לפי הספר שונו על פי תפישתו כולל מיקום הלינק פוינט ופתאום הכל מקביל כמו חיילים במסדר המפקד
    לאחר עוד מס' כיוונים הדוקטור מבצע טסט פליי אצלו בסלון על שטח ס מרובע(כמובן גובה רצפה מבלי לסכן אף אחד ) ה-500 כאילו טס מעצמו.
    אני רוצה שתבינו שאני גם בעל רקע טכני ולא הייתי מעז להתריס על הייצרן ,מה לעשות לא כולם דוקטורים.

תודה!
    121
    הודה 128 פעמים ב 96 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: שוב תודה לעודד

אני לא מחליף את הדוקטור שלי ואתה?

אין מה לומר שיעורי ערב למומחים בפוטנציה אבל מי אני שאומר דבר כזה הא ... סליחה אמרתי
    נערך לאחרונה על ידי נולד לטוס; 19-07-2010 בשעה 01:49:08.
    TREX 450 PRO FBL
    TREX 600 N FBL
    TREX 700N FBL
    TREX 700E V2 FBL
    שלט DX7

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

המידות שכתובות בספר הן מידות בסיס לייחוס בלבד, לאחר ההרכבה ע"פ הספר אתה אמור לבצע כיוונים ע"פ 'המצב בשטח' ולא להשאיר את הכל כמו בספר. אם אתה בעל רקע וחוש טכני אתה אמור לדעת את זה. אם אתה מכיר קצת אנגלית, חפש את בוב פינלס ותראה סירטוני הדרכה שלו - ככה אני למדתי.
    באחד הסירטונים שלו מראים איך מתחילים בכיוון הראש ומה השלבים שצריך לעבור בדרך, אם תבין את העיקרון תוכל לעשות הכל לבד.
    בלי להוריד כהוא זה מההערכה שלי לעודד של העזרה שהוא נותן לאנשים מתחילים (וגם אני הייתי אצלו פעם אחת לבדיקה/עזרה) - לא צריך להיות דוקטור בשביל זה.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

תודה!
    730
    הודה 1,100 פעמים ב 464 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

דוקטור או לא, לעשות טסטפלייט בסלון למסוק 500 נראה לי חוסר אחריות מטורף שגובל בטיפשות,

להיות מיקצוען/דוקטור במסוקים זה לא רק לדעת לכוון מסוקים או להטיס אותם בצורה מרשימה, זה לדעת להסביר לאנשים שזה כלי מורכב ויש להתייחס אליו בצורה בטיחותית ברמה גבוהה ולהראות איך עושים זאת

כל התודות שעודד מקבל פה בפורומים לא שווים כלום אם אתמול זה היה נגמר בצורה אחרת הטסט בסלון.

עודד, אתה חייב להפסיק אם זה, וזה לוקח אותי חזרה לנושא הלוקטייט שהיה לפני הרבה זמן...גם אם אתה גובה כסף מאנשים תמורת השירות שלך וגם אם לא, יש על כתפיך משקל רב,
    תפגין את האחריות בהתאם,

תודה!
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Cool תגובה להודעה: שוב תודה לעודד

כל פעם שיוצא לי לקרא תגובות של אנשים בפורום אני נדהם מחדש מחוסר הפירגון ולכל הגאונים למינם מה שלא תאמרו הבחור תותח הגישה שלו לפתרונות קלילה זורמת טבעית ומעידה על מקצועיות ברמה גבוהה
    משהו זרק משהו על לוקטייט הדבר הראשון שהוא שאל אותי אם שמתי לוקטייט.
    ולכל הנובורישים למינם מה לעשות יש כאלה שגם יכולים מרגישים ויודעים לרחף בסלון בגובה רצפה לצורך בדיקה תיקונים בנקיטת אמצעי זהירות כך שאם כבר עלול לקרא משהו זה יהיה רק לציוד
    ושוב אני תוהה מתי הישראלי הממוצע ילמד לפרגן

