נכתב במקור על ידי
eitan-ro
דרימר - בפעם הראשונה הוא כן הדליק את השלט וגם אם נגיד שהוא לא היה מדליק אותו היה לו מספיק זמן להדליק אותו וגם מספיק זמן כדי שהמקלט "יתאפס".
בפעם השניה הוא היה 2 מרכזים ממני (20 מטר) ואני ראיתי אותו בודק הגאים לפני ההמראה, ובדיוק אחרי הריסוק ראיתי אותו שוב בודק הגאים והכל היה בסדר, האם אלא הם שדים ורוחות?
הדאון של הבחור השני היה בטווח של פחות מק"מ אחד ולדעתי לא יותר מ-500 מטר (קצת אחרי הכביש)... איך בדקת טווח של 2 ק"מ?
ברור שבניית גופים יעודיים זה פיתרון טוב, אבל אתה לא יכול לצפות מכל אלא שיש להם 5-6 דאונים\טיסנים להחליף את הגופים, הרי מדובר בהוצאה נוספת של אלפי שקלים שממש לא שווה את זה.
ולגבי לקנות futaba או jr זה כבר ממש לא משנה (חוץ מלהגיד "שלי יותר גדול", "שלי יותר טוב") כי בשניהם יש את הבעיות שלהם וזו עובדה שאי אפשר להתווכח איתה, כמו שאמרתי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים אבל אין ספק שבעוד מ"ס שנים הבעיות האלא ייפרתו!
חוץ מיזה יש הבדל אם אתה מטיס פיילונים, הוטליינרים, דאוני צוקים, 3d או מסוקים שבהם אתה לא מתרחק יותר מ-200 מטר לבין דאוני שהיה שבהם מתרחקים לטווחים של קרוב לקילומטר והאמינות חשובה הרבה יותר.
איתן.