לא הגבתי כי לא הייתי כאן
לשאלתך, אין רפלקס יען כי זה על גבול הבלתי אפשרי בפוליגל במבנה הזה.
אתה צודק בעיקרון, אבל למרות זאת התוצאות אומרות אחרת: טיסן עם פרופיל אוירודינאמי מוצלח עושה עבודה שונה, וזה ההבדל הבסיסי בין המוגי מחוסר הפרופיל לפבן כל דבר אחר.
הפוגי שהתחיל כבדיחה (ומכאן שמו) הוכיח את עצמו כטיסן של ממש שגם יודע לטוס מאד מהר (התנגדות נמוכה) וגם דואה באופן כל כך מפתיע בסגירת מנוע שבטרמיקה הוא פשוט מתחיל לטפס למעלה בנחת , מה שבחיים לא יקרה במוגי .
הבז נמצא עדיין על שולחן העבודה ולהערכתי הוא יהיה הטוב מכולם. תמונות יגיעו אם וכאשר הטסט פלייט יוכיח שיש לו את האיכויות שאני מצפה להן.
אני הכי מסכים איתך בעולם שצריך לבנות משהו אמיתי שדורש גם כישרון, גם יכולת וגם סבלנות ואהבה בלי גבול. אני אישית בונה דברים כאלה.הרוב הגדול של האנשים כאן מסרבים לפרוייקטים אמיתיים. אבל למרות כל זה בפוגי נדרש לכל היותר יום יום וחצי עבודה, בבז אותו דבר , ואיכויות הטיסה יפתיעו אותך אם תבנה אחד כזה בעצמך . תשקיע 20 ש"ח + סט אפ פשוט ותיווכח.
גירסת הבז לייט (לוח שטוח נטול פרופיל) כבר טסה. שעתיים ברוטו של עבודה קלה שבקלות וטס הרב יותר טוב מפלדלת עם מנוע. רגוע ומדוייק, נשלט היטב וקל מאד להמראה, והכי חשוב, כמעט בלתי שביר.
וכשיבוא מתחיל עם נכונות להשקעה אמיתית, מתחייב לתדרך אותו לבנות משהו איכותי ביותר מבלזה וכו'