תודה!
    2
    הודה 33 פעמים ב 5 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי shlomiv10 צפיה בהודעה
    טוב ...לאחר שקבלתי את ה500 שלי ישבתי זמן לא מבוטל להרכיב אותו ומה שנקרא לפי הספר.
    כאשר הגעתי לשלב מרכוז ההורנים ובדיקות מקביליות קבלתי תוצאה ממש לא הגיונית בכל נושא המקביליות.
    שום דבר לא היה מקביל מהסווטש ועד למיקסים זה היה פשוט לא הגיוני בדקתי את עצמי שוב כולל מידות הרכבה למי הספר לא היתה שום טעות
    בצר לי הרמתי טלפון לעודד שהסכים לעזור במידית לאחר מבט חטוף הדוקטור מחליט לשים שיט על המנואל ומתחיל וויסותים לפי איך שהוא מבין ויודע והפלא ופלא רוב הפושרודים שהקפדתי כל כך לכוון לפי הספר שונו על פי תפישתו כולל מיקום הלינק פוינט ופתאום הכל מקביל כמו חיילים במסדר המפקד
    לאחר עוד מס' כיוונים הדוקטור מבצע טסט פליי אצלו בסלון על שטח ס מרובע(כמובן גובה רצפה מבלי לסכן אף אחד ) ה-500 כאילו טס מעצמו.
    אני רוצה שתבינו שאני גם בעל רקע טכני ולא הייתי מעז להתריס על הייצרן ,מה לעשות לא כולם דוקטורים.
    לינק אחד שעף,או בורג שמשתחרר והיית פוגש עוד כמה דוקטורים באותו ערב...

תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Thumbs down תגובה להודעה: שוב תודה לעודד

השתגעתם לגמרי? בסלון? 500? מסוכן ומיותר הטסט פלייט הזה.
    בנוסף אני לא מבין את המושג "לשים שיט על המנואל", "לכוון לפי תפישתו".
    אדוני היקר, יש חשיבות מכרעת לכיוון מכני נכון ואורכים נכונים של הפושרודים, לעיתים יש טעויות בחוברות הרכבה אבל בטח ובטח לא ברמה של "לשים שיט על המנואל".
    ניתן להגיע למצב של "הכל מקביל" כמו שהגדרת עם אורכים לא נכונים של פושרודים, זו טעות יסודית לכוון כך מסוק למרות שסביר שהמסוק ירחף טוב.
    אגב, לא לשים לוקטייט זה גם סוג של "לשים שיט על המנואל" אני מקווה שאת החלק הזה לפחות לא הזנחתם.
    עצוב שיש אנשים שלא מבינים שאלו לא צעצועים אלא כלים שעלולים להיות מסוכנים ביותר, קצת תשומת לב, מקצועיות ובטיחות רבותי.

תודה!
    730
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כל פעם שיוצא לי לקרא תגובות של אנשים בפורום אני נדהם מחדש מחוסר הפירגון ולכל הגאונים למינם מה שלא תאמרו הבחור תותח הגישה שלו לפתרונות קלילה זורמת טבעית ומעידה על מקצועיות ברמה גבוהה
    משהו זרק משהו על לוקטייט הדבר הראשון שהוא שאל אותי אם שמתי לוקטייט.
    ולכל הנובורישים למינם מה לעשות יש כאלה שגם יכולים מרגישים ויודעים לרחף בסלון בגובה רצפה לצורך בדיקה תיקונים בנקיטת אמצעי זהירות כך שאם כבר עלול לקרא משהו זה יהיה רק לציוד
    ושוב אני תוהה מתי הישראלי הממוצע ילמד לפרגן
    אתה צודק ב-100 אחוז, אנחנו לא יודעים לפרגן, אבל עכשיו תשב, תשתה כוס מים ותרגע

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יש כאלה שגם יכולים מרגישים ויודעים לרחף בסלון בגובה רצפה לצורך בדיקה תיקונים בנקיטת אמצעי זהירות כך שאם כבר עלול לקרא משהו זה יהיה רק לציוד
    להב ראשית של 500 או להב זנב שמשתחררת בריחוף בסלון לא תעשה הבחנה אם היא פוגעת בציוד או בנפש, לא מאחל לאף אחד להתנסות במקרה שכזה.

