נתחיל מהסוף - אין לי ניסיון עם אנשי פתח תקווה רבים, עם זאת הוכח מדעית שהחום האילתי גורם לפיוזים מסויימים במוח להיות קצרים יותר מאשר במוח של הומוספיאן מקביל מהמרכז.
לגבי התגובה שלך - אני לא טוען ולו דבר לגבי סלידתך מ ALIGN (למרות שהיא לא מוצדקת או מבוססת - שכן עם כל המסוקים שעברו לך תחת הידיים, אתה עצמך מעיד שניסיון ממשי בשטח אין לך איתם, או לחילופין הוא לא גדול), טענתי העיקרית היתה המלצה עיקבית ואיתנה שלך על מסוק שאין לך ולו דקת היכרות איתו ואפילו לא מבט חטוף בחייך האמיתיים - המלצה שדורסת, מועכת ומגמדת את המתחרה שלו שכבר קיים, טס, והוכיח את עצמו בשוק...
ניסוח משעשע, אבל לא נכון, מעולם לא דרסתי רמסתי וכו' את אליין, להיפך, בכל פוסט ותגובה שלי אני מציין במפורש את איכותם- אבל מוסיף שיש עוד אפשרויות, ולא שום דבר אחר
אני לא אומר שה X5 לא טוב - נהפוך הוא, גם עד כמה שאני יודע - אני היחיד בארץ שיש לו ניסיון איתו. אני אומר שאם יש לך ניסיון כ"כ גדול עם טירקסים, ואתה ממליץ על מסוק שאתה
לא מכיר, ואין לך ניסיון איתו כלל וכלל, זה אומר אחד משני דברים (+ רעיון להשתעשע בו):
1. או שהטירקס מסוק ממש ממש ממש גרוע - מה ששנינו יודעים שלא נכון.
התשובה נמצאת בתגובתי הראשונה
2. או שאין לך באמת ניסיון כזה גדול עם טירקסים כמו שאתה טוען, ןלכן אתה ממליץ כנגדו.
מעולם לא המלצתי נגדו
רעיון הבונוס: או שאתה ממומן חברה אחרת, ושמת לך לנס להתריס כנגד ALIGN כדי לפגוע להם בנתח שוק הישראלי - רעיון מאוד נחמד לך כשלעצמו (מי לא היה מתנגד לקבל מסוקים מתנה, אפילו במחיר של מסע התרסה כנגד ALIGN), אך שנינו יודעים שלא זה המצב...
הלוואי שזה היה נכון
באמת שלא בנימה אישית - אני מהמר על 2.
שוב, אני ממש לא ממליץ נגדו-תקרא היטב את הניסוחים שלי
אגב, הקשר היחיד בין הוריקאן ל X5 הוא היצרן (GAUI) - במקרה יש לי את שניהם
אז אל תשעין את הטענה שלך על ההוריקאן בבקשה.