מרשים ביותר... צריך להטיס אותו כבר![]()
מרשים ביותר... צריך להטיס אותו כבר![]()
טוב,
אני נמצא בישורת האחרונה, מספר נושאים קטנים טופלו, תמונות בהמשך....
ֿעובד על הפושרוד להגאים האחוריים.
ֿבבדיקה ראשונית על פניו הדאון יהיה בעל מרכז כובד קדמי ( אף כבד ), טוב או לא נדע בשטח.
קצת אלקטרוניקה, וחיווט, SwitchJack רעיון פשוט ויעיל.
תמונות אח"כ, אני פשוט לא רוצה לבזבז זמן יקר.
שלב ג'
הכנת הקונקטור של סרוואים בכנף.
בתחילה השתמשתי בקונקטור המקורי שהגיע, אך איכותו לא הרגישה לי שאני יכול לסמוך עליו.
לאחר פירוק קונקטור אחר מלוח אם של מחשב, הוחלף החיבור בחיבור חדש כפי שתראו בתמונה ( אפילו אם לקח לי כפול זמן, עכשיו אני הרבה יותר רגוע בקשר לאמינותו של הקונקטור)
חיזוק נוסף לקצה הבום:
ליפוף קצה הבום בחוט קבלר והדבקתו עם אפוקסי, נועד למנוע את היפרמות הבום עם הזמן.
הכנת חיזוק למקום הברגים בכנף, מ -CF
חיתוך פיסות קטנות של בד CF והדבקתם עם אפוקסי 1/2 שעה
הכנת Jack Switch
מחבר פשוט ויעיל המשמש גם כמתג הפעלת המקלט (אספקת מתח מהסוללה למקלט )
בכן מצב שני כאשר הבננה בפנים, ניתוק הסוללה מהמקלט, ופתיחת האפשרות לחבר מטען חיצוני לטעינת הסוללה בתוך הדאון, מבלי הצורך להוציאה.
הדבקת המשולשים בהגה הגובה והכיוון - תמונות מצ"ב (אפוקסי 5 דקות )
הכנת התושבות לבית הסרוואים
1. שימוש ב 2 פיסות דיקט תעופתי, קביעת מיקום החורים מראש, בתושבת הסרוו הכנת חור עובר באמצעות מקדח 1.5 מ"מ, ובתושבת חור עם מקדח 1 מ"מ, זה בכדי למנוע פיצוץ של העץ ע"י הבורג.
חיבור תושבת הסרוואים לבית הסרוואים, תוך כדי הדבקת נייר סילוטייפ בכדי למנוע הדבקת בית הסרוו בטעות.
מריחה של מעט דבק אפוקסי 5 דק' ומיקום התושבת במקום, לחיצה בדפנות והמתנה לייבוש.
הוצאת בית הסרוו בעדינות מתוך התושבת, יתכן מעט קושי, עקב תפיסה של האפוקסי את נייר הסילוטייפ.
הכנת המובילים להגה הגובה והכיוון.
אני חייב לציין כי אני לא מרוצה מהשיטה הזו, כאשר משתמשים בפלדה קפיצית של 0.5 מ"מ שרצה בתוך צינור מוביל מפלסטיק.
הפלדה דקה מאוד וגמישה בקצוות
אני חושב למצא דרך יותר יציבה וטובה, אני פתוח לרעיונות שלכם, עקב חוסר נסיון שיש לי בתחום.
תמונה של הדאון מוכן לטיסה.
ד"א לצערי משקלו הכולל כ - 304 גרם שמנים
נערך לאחרונה על ידי Gil; 20-10-2010 בשעה 22:49:44.