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תרגעו רבותי המלומדים, אף אחד לא שם שיט על המנואל, זו ההנחייה הראשונית ומשם לפיין טיוניג.
    ובנוסף אף אחד לא שם שיט על בטיחות משום סוג, אין הבדל בנפש בין הטסה בשטח לבין הטסה בסלון, מקסימום היתה הולכת לי הטלוויזיה,למטיס זה אותו דבר בשטח זה או אחר.
    להזכירכם את מקרה אריה שנפגע בעין, הוא הטיס על דשא , אז מהיום חל איסור להטיס מעל דשא.....
    אה, וגם אלעד דוב הטיס בדיוק מעל אותו דשא כשהתפרק לו המסוק....חרא של דשא , מזל שסולקנו משם
    אולי בבית היה איזה כסא שהיה מגן עליו
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    56
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    להב ראשית של 500 או להב זנב שמשתחררת בריחוף בסלון לא תעשה הבחנה אם היא פוגעת בציוד או בנפש, לא מאחל לאף אחד להתנסות במקרה שכזה.
    ובריחוף בשטח היא כן תעשה אבחנה?
    אה, בשטח אין טלוויזה שיכולה להיפגע....
    יעוץ טלפוני חינם

תודה!
    121
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אתם פשוט מדהימים

הריחוף המדובר מתבצע לאחר בדיקות מקיפות ורק עודד עומד ליד המסוק והוא דואג תמיד שהנמצא יהיה מאחור בצד ולא בקרבת המסוק אז תפסיקו להיות יפי נפש ותתחילו לפרגן למרות שזה קצת כואב ולא נעים,עודד סופר מקצועי נקודה וגם אם אתם חולקים עליו הוא עדין מבחינת הרבה חברה כאן גורו מנטלי וטכני במסוקים . אפשר לטעון הרבה טענות יפות אבל אחריות אישית מהכרות אישית יש לעודד בשפע .
    טעיות ופאשלות יכולות להופיע גם בשטח הטסה לכן צריך משנה זהירות זה נכון אבל אין מה לעשות גם להב שמתפרק בשלב ההמראה ו או הריחוף הראשוני הקרוב יכול להסב נזק אז או שכולם יעברו למסוקי אינפרה קטנים שהסיכון יותר קטן או שנאמין שבגלל שיש לאדם ניסיון הוא צריך לסמוך עליו . תודה
    TREX 450 PRO FBL
    TREX 600 N FBL
    TREX 700N FBL
    TREX 700E V2 FBL
    שלט DX7

תודה!
    9
    הודה 14 פעמים ב 11 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מסוק כזה לא מטיסים ולא עושים טסט בבית נקודה.

תודה!
    38
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
    תרגעו רבותי המלומדים, אף אחד לא שם שיט על המנואל, זו ההנחייה הראשונית ומשם לפיין טיוניג.
    זה מה שחשבתי...הבחור פשוט התלהב מהמקצועיות וכנראה חשב לתומו שאתה לא מכיר את החוברת..
    ובנוסף אף אחד לא שם שיט על בטיחות משום סוג, אין הבדל בנפש בין הטסה בשטח לבין הטסה בסלון, מקסימום היתה הולכת לי הטלוויזיה,למטיס זה אותו דבר בשטח זה או אחר.
    להזכירכם את מקרה אריה שנפגע בעין, הוא הטיס על דשא , אז מהיום חל איסור להטיס מעל דשא.....
    אה, וגם אלעד דוב הטיס בדיוק מעל אותו דשא כשהתפרק לו המסוק....חרא של דשא , מזל שסולקנו משם
    לגבי ההטסה בתוך הבית אני לא כ"כ מסכים איתך ויש לי סיפור קטן על זה;
    בתחילת דרכי היה לי מקרה שבו הרכבתי מסוק 450 למישהו אחרי ריסוק, הכל היה תקין ולא חשבתי אפילו לבצע BIND מחדש כי לא נראה שהיה צורך.
    הרמתי את המסוק לאויר בתוך הבית בשטח הסלון שקצת יותר גדול משלך, כ 10 מטרים על 6 מטרים חלל עם 5.5 מטר גובה. מספיק בשביל המקצוענים לבצע 3D עם מסוק זעיר..
    הכל היה תקין.
    כשהורדתי אותו, הפניתי אליו את הגב וכנראה בלי לחשוב כיביתי את השלט. אחרי שנייה המסוק היה באויר ללא שליטה והנזק שהוא גרם לסביבה ולעצמו לא היה שווה את זה.
    הסתבר שה BIND שבוצע בחיבור הראשון לשלט נעשה עם THRO במקסימום במקום במינימום...
    אבל זה היה מאוחר מדי לרהיטים, לרצפת הפרקט, למראה ולמסוק עצמו.

