תגובה להודעה: רכישת מסוק - להתחיל מאיפשהו....!!

נכתב במקור על ידי
wonderd
מבלי להיכנס לאיכות הדגם עצמו, אתה טועה. זאת מכיוון שאת המסוק הזול אדם יכול להרשות לעצמו בלי לקחת משכנתא ולעומת זאת ריסוק אחד של טירקס 500 יכול להוציא אדם מהתחום ולכן אין שום היגיון בלהמליץ למישהו להתחיל איתו.
לא זאת הכוונה ,כוונתי היא מאוד פשוטה ,אם אתה רוצה לקנות מסוק "בניים" בשביל להבין אם אתה נמשך לעניין זה אני מבין, אבל התגובה שלי הגיע בעקבות המלצה לא נכונה לקניה ו או הטסת קינג שאני חושב שזאת טעות גדולה ולמה,כי עקב איכות גרועה ביותר השואל לא יבין למה הוא מרסק מבלי קשר ,אפילו אם הוא כישרוני וקולט מהר ,המסוק מוריד את היכולות הפוטנציאליות של כל מטיס באשר הוא נקודה.
ולכן אני ממליץ לבחור השואל לנסות למצוא מישהו עם סימולטור נכבד ולהתחיל להבין את הדרישות והקורדינציה הדרושה להתחיל להטיס מסוק ורק אחר כך לקנות מסוק לפי משאלתו ויכולתו ,אבל אם ברצונו מכשיר מעופף ביתי כזה או אחר בבקשה אין בעיה עם זה אבל אני מבקש לא לתת המלצות מוטעות שהם אלו שיוציאו אותו מהתחביב עוד לפני שהתחיל . תודה ובהצלחה
נ.ב עלויות חוזרות על ריסוקים בתדירות גבוה כמו שיש במסוקים מסוג esky ,בחישוב הכללי יוצאות הרבה יותר ממסוק 500 ,מניסיון אישי אני הוצאתי על מסוק לאמה כ 1200 ש"ח תיקונים ושידרוגים ואני זה "שתיחזק" את הצעצוע
נערך לאחרונה על ידי נולד לטוס; 30-07-2010 בשעה 23:52:17.
TREX 450 PRO FBL
TREX 600 N FBL
TREX 700N FBL
TREX 700E V2 FBL
שלט DX7