ציטוט נכתב במקור על ידי AviR צפיה בהודעה
אוקיי נראה מעולה... אשמח לכמה הבהרות בנושא אם כך..

א. מה העלויות הצפויות מלבד ה430 דולר שאני רואה באתר? כולל שילוח מע"מ ומכס וכו' בהערכה גסה..?
ב. מדוע אתם ממליצים לרכוש את השלט בארץ ולא בחו"ל כבר באותה ההזמנה? אם כבר בארץ, אז איפה אני אוכל לרכוש שלט מתאים באיזור השרון-מרכז (הרצליה והסביבה) וכמובן מה העלות הצפויה?
ג. איזה עוד סטאפים מומלצים קיימים מלבד ה450ספורט למתחילים? סדר גדול המחיר הנ"ל מתאים לי ואני לא ממש רוצה ללכת בכיוון של סטאפים לא סטנדרטיים בהתחלה שאני עלול להתקל בבעיות תאימות בהם..

תודה רבה על התשובות המועילות מאוד!
א. קח 430$, תוסיף על זה משלוח. אח"כ קח את כל הסכום, תכפיל ב 1.3 בשביל מכס ומע"מ ואז תהפוך לשקלים חדשים (X4 בערך כי ככה גובה פייפאל).
ב. שלט מומלץ לקנות בארץ בעיקר בגלל האחריות שאתה מקבל. בנוסף צריך להוציא אישור משרד התקשורת ליבוא המשדר. אני באופן אישי הבאתי מחו"ל ואני מרוצה מאוד אבל כל אחד ושיקוליו.
ג. סטאפ סטנדרטי זה עניין של נקודת מבט, כל אחד והסטאפ שבא לו ולדעתי אתה צריך להבין את הרעיון שמאחורי הסטאפ כדי שתוכל להגיד בעצמך אם הסטאפ מתאים לך או לא.

באופן עקרוני הקיט שבלינק שעודד שם פה נראה שלם, חסר לך השלט והמקלט ומטען נורמלי.
לגבי השלט - בלי להיכנס לויכוח אם השלט שהוצע פה הוא טוב או לא, אני לא רואה סיבה לכך שתצטרך שלט 10 ערוצים בקרוב. 6-7 ערוצים יספיקו לך בתור התחלה וגם הרבה אחרי זה.