אתה לא יכול לכתוב ולהאמין באמת ובתמים שהטסה בתוך הבית אינה מסוכנת פי כמה מהטסה בשטח פתוח.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

תודה!
    56
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אלעד, עשית כל טעות אפשרית, אין לזה קשר למעשים שלי
    יעוץ טלפוני חינם

תודה!
    56
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי נאור צפיה בהודעה
    מסוק כזה לא מטיסים ולא עושים טסט בבית נקודה.

הייתי נותן לך הרצאה ארוכה מאד ומעמיקה על המנגנון שנקרא "המוח הפורמטורי" אבל זה פורום מסוקים
    יעוץ טלפוני חינם

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ובריחוף בשטח היא כן תעשה אבחנה?
    אה, בשטח אין טלוויזה שיכולה להיפגע....
    בשטח אתה יכול לעמוד בטווח ביטחון של 10 מטרים מהמסוק ובסלון לא.
    אני לא מאמין שאתה אפילו מעלה את השאלה הזו, היא לא במקום, אפילו לא באופן ציני ובמיוחד לא מאדם כמוך.

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עודד, עם כל הכבוד קשה לי להאמין שאתה כתבת את זה.
    אם כן אז חמור מאד.

תודה!
    56
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

בשטח אתה יכול לעמוד בטווח ביטחון של 10 מטרים מהמסוק ובסלון לא.
    אני לא מאמין שאתה אפילו מעלה את השאלה הזו, היא לא במקום, אפילו לא באופן ציני ובמיוחד לא מאדם כמוך.

זה לא היה בציניות
    אתם ממהרים לשפוט בכלל בלי להיות שם, בלי לדעת מאומה, נשמע כמו התלהמות וצדקנות.
    לא אגיב יותר בפוסט הזה
    נערך לאחרונה על ידי wind556; 19-07-2010 בשעה 13:53:28.
    יעוץ טלפוני חינם

תודה!
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

Cool תגובה להודעה: שוב תודה לעודד

אז זהו ככל שהשרשור מתארך אני מבין שהערכתי לעודד גדלה והאמת לגבי מקצועיותו חבויה איפוא שהוא בין שורות הקנאים

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אז זהו ככל שהשרשור מתארך אני מבין שהערכתי לעודד גדלה והאמת לגבי מקצועיותו חבויה איפוא שהוא בין שורות הקנאים
    קנאים?
    החוכמה זה לדעת לעצור, לחשוב ולהבין שעשית טעות.
    אין כאן שום קשר להערכה או חוסר פירגון.
    לעלות מסוק 500 לאוויר בתוך חדר בבית זה דבר מסוכן, לא משנה מי בנה את המסוק ומה רמת המטיס.
    חבל שאתה לא מפנים את הבעיה שאתה מגדיר זאת כפעולה מקצועית שראויה להערכה.

