אתה מרגיש "גבר" שאתה מסיע במסלול אה??
מספיק עם השטויות באמת!
דמי כיס?אחזקה? נו באמת גם לשלם וגם לבוא לתחזק .... נשמע לך נורמלי לשלם 40 שח תמורת הזכות להסיע במקום שבמקרה הטוב דומה למסלול וגם לבוא לנקות ולתחזק כי זה הקטע לתרום במסלול? למעט המסלול של ארז בדרום אין בארץ שום מקום ששווה לתת תמורתו כסף ,במיוחד כאלו שהחוקיות שלהם שנויה במחלוקת .
אני מסכים שזה כיף אבל מי שלא הסיע מעולם ויגיע למסלול אין לו מה לחפש שם כל עוד הוא לא שולט במכונית שלו אז די עם הקשקושים של "מלא חברה טובים שיעזרו לך" המסלול מלא חברה טובים שיעזרו כל עוד זה נוח להם ומתאים להם כי זה ממלא את הכיס של בעלי החנויות והיבואנים.
גם אני הסעתי בעברי במסלול כמה שנים טובות ומה לעשות זו המציאות, וגם אם תקלל אותי או תמצא כל מיני תירוצים ,את המציאות לא תשנה ,היום רוב מסיעי המסלול למעט בודדים חיים באשליה שהם שומכר (ברור שאתה נהג טוב אם אתה חי בחנות של מכוניות שלט ולא עושה כלום חוץ מזה או שאתה מקורב למי שצריך על מנת לרכוש בהנחה).
למען האמת אין לי וויכוח איתך, הטענה שלי היא כלפי מה שעשו כל מיני סוחרים ואינטרסנטים מהתחביב הזה בארץ וזה הדבר היחיד שיש לי נגד.
במקום להלל את המוכרנים והיבואנים ולתת לגיטימציה למחירים המטורפים שהם גובים תתחילו לרכוש בחול ותנו להם לטעום את מחיר החזירות שיורידו מחירים ויתנו לנו להנות מהתחביב בלי לפשוט רגל (למעט אחד בודד שבאמת הוגן כולם כאלו!).
התחביב הזה שייך לכולם! לא לכמה חנויות או מוכרים שהחליטו לקבוע כללים ומחירים.