השרשור מתעדכן אוטומטית כל 30 שניות .
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
טעינה מחדש
-
אכן שבשבת אלפא
צביקה - דוז פואה. אתה זוכה בכרטיס טיסה זוגי לאיי לנגרהנס...
בקיצור, הרעיון הוא טיסן עם Relaxed Static Stability - יענו בלתי יציב בעליל, עם מערכת בקרת טיסה (SAS). מעין גרסה פרימיטיבית של F-16 .
בתמונה שבה המערכת פרושה על השמיכה רואים:
1. מדיד אלפא - ממומש ע"פ הרעיון שמצאתי פה:
http://www.charlesriverrc.org/articl...lke_asfwpp.htm
בגדול, שני מגנטים וסנסור Hall effect. שאר המימוש שונה למדי.
2. במרכז התמונה - "מחשב בקרת טיסה". כרטיס מיקרוקונטרולר לשימושי רובוטיקה חינוכית. יש לו מספר יתרונות אדירים מבחינתי:
א. נועד לעבוד עם ציוד רדיו RC סטנדרטי מבחינת ממשקים ומתחים.
ב. מתוכנת ב-subset של שפת C דרך חיבור ל-PC. לא דורש התעסקות באסמבלי.
ג. מגיע עם פונקציות ספריה בילט-אין לטיפול בפיענוח PWM ובשליטה בסרוואים.
3 . בחלק העליון של התמונה - מגבר Gain/Offset לסיגנל שמגיע משבשבת אלפא. המגבר מאפשר לי לשנות את ההגבר או להזיז את הסיגנל באופסט מסויים - בשטח, בלי לשנות כל פעם הגבר בתוכנה ולקמפל כל פעם מחדש. זהו הרכיב שלקח לי הכי הרבה זמן לבנות. אני בטוח שחשמלטור מנוסה היה מכניס את כל המעגל על רבע מהגודל, אבל אני לא כזה
. הכרטיס מוזן משתי סוללות 9V המספקות מתח חיובי ושלילי למגברי השרת שבו.
למעשה הפרוייקט הזה שייך חצי לפה וחצי לפורום תיאוריה. הצד התיאורטי מעניין מאוד. מילאתי בלוק כתיבה שלם בחישובים, החל מחישוב סטטי של הגבר דרוש כנגד תזוזת נקודה נייטרלית, וכלה באנליזה דינמית (נייקוויסט ו-Root Locus) ב- Matlab!
הערה ל-Photon - - אין שום דבר טיפוסי בדאון הזה... ההגה/מייצב הגובה בנוי בשיטה הפשוטה ביותר שבה אפשר לבנות הגה Monoblock. הרעיון הוא לנסות לקבל תגובות היגוי כמה שיותר לינאריות ביחס לזוית הטיית ההגה.
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום