אתם קרועים, אבל זו בהחלט נימה יותר נעימה מההתחלה פה....
משה תביא לי אוראנג'דה, מתחיל להיות מעניין פה....![]()
אתם קרועים, אבל זו בהחלט נימה יותר נעימה מההתחלה פה....
משה תביא לי אוראנג'דה, מתחיל להיות מעניין פה....![]()
שגיא, קבל סכמת צבעים למסוק הבא שלך, שיתאים לקהילה![]()
אף אחד כאן לא רע. אם אתה רווי מהקלוץ קאשס של מאן דהוא אל תענה!! אני גם לא חושב שמישהו תומך במישהו. יכול להיות גם שפותח השרשור הוא ליצן הדור, אז מה תפקידו של טיסניר לחנך אותו? מה טיסניר כבר מחונך? הוא פה הממונה? מי הוא בכלל?
שגיא צודק. לפעמים בן אדם שואל על מנת להפנים ולקלוט יותר טוב את האינפורמציה שהוא קורא. לחדש מה שלך מובן וברור, לו לא ברור כלל.
אני אתן לך דוגמא' לפני קצת יותר משנה שאלתי על הוולקירה 4#3, מיד חטפתי על הראש כאשר באותיות אדומות גדולות כתבת "רק לא וולקירה" ואחריך מקהלה של קוקויות שלא ראו את המסוק חזרו אחריך באותם מילים כמו מקהלה יוונית.
אני מודה אני קצת קשה תפיסה, עד היום אני לא מבין ולא הפנמתי למה לא וולקירה. יש לי שני מסוקי וולקירה ואני נהנה מהם. כל רגע חופשי שיש לי אני מטיס אותם וולקירה מיצרת מסוקים מדהימים שגורמים הנאה לרבים ברחבי העולם. מספיק לפתוח את האתרים המתאימים ולראות את ההתלהבות וההנאה שאנשים מפיקים מהמסוקים האלה חלקם "מקצוענים" לא פחות מהמקצוענים" בפורום הזה.
לסכום לא כל מי שלא מקשיב לעצות הנתנות בפורום הוא מוקיון שמסוכן לצבור. מה שמענין בכולנו זה השונות. פניה לפורום ושמיעת דעות עניניות היא מטרת הפורום. אם תהיה אחידות הפורום יגווע.
תענוג לראות פה את הרצון הטוב לעזור אחד לשני בכל נושא, חבל שלפעמים זה מלווה ברעשים צורמים של כל מיני שמנדריקים שחושבים שרק מה שהם חושבים קובע.
עכשיו אני מבין מאיפה יש לך את זה......
ואל תשתמש בי לצאת מהארון......![]()
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
הבנת הבטיחות בתחביב הזה חשובה הרבה יותר מיכולות ההטסה, ולהתנער מהחשיבות של הפורום בחינוך לבטיחות זו אימפוטצניה!
אתם לוקחים את הצד של המטיס הכי מסוכן בפורום, נעמדים בעוז ל"הגנה על החלש" גם כשזה מעודד אותו להמשיך לזלזל בכללים, ומציתים סיכסוך בין המשתמשים הותיקים על "מי אתה שתגיד לו".
זה אבסורד, זו פחדנות, ואם כל מתחיל חוצפן ויהיר היה מקבל כזה גיבוי לאגו היינו פותחים פורום "מי נמצא בכירורגיה אורטופדית השבוע".
נערך לאחרונה על ידי ziki; 12-08-2010 בשעה 07:55:16.
אייל,
מישהו דבר נגד הבטיחות? אלה דברי הבל!!
דובר כאן על אדם שרוצה להטיס מסוק קטן בגינה. חוץ מ Gaui Trex יש עוד "זבלים מעופפים" שלא גורמים נזק. גם אם הוא חושב על 250 נתן להגיד לו שזה לא מתאים לגינה מבלי להוציא עליו פולסא דנורא.
מה הבעיה? אני אגיד לך מה הבעיה, גאוני הפורום חושבים שרק מה שהם עושים או עשו זאת הדרך. אז יש לי חדשות בשבילך הם לא החכמים היחידים בעולם!!
כל שנדרש הוא דרך ארץ והתיחסות רצינית גם למתחילים. להאזין בסבלנות למה הם מחפשים ולא להחליט בשבילם או לגנות אותם ולנזוף בהם.
זכור לא כל אחד רוצה להטיס Trex 700. אם אני זוכר טוב אתה התחלת עם mCX וקפצת ל Gaui550 ואז פתאום התיאשת והחלטת לעבור לטיסנים. אז כנראה שגם לך המלצות שקבלת לא כל כך התאימו.
לא נכון
אף מילה שכתבת כאן לא נכונה ולא קשורה לנושא שהתפתח כאן
לא מדובר כאן על מסוק בכלל, כנראה שכל מילה שאני כותב לא נקלטת.
מה שאייל כתב זה יותר ממדוייק, ואייל לא מצדד בשום מסוק,אייל רואה את התמונה בדיוק כפי שהיא
מה שניר כתב לא היה בוטה,להיפך, היה מדוייק ולעניין, בדיוק מה שכל בוגר היה צריך לכתוב לו היה יוצא מהקיבעון על "איזה מסוק הכי טוב".
כשילד מכניס אצבע לחשמל לא שואלים אותו איך קוראים לך ומי הגננת שלך, מעיפים אותו משם לפני הכל, ואם יש צורך, גם בבעיטה . נימוסים ודרך ארץ אחר כך...
אתה ממשיך באטימות את וויכוח "מסוק 700 מול פיקו Z",אפילו לשניה אחת לא היה כאן וויכוח כזה אלא התראה והתרעה על אדם חסר אחריות ולא בגלל העדפותיו המסוקאיות, אלא בגלל גישה והתייחסות שאין להם מקום בתחביב הזה.
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
zvok , אני נהנה לקרוא את תגובותיך ,
מרגיש כאילו אלה דבריי שלי - שאיני מצליח לבטא כנגד ה"עליהום" שנוצר לאחרונה בנושאים שאלה ואחרים.
אני בטוח שכמוני עוד רבים!
.Itay.
הי
מלבד ניסוחים כלליים אייל, ניר ואתה לא כותבים כלום. בגין מה בדיוק זכה משה לתארים כמו "אתה סכנה לציבור!" (ניר) "אדם חסר אחריות" (עודד) "תפוח רקוב אחד" (עודד) "המטיס הכי מסוכן בפורום" (איל)?
מה בדיוק אתם מצפים להשיג בגישה כזו?
משאלות עדיין לא נפגע אף אחד. במקום לתרום אתם מעליבים והופכים את הפורום למקום לא נעים.
Shanti
Ziki
נניח שטיסניר הוא מלאך עם כנפיים שמפזר ריחות קטורת וקונפטי איפה זה בא לידי בטוי במה שהוא כתב? אגב זו לא הפעם הראשונה שנתקלת במלאך עדין הנפש הזה.
עודד לצערי אינני מסכים אתך לחלוטין. היטיב לבטא זאת Shanti ואין לי יותר מה להוסיף
השרשור איבד קשר למציאות.
ננעל.
ולעתיד, בואו נענה לשואלים על השאלה שנשאלה או שנתעלם ממנה, את השאר ניתן לעשות בפרטי או בפורום "גרזנים ותתי מקלע".