כן אני עם פיניון 15 מחר אני יבדוק אותו עם הבקר 100A זה צריך להיות חיה רעה![]()
כן אני עם פיניון 15 מחר אני יבדוק אותו עם הבקר 100A זה צריך להיות חיה רעה![]()
היי אורן,
כמו שהמלצתי לך בטלפון אין שום צורך לעבור את ה 80A, לא שזה יעשה רע - אך הבקר בסוף הוא כמו ברז, אם תגדיל את הפיה עוד ועוד זה לא יגרום לכמות המים שיוצאים ממנו בלחץ נתון לגדול.
בסוף מה שמנוע יצטרך הוא יקבל מהבקר (במקרה זה איזור ה 65A-70A) וזה לא משנה אם תשים בקר 80A או 160A HV, זה לא יוסיף לו כוח.
גם ה ICE75A יעשה את העבודה מצוין ולא יגרע מיכולות המנוע, הסיבה שאני העדפתי (וממליץ) על ה 80A היא יתירות נוספת ותו לו.
BY THE WAY, כשאני אומר 160A HV אני מתכוון לכזה:
נו ניחוש על מה המפלצת הזו הולכת להיות מותקנת? (אלעד לא משתתף)
אעעעע!!! הצילו!! 12 כוחות סוס
ועכשיו בחזרה לנושא
הבקר CC הרגיל 80A כבר לא נמכר כל כך, ודי קשה למצוא אותו. הם די עברו לסדרת ה-ICE
אני כנראה הולך על ה-ICE 75 הרגיל מכיוון שיש לו צלעות קירור גדולות
בנוסף לכך סדרת ה-ICE מצטיינת בלספוג פיקים של זרמים גבוהים מאוד (75A סופג פיקים של 100A בלי שום בעייה, אפילו של 120A!)
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
דבר ראשון - תודה לכל העונים!!!!
לאחר עיון בתשובות, הבנתי שכנראה ואצטרך (עדיף, לא חובה), גם בקר שעלותו כ - 100$, כלומר סה"כ הוצאה של בין 900-1000 ש"ח כולל משלוחים וכו'. ולאחר תשובות שכרגע נוח לי להיות בצד שלהם (מנוע ובקר שכרגע עושים את העבודה, למרות שלא בנצילות גבוהה), אני אמשיך כרגע בםט אפ הקיים אבל משאיר אופציה.
תודה רבה שוב לכל העונים שעשו לי סדר![]()
אתה בכיוון
מעניין כמה מהר 12 כ"ס מטקטקים...... Grrrrr.....
ככל שמתח הסוללה מתחיל לרדת הבעיה מתחילה להיות הזרם המתמשך ולא רק הרגעי - שכן צריכת הזרם עולה בכדי לנסות ולשמור על ההספק, שלבסוף ירד גם הוא.
בכל מקרה כמו שציינתי ה ICE הם סדרה מועלה בכלל וה 75A בפרט - גם הוא וגם גרסאת ה LITE שלו מתאימים לטירקס 500 עם ה 1400kV של סקורפיון (במיוחד עם יכולת עבודה רגעית עם פיקים של 100A וצפונה).
זה לא מדוייק. המתח הוא מה שקובע את הסל"ד, והזרם עולה בריבוע של המתח (בגלל שההספק עולה בריבוע של מהירות הראש). בדיוק כמו שאם תשים פק 5S במקום 6S, תקבל ירידה דראסטית בזרם - בעוד שלפי מה שאתה טוען, הזרם יעלה בשביל לפצות (להגיע לאותו הספק בוואטים). זה היה יכול להיות רק אם היית מעלה זוויות ראש (עריכה - או משנה יחס העברה, כמובן) בשביל לפצות על הסל"ד הנמוך יותר במנוע, מה שלא באמת קורה.
נערך לאחרונה על ידי flyinglizard; 02-09-2010 בשעה 04:21:24.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็