תודה!
    114
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי נולד לטוס צפיה בהודעה
    אתם פשוט מדהימים

הריחוף המדובר מתבצע לאחר בדיקות מקיפות ורק עודד עומד ליד המסוק והוא דואג תמיד שהנמצא יהיה מאחור בצד ולא בקרבת המסוק אז תפסיקו להיות יפי נפש ותתחילו לפרגן למרות שזה קצת כואב ולא נעים,עודד סופר מקצועי נקודה וגם אם אתם חולקים עליו הוא עדין מבחינת הרבה חברה כאן גורו מנטלי וטכני במסוקים . אפשר לטעון הרבה טענות יפות אבל אחריות אישית מהכרות אישית יש לעודד בשפע .
    טעיות ופאשלות יכולות להופיע גם בשטח הטסה לכן צריך משנה זהירות זה נכון אבל אין מה לעשות גם להב שמתפרק בשלב ההמראה ו או הריחוף הראשוני הקרוב יכול להסב נזק אז או שכולם יעברו למסוקי אינפרה קטנים שהסיכון יותר קטן או שנאמין שבגלל שיש לאדם ניסיון הוא צריך לסמוך עליו . תודה
    עוד תגובה הזויה,תזהר עוד יחשבו שאתה רציני.

תודה!
    730
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אין פה קינאה או חוסר פירגון, יש דאגה, להרים מסוק 500 בבית בסלון זה מסוכן בעשרות מונים מאשר בשטח פתוח וחבל שאנשים ילמדו מעודד לעשות כך, זה יכול להגמר רע מאוד.

זה לא משנה כמה עודד מנסה ליפות את הסבריו , אף אחד לא מעיר לו על העזרה שלו אלא על נושא הבטיחות וזו היא לא הפעם הראשונה...

תפנימו את זה כבר, המסוק על גדליו השונים כלי מסוכן ביחוד שיוצא משליטה, אנחנו צריכים לקרוא לשמירה על רמת בטיחות גבוהה ,

גם בחוברות היצרנים לא פעם כתוב לא להטיס באזורים סגורים ומקורים.

תודה!
    38
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עודד, זה שאני עשיתי טעויות אני יודע, בגלל זה אני לא מעיז יותר להפעיל מנוע בתוך בית.
    זה כן קשור למעשים שלך, גם אתה עשית טעויות, אני יודע באופן אישי, אני כן הייתי שם. אבל זה בכלל לא משנה כי כולם טועים לפעמים. זה גם לא קשור רק לטעויות, גם תקלות קורות לפעמים - ואז מה? תבקש סליחה?
    לא אתה אמרת לי פעם שהרמת את ההוריקן 550 בתוך הבית וזה פתח לך את ארונות המטבח? זה נשמע לך בטיחותי באיזושהי צורה?

לכל המגינים למיניהם אני אומר שוב - עודד עושה עבודה מצויינת בעזרה לכל מיני אנשים ובעיקר למתחילים, מבחינתי לפחות אין על זה ויכוח בכלל! עדיין זה לא קשור לכך שבהטסה בתוך הבית הוא מסכן כל מה שנמצא בחדר, כולל את עצמו ולדעתי זה חבל.

גם אני מפסיק להגיב פה מכיוון שזה לא מוביל לשום מקום חוץ מלעוד שירשור שלא עוזר לאף אחד.
    נערך לאחרונה על ידי wonderd; 19-07-2010 בשעה 15:54:42.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

תודה!
    121
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

עוד תגובה הזויה,תזהר עוד יחשבו שאתה רציני.

התגובה היא לגיטימית ומה שהזוי כאן זה אתם כל הצדקנים נוזלי הקנאה ופגועי האגו ,מזילים מקנאה באדם שבאמת גם סופר מקצועי וגם איש יקר, סבלני ומלא נכונות לתת להבדיל מהמניעים שיש כאן לחלק גדול מנכבדי הפורום אשר נלחמים מלחמות אגו למי יש יותר גדול וכמובן נטפלים לכל פוסט המשבח את עזרתו של עודד .
    קנאים נמאסתם
    TREX 450 PRO FBL
    TREX 600 N FBL
    TREX 700N FBL
    TREX 700E V2 FBL
    שלט DX7

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. תודה לעודד
    על ידי AVIV123 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-11-2009, 13:43:22