שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 26

נושא: מסוק "צעצוע" קו-קסיאלי - יש לי כמה שאלות בבקשה

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: מסוק "צעצוע" קו-קסיאלי - יש לי כמה שאלות בבקשה

ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
    חד משמעית לא
    חד משמעית לא מסכים איתך.

מניסיון אפשר להפיק המון גם מהטסה של כלי קטן מאוד וממש לא מקצועי כמו ה SOLO PRO II שאתה מדבר עליו.

כדי "לטבול באש", אם אינך בטוח שאתה מתחבר לתחום ברמת השקעה של ~2500 ש"ח (השקעת מינימום נדרשת לכלי "מקצועי"), מסוקים דוגמאת זה שצויין נותנים מספיק כדי לקבל החלטה "הרת גורל" כזו (החיים שלך ישתנו ללא היכר לאחר קבלת ההחלטה ) - ה"בעיה" היחידה בהשקעה במסוק דוגמאת ה SOLO שאם כן תתחבר לתחום, תרצה כמו כולם גדול יותר, חזק יותר והפוך יותר (לאו דווקא בצדק אגב) וההשקה של ה 70$ תראה לך כסוג של בזבוז.

אגב, לעודד ולשאר אלו שממליצים בחום לא לקנות את המסוק הנ"ל - אני מאתגר אתכם לבצע תרגיל "מאוד פשוט" שניתן לבצע אפילו בסלון ביתכם עם מסוק כדוגמאת ה SOLO:
    "תרגיל ה Pirouetting Figure Eight" (מבטיח לכם שניתן לבצע עם המסוק) - נסו ותיווכחו שהמסוק, גם יצור כזה קטן שאתם כביכול ממצים אותו בשנייה וחצי, מסוגל לבצע קצת יותר ממה שאתם מסוגלים (חלקכם)....
    אה, וכמעט שכחתי - כשתצליחו לבצע את התרגיל הנ"ל בטיסה קדימה - תבצעו אותו בטיסה לאחור (רברס) או בלעז: Reversing Pirouetting Figure Eight, יתן לכם מספיק אתגר!!

למי שלא יודע מדובר בתרגיל בו המסוק מסבסב על צירו (פירואט) ונע במרחב תוך ציור הסיפרה "8" בצורה אופקית תוך שמירה על הגובה - ניתן לביצוע ישר/הפוך (רק עם מסוקי CP) ובטיסה קידמית/לאחור (עם כל מסוק).

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami צפיה בהודעה
    חד משמעית לא מסכים איתך.

מניסיון אפשר להפיק המון גם מהטסה של כלי קטן מאוד וממש לא מקצועי כמו ה SOLO PRO II שאתה מדבר עליו.

כדי "לטבול באש", אם אינך בטוח שאתה מתחבר לתחום ברמת השקעה של ~2500 ש"ח (השקעת מינימום נדרשת לכלי "מקצועי"), מסוקים דוגמאת זה שצויין נותנים מספיק כדי לקבל החלטה "הרת גורל" כזו (החיים שלך ישתנו ללא היכר לאחר קבלת ההחלטה ) - ה"בעיה" היחידה בהשקעה במסוק דוגמאת ה SOLO שאם כן תתחבר לתחום, תרצה כמו כולם גדול יותר, חזק יותר והפוך יותר (לאו דווקא בצדק אגב) וההשקה של ה 70$ תראה לך כסוג של בזבוז.

אגב, לעודד ולשאר אלו שממליצים בחום לא לקנות את המסוק הנ"ל - אני מאתגר אתכם לבצע תרגיל "מאוד פשוט" שניתן לבצע אפילו בסלון ביתכם עם מסוק כדוגמאת ה SOLO:
    "תרגיל ה Pirouetting Figure Eight" (מבטיח לכם שניתן לבצע עם המסוק) - נסו ותיווכחו שהמסוק, גם יצור כזה קטן שאתם כביכול ממצים אותו בשנייה וחצי, מסוגל לבצע קצת יותר ממה שאתם מסוגלים (חלקכם)....
    אה, וכמעט שכחתי - כשתצליחו לבצע את התרגיל הנ"ל בטיסה קדימה - תבצעו אותו בטיסה לאחור (רברס) או בלעז: Reversing Pirouetting Figure Eight, יתן לכם מספיק אתגר!!

למי שלא יודע מדובר בתרגיל בו המסוק מסבסב על צירו (פירואט) ונע במרחב תוך ציור הסיפרה "8" בצורה אופקית תוך שמירה על הגובה - ניתן לביצוע ישר/הפוך (רק עם מסוקי CP) ובטיסה קידמית/לאחור (עם כל מסוק).

מעניין מאד אך לא מפתיע
    אם מישהו אחר ולא אני היה אומר בדיוק את המילים שלי לא היינו זוכים לביקורך הנדיר כאן ולתובנות המלומדות והמעשירות שלך (זה לא בציניות)
    ועדיין דעתי בתשובתי נשארת בעינה.הלוואי שהיה מי שיאמר לי את הדברים האלה לפני שביזבזתי כספים מיותרים בתחילת הדרך, שהייתי אז בדיוק במצב של לא יודע אם רוצה לקפוץ למים העמוקים או לא.
    המסוקים הקטנים האלה יכולים לענג את מי שיודע מה הוא רוצה , ולא את המתלבט הטירון.
    אז מה אם אפשר להפיק ממנו המון? אחד שלא הטיס מעולם לא יפיק ממנו תובנות לגבי כניסה לתחום הזה. זה שאתה מפיק ממנו תרגילים כאלה זה בגלל שזה אתה
    נערך לאחרונה על ידי wind556; 28-08-2010 בשעה 13:03:17.
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חלק לא קטן מהמתנסים יבין אחרי מספר הטסות של "צעצוע" כמו Solo שהתחביב לא בשבילו. בשביל להסיק מסקנה זו לא צריך לשקיע מאות רבות של שקלים במסוק, ציוד נלוה, סימולטור ועלות ריסוקים.

