אהלן חבר'ה,
מקווה שזה המקום הנכון לפרסם.
שבוע שעבר רכשתי מtamir_250 שלט וטיסן,
הטיסן מיני קאטנה של אי-פלייט ושלט 9CHP סופר!
השלט נראה חיצונית מצויין, לקחתי את הכל ללא בדיקה כי מיהרתי, גם הבנתי שאפשר לסמוך על אנשים בתחום הזה!
שהגעתי הבייתה ובדקתי את הטיסן קרה לי בהתחלה משהו מצחיק, ההגה כיוון לא רצה להיות באמצע, לא משנה מה עשיתי, מאוחר יותר באו 2 חברים שהם מדריכים בקלוב התעופה בעומר לעזור לי
גם הם קיבלו את האינדיקציה החלפנו את הסרוו והכל עבד פיקס.
התקשרתי לתמיר אמרתי לו הוא אמר ש"אין מצב" והתנער מאחריות אמר שאני יביא לו את הסרוו לבדיקה ואם הסרוו יהיה תקול הוא יחליף לי אותו (עדיין לא הבאתי לו אותו)
הוא לטענתו אמר ש"חבריי" לא יודעים כנראה להתעסק בטיסנים.
אתמול עשיתי טיסת מבחן לקאטנה, כל פעם שהבאתי אותה להנחתה בגובה נמוך ראיתי מה שאני מבין עכשיו כגליצ'ים, כל פעם הרמתי אותו והבאתי אותו שוב ושוב להנחתה אבל לא הצלחתי לייצב אותו, באחד הסיבובים הוא פשוט התהפך וכתוצאה מכך איבדתי שליטה והטיסן התרסק, אמרתי לו על זה המסקנה הייתה שאני לא יודע להטיס כנראה. (בצדק)
היום אני מרכיב את האיזיסטאר שלי, עוד שהכל מפורק אני בודק את הציוד אלקטרוניקה, ורואה גליצ'ים ברורים לעין בערוץ מס1 של המאזנות!
הייתי בטוח שאני הוזה, החלפתי מקלטים, סרווים, הכל על מנת לראות שהתקלה לא באה מכיוון המשדר, ולצערי הרב לאחר מס' בדיקות חד משמעיות התקלה הינה מהמשדר.
סיפרתי לזה במיידי לתמיר שטען ש"אין מצב" ושהציוד שנמכר לי תקין לחלוטין וכביכול זו בעיה שלי כי אני לא רציתי בדיקה (מצטער באמת שאני נוטה לסמוך על אנשים כזה אני! אבל מצפה בהתאם שייקחו אחריות על הציוד שלהם)
לאחר חיפוש קליל מצאתי שלעוד אנשים בעולם קרה המקרה.
מה אפשר לעשות במצב הנתון?
תמיר לא מוכן לקחת אחריות, ואני את מיטב כספי השקעתי בציוד שכביכול היה אמור להיות Top of the line.
תודה.