התייעצתי עם דוקטור לפיזיקה .... אומנם התשובה שהוא החזיר לי הייתה לאחר דקת מחשבה אחת אבל הוא אמר שיש לאזן את המערכת ביחס לציר הסימטריה לדעתו....
מכאן שמאזן להבים הוא כלי נחוץ לדייקנים שבינינו...
אז יש המלצות למאזן להבים?
התייעצתי עם דוקטור לפיזיקה .... אומנם התשובה שהוא החזיר לי הייתה לאחר דקת מחשבה אחת אבל הוא אמר שיש לאזן את המערכת ביחס לציר הסימטריה לדעתו....
מכאן שמאזן להבים הוא כלי נחוץ לדייקנים שבינינו...
אז יש המלצות למאזן להבים?
אני מתעקש שזה לא נכון
לדייקנים משקל
לפחות מקפידים מאזן להבים
אני יכול להוכיח לך שעל מאזן להבים אני יכול לשים שני להבים עם משקל שונה ושיהיה שיווי משקל
נכון שגם זה "בסדר", אבל אם כבר לדבר על הקפדה מלאה, אינך יכול ללא משקל.
ההגדרה של להבים מאוזנים זה משקל זהה ומרכז כובד זהה בלפחות 2 צירים (אורך ורוחב), ואם תעמיק לחפש תמצא באינטרנט שהמהדרין שבמהדרין מכוונים גם עם מציאת מרכז כובד בין 3 צירים (אורך ופעמיים רוחב בשני אלכסונים מנוגדים).
מאזן להבים בודק רק שיווי משקל, וכאמור הוא יכול להראות מצב מאוזן במשקל להבים שונה ועם מרכז כובד שונה.
אני גם מוכן להסביר לד"ר לפיזיקה את הגירסה שלי. ולדעתי לא הצגת לו נכון את הסוגיה.
מכיר מובייל?![]()
נערך לאחרונה על ידי wind556; 01-12-2010 בשעה 19:48:52.
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
המומנט שפועל על מאזן הלהבים :
מצד אחד - מרחק מרכז כובד מציר הסיבוב X משקל הלהב.
מהצד השני - אותו הדבר רק בכיוון ההפוך.
אם הסה"כ של במומנטים באזור הציר שווה לאפס אזי הלהבים יהיו מאוזנות על מאזן הלהבים.
כלומר יתכן מצב בו הלהבים לא באותו משקל אבל מאוזנות.
בתנועה סיבובית המצב מסתבך עם כוחות צנטרפוגלים וצנטרפיטלים ולהבים במשקל שונה יייצרו רעידות בטיסה.
כלומר עודד צדק כמו תמיד
חג חנוכה שמח
עמוס
ציטוט שלי:
"בסופו של דבר התוצר הסופי צריך להיות שכל להב שוקל בדיוק כמו השני והלהבים מקבילים למישור אופקי כשהם על המאזן.
זאת ניתן לבצע ע"י הוספת משקל לכל להב (ע"י מדבקות) גם אם הלהבים שוקלים אותו הדבר מהשקית.. ועם המשקל הזה "לשחק" (להזיז את המדבקות למקומות שונים) עד לקבלת איזון עם מאזן הלהבים."
ציטוט של עודד:
"אני יכול להוכיח לך שעל מאזן להבים אני יכול לשים שני להבים עם משקל שונה ושיהיה שיווי משקל"
**אני מסכים עם כל מילה פה - אין בדברי דבר שסותר את ציטוט זה. אומנם לא אמרתי זאת מפורשות אך זה מובן מאליו
ציטוט של "חתול":
"אם הסה"כ של במומנטים באזור הציר שווה לאפס אזי הלהבים יהיו מאוזנות על מאזן הלהבים.
כלומר יתכן מצב בו הלהבים לא באותו משקל אבל מאוזנות."
**אני מסכים עם כל מילה פה - אין בדברי דבר שסותר את ציטוט זה. אומנם לא אמרתי זאת מפורשות אך זה מובן מאליו
כדי ללבן את דברי אצטט את הודעתי הקודמת בשנית תוך הדגשת חלקים שונים והסברת המסקנות מהם:
בסופו של דבר התוצר הסופי צריך להיות שכל להב שוקל בדיוק כמו השני והלהבים מקבילים למישור אופקי כשהם על המאזן.
זאת ניתן לבצע ע"י הוספת משקל לכל להב (ע"י מדבקות) גם אם הלהבים שוקלים אותו הדבר מהשקית.. ועם המשקל הזה "לשחק" (להזיז את המדבקות למקומות שונים) עד לקבלת איזון עם מאזן הלהבים.
מהמודגש באדום ניתן להבין בקלות שאיני אומר שניתן לא להשתמש במשקל... נהפוך הוא - חובה להשתמש במשקל.
לכן את השלבים שהדגשתי ניתן לבצע רק באמצעות משקל והשלבים האחרים באמצעות מאזן להבים.
קראו את הדברים פעם שנייה כי התגובות של שניכם מראות שלא העמקתם בדברי...![]()
נערך לאחרונה על ידי RoiA; 01-12-2010 בשעה 21:38:18.