מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
את האינטגרציה בין הערוצים לצורך איזון המסוק (פיצוי על חוסר הפלייבר) עושה המערכת.
יש מערכות שדורשות CCPM כמיקס בין הסרוואים ויש כאלו שלא בהן אתה אמור לבטל את כל המיקסים בשלט והכל נשלט דרך המערכת (דוגמאת מיקדו).
בכל מקרה אין שום צורך במוד מיוחד בשלט שייחודי ל FBL ונכון להיום זה נכון לכלל המערכות בשוק.
תודה על המידע, למעשה אין לי כלל נסיון בתפעול מערכת פלייברלס ולא יודע למה, בעבר נאמר לי ששלטים של JR/SPEKTRUM עדיפים כשמדובר במערכות פלייברלס כי יש בהם פיצ'רים שכשמדובר בפלייברלס אז הם יותר נוחים אולי.. האמת שאין לי מושג אז האם זה באמת נכון שלספקטרום יש גישה יותר נוחה בכל הנוגע לפלייברלס ולמה ?
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
מי שאמר לך את זה לא יודע על מה הוא מדבר.
במקרה הפרטי שלי אני מטיס מערכת של מיקדו עם שלט DX7.
הכיול של המערכת היה לי נוח מאד משתי סיבות בלבד שנכונות עבור כל מטיס שירצה לעבור לפלייברלס, למדתי את המערכת מראש כמו שצריך ואני מכיר את השלט על כל תפריטיו.
אין יתרון לאף שלט כשמדובר במערכת פלייברלס כנגד שימוש בפלייבר, מערכת אחת עדיפה על מתחריה כמערכת סגורה בפני עצמה וללא קשר לשלט איתו אתה מטיס.
אני גם לא מכיר שום הגבלה או המלצה של שימוש בשלט כזה או אחר שפורסמה ע"י יצרני המערכות השונות וגם אין שום סיבה טכנית שתהיה כזו.