עשיתי בשבילך הזמנה (צ'יפרתי את הטיסן בשני סרוואים MG) וכולל משלוח זה יוצא 260 ש"ח (אין מכס):
מטען כולל משלוח יעלה לך עוד $30 כולל משלוח.
אתה טועה ומטעה
אין בכלל חישוב כזה, הנתונים שלך לא נכונים
למה שלא תמליץ לקנות 100 סוללות?
אני מטיס דאון אחד שעה ויותר על סוללה אחת! (2200 20C)
מטיס מתחיל יטיס 2-3 הטסות ביום אחד ויחזור מזיע.
דאון נוסח הAXN בנוי נכון ומכוון נכון יטוס 20 דקות על סוללה אחת ובזמן הזה ניתן להטעין סוללת דור 3 בקלות, כך שעם 2-3 סוללות הוא מסודר היטב
אין בכלל מה להשוות עלויות טיסני דלק לטיסני חשמל, טיסני חשמל כמעט ולא עולה כסף לתחזוקה וטיסני דלק זוללים שקלים בכל שניה
לגבי המלצה למתחילים-דעתי היא מאד נחושה בעניין: טיסן דאון נטול גלגלים, ויש לזה הרבה יותר סיבות ממה שנכתב כאן, כמו למשל שטיסן גלגלים זקוק למינחת וטיסן נטול גלגלים יכול לטוס בכל מקום, מה שמסיר מיגבלה רצינית ביותר מהמטיס, דאון תמיד בנוי נכון יותר אוירודינאמית והמטיס הטירון מתרכז באוריינטציה באויר ובטיסה איטית יותר ולא במאבק בטיסן שלא יכול לטוס ללא מנוע.
אבל הדבר העיקרי שמתלמד זקוק לו, זו הדרכה מלאה ומקיפה, זה חוסך הרבה דולרים והרבה שעות
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
טוב, אני את המנועים החשמליים שלי מפעיל במלוא העוצמהבשעה 12 בלילה והשכנים לא הזמינו לי אף פעם משטרה
אין הרצה וריצה לשטח ולא צריך משתיק.
כל הטיסנים שלי, הקטנים וגם הגדולים עברו מדלק לחשמלי ואפשר למצוא אותם בפורום.
הבטריות מגיעות אלי הביתה או מקסימום לדואר במרחק 500 מטר ממני. דלק צריך ללכת להביא ממי שמוכר אותו וגם הוא לא בחינם. בחישוב זהיר, דלק עולה הרבה יותר לשעת טיסה.
וטיסן גלגלים כשהוא בא קשה לנחיתה אז גם יש נזק יותר גדול.
הדבר הפשוט ביותר בהטסת כלי טיס הוא להחזיק אותו באויר. המראה ונחיתה אחר כך. מי שמסוגל "לתפוש" טיסן דאון ממונע כמו איזיסטאר שנזרק לאויר ילמד גם להמריא ולנחות מול ציר מסלול או איפה שהוא רוצה כאשר המסלול הוא קשה והשוליים הם עשב.
במחיר של מנוע דלק 46 כמה מנועים סיניים עם בקר אפשר להכניס? לפחות שלושה.
מה עכשיו? הא?
טוב, שכחתי, מה עם השמן שהצריך אותי לבגדי עבודה מטונפים? היום אני מטיס עם חליפה ועניבה בדרך לעבודה ומגיע נוצץ כמו חדש![]()
חיים גיל תעשה תרגיל