גיא, סלח לי לא התכוונתי לתקוף, פשוט נהיה מצער שנעשות כאן פעולות שמדללות את השיח בין האנשים.
אני בן אדם שתמיד דוגל בעד פעולה יוצרת שבונה תוצרת או מגדילה תפוקה, אני לא מצליח להבין פעולות ואנשים שבוחרים לצמצם פעולות או דוגלים בחוסר מעש.
ברור לי שלא הייתה לך כוונת זדון בעצם הרעיון שהצעת, אתה שואב מידע מקצועי מהפורום ועוד שאר ירקות, מה שאני אוהב זה עניין שיתוף החויות, ואיפה הולכים להטיס ולראות כלים מדליקים של אנשים אחרים, לצערי הרעיון של האשכול המדובר היה פשוט מרסק כל רצון של שיתוף או תאום אזורי הטסה.
דיברתי היום עם אלי שהציע רעיון נוסף ונפלא, שיהיו הודעות קצרות טווח של 24 או 36 שעות, כמו שבוחרים את הקדמה לכותרת אשכול חדש, של , "חדשות", "זהירות" ועוד אפשר להוסיף כותרת "הודעה קצרת טווח" ואז או שתמחק אוטומטית אם זה ניתן ליישום או שההנהלה תמחוק אותה ידנית לאחר זמן מה.
גם אני תומך ברעיון של תת פורום(בעקבות הדברים של גיא.. "לוח הטיסות של eFly"), או פורום" efly בשטח" הלוואי שיהיה גם פעיל שיהיה מעניין.
עד כמה שזה תלוי בי הייתי רוצה לדעת על כל הטסה בכל רגע נתון ובכל מקום, אם הייתי יודע לפני שבוע שהולכים להטיס כלים כאלה מדליקים בבית אריה הייתי מגיע לשם לפני כולם, תאמינו לי.
haimgil - חבל להעצבן מכאלה דברים, אני ממליץ לך לקחת את הדברים הטובים מהפורום ולהתעלם מהדברים "הרעים" לטענתך