ישנה כמובן אופציה נוספת והיא שאתה מניח שכל טירון ימשיך ויהפך למטיס מדופלם . אני בספק.

Shanti

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Shanti צפיה בהודעה
    חלק לא קטן מהמתנסים יבין אחרי מספר הטסות של "צעצוע" כמו Solo שהתחביב לא בשבילו. בשביל להסיק מסקנה זו לא צריך לשקיע מאות רבות של שקלים במסוק, ציוד נלוה, סימולטור ועלות ריסוקים.

ישנה כמובן אופציה נוספת והיא שאתה מניח שכל טירון ימשיך ויהפך למטיס מדופלם . אני בספק.

Shanti

בדיוק הטענה שלי.

תודה!
    188
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מעניין מאד אך לא מפתיע
    אם מישהו אחר ולא אני היה אומר בדיוק את המילים שלי לא היינו זוכים לביקורך הנדיר כאן ולתובנות המלומדות והמעשירות שלך (זה לא בציניות)
    ועדיין דעתי בתשובתי נשארת בעינה.הלוואי שהיה מי שיאמר לי את הדברים האלה לפני שביזבזתי כספים מיותרים בתחילת הדרך, שהייתי אז בדיוק במצב של לא יודע אם רוצה לקפוץ למים העמוקים או לא.
    אז מה אם אפשר להפיק ממנו המון? אחד שלא הטיס מעולם לא יפיק ממנו תובנות לגבי כניסה לתחום הזה. זה שאתה מפיק ממנו תרגילים כאלה זה בגלל שזה אתה
    למרות הטענה המגלומנית משהו שלך, אין שום קשר כהוא זה בין דעתי בנושא לבין חוסר ההסכמה שלך בנושא זה.
    הנחרצות שלך - היא זו שמפריעה לי, הרבה יותר מהתכן עצמו; שכן הטענה שלי הרבה יותר עמוקה מאשר "אז מה אם אפשר להפיק ממנו המון"....

בכל מקרה ה"נפילה" שלך כדברך בצעדיך הראשונים בתחביב, עקב רצף של בחירות לא נכונות וחוסר בהדרכה והכוונה - נבע בדיוק מהסיבה שגורמת לך להישאר נעול בדעתך כעת, ווכחנות וחוסר רצון לקבל וללמוד ממנוסים ממך (בדיוק כמו בנושא הלוקטייט שבוודאי זכור לך).

תבין "כישלון" של אחד בדרך מסויימת היא לאו דווקא מתכון לכישלון של אחר - מה שלא התאים לך, לחלוטין יכול להתאים לאחר. במקרה ספציפי זה ייתכן ומאוד יתאים לאחר.
    הדוגמה של התרגילים שציינתי מעלה, היא שולית ואל לך להיתפס לסימנטיקה - הסיבה היחידה שציינתי זאת היא הוכחה שהדעה הרווחת (שלרוב אני מסכים עימה, אגב) היא לאו דווקא הנכונה, ולאו דווקא בכל המקרים. ייתכנו אינדבידואלים כדוגמאת פותח השירשור שיפיקו הנאה מרובה, חווית הטסה, תירגול בקואורדינציה ובתחושת סטיק, וכן... גם תירגול אמיתי שיועיל להם בהטסת "מסוק אמיתי" (על שלט כן?!) רחמנא ליצלן... אם זו לא הסיבה שאנחנו מטיסים, אז מה כן?!

עודד, אין פה טיפה של ציניות (אולי ממש ממש טיפה - אבל I CAN'T HELP IT, זה פשוט הסגנון כתיבה שלי ולא קשור אליך), ב 99.9% מהמקרים כולל המון המון חניכים שעברו דרכי, ואין ספור שיחות שאני מקבל כל יום - לכולם אמליץ מסוק טוב יותר, או "אמיתי" שיוכל ללוות אותם בהמשך, אך יחד עם זאת וברשותך אנסח את זה בלשונך: "דע עם מי אתה מדבר", יש גם את עשירית האחוז האלו שה SOLO כמו גם ה FUNCOPTER ועוד מסוקי FP אחרים הם בדיוק מה שהם רוצים וצריכים כדי להכנס לתחביב הזה ברגל ימין.
    קוריוז קטן - באוכלוסיה של 7,500,000~ עשירית האחוז הוא סכום מכובד של 7500 איש...

מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון ואתה מסכים לפחות עם חלק מהדברים כעת - וגם אם לא זו דעתך ואני מכבד אותה, אני רק מקווה שתבין שהנחרצות הזו שלך כדוגמאת ה "חד משמעית לא" היא לא דבר בריא והיא לא עושה אותך יותר צודק.

שיהיה לך ולכולם אחלה שבוע!
    ליאור

נושאים דומים

1. [שאלה] כמה שאלות לגבי גלגל"ש בטירקס ובכלל
    על ידי מטיס1 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-04-2010, 20:45:24
  2. צריך עצות בבחירת "צעצוע" חדש
    על ידי chen_shriki בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-11-2009, 17:27:39
  3. [מוצר חדש] עוד מסוק חשמלי חדש - והפעם "ה"מסוק AVANT AURORA 90