קח יאאאההה מוגבל
http://rcmodelreviews.com/fhss_vs_dsss.shtml
שפה זה קשה....
לאור כמות התגובות כאן, ציקי, אני ממליץ לך לרכוש מודם GSM ללפטופ שלך, ככה גם בכנס משעמם ללא אינטרנט, לך יהיה אינטרנט ותחסוך לעצמך את בליל התגובות שלא קשורות...
אחלה מאמר שמסקנתו כלל וכלל לא הובנה ע"י הקוראים עד פה. (פרט למביני העניין שידעו אותה קודם).
לכן אוסיף אותה ()
יש להתאים את השלט לצרכי המטיס ואופי שטח הטסתו.
היתרון היחסי של הFAST שקול ערך ליתרון היחסי של AUDI A3 על מאזדה 3 בנסיעה בכביש מהיר במהירויות העולות על 180 קמ"ש
מי שנוסע את רוב זמנו בעיר לא ירגיש את ההבדל...
(אם לא הבנתם , לא נורא, פוטאבה חיים על אנשים שחייבים יקר)
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
מאזדה כמובן![]()
אני עמדתי על שפת תהום ועשיתי צעד גדול קדימה....
יש לי 9CHP שמארח בחמוקיו את המודולים הבאים:
קורונה V1 (שקולה לFHSS)
קורונה V2 (סוג של DSSS)
DM8 (ספקטרום 8 ערוצים למשדרי פוטאבה).
בדרך .... FRSKY.
את מודול הFHSS של פוטאבה אני משאיר לעשירים, אני מאושר עם מה שיש לי (לא נוסע 180 בכבישים המהירים...)
Boogle ולא Google קפיש?
השקעה??? במה? המודולים עלו גרושים המקלטים עוד יותר גרושים ואני מטיס את מה שהרוב מטיסים פרט למסוקים: קלקרים ובלזות עד2 מטר.
בשביל כוס חלב לא צריך לקנות פרה
בעניין האודי מול המאזדה, בנקודת הזמן שחיפשתי שלט, שיקבל כל מודול אפטרמארקט, הפוטאבה היה זמין ונתן מענה, אני מניח שכיום אולי הייתי קונה טורניג'י (MG סיני בהשוואה למכוניות)
נערך לאחרונה על ידי Boogle; 22-12-2010 בשעה 19:00:38.
Boogle ולא Google קפיש?
המודולים והמקלטים אולי עלו גרושים, אבל בשביל להשתמש בהם קנית מערכת 9 ערוצים איפה שהרוב היו מסתפקים ב-4-6 (במיוחד אם אתה לא מטיס מסוקים), אז את הרווח במודולים די שרפת על תוספת המחיר לשלט
חוץ מזה, עוד לא הבנתי למה צריך ארבעה מודולים שונים - אהבה לגאדג'טים? או שהמאזדה בכל זאת מזייפת בפניות הדוקות בעיר?![]()
נערך לאחרונה על ידי HeliDraco; 22-12-2010 בשעה 23:19:10.
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
Hello Guy,
Just to make life easier for you, there is a link for non-Hebrew speakers published by Maayan at the top of each and every page of the forum...
If that's still complicated, heres the link:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=31304
![]()
רון טוסמן
את השלט רכשתי יד שניה במחיר חיסול בתקופה שכולללם קנו את ה10CHP כי "אין עליו"
הסיבה שקניתי אותו היתה שנגמרו לי הזכרונות באקליפס שלי וחיפשתי מערכת מבוססת מודולים כי ידעתי שאנו נכנסים לתקופה "מעניינת" ולא היה לי חשק "להתקע" עם טכנולוגיה.
בגלל שאני (מודה) חסכן בחנתי כל דבר לגופו.
בתחילה הצטיידתי בקורונה V1 אבל אז הפסיקו לייצר אותה.
בגלל שנראה שלא ניתן יהיה להשיג מקלטים רכשתי את הV2 , זהו המודול שאני פחות מרוצה ממנו רק בגלל הדרך בה הוא ננעל (או בוחר שלא להנעל) על השלט. אגב, אחרי הנעילה הוא מתפקד ללא חת.
את מודול הDSM2 החלטתי לרכוש כשיצאו לשוק המקלטים ה"מוזלים" בHK לDSM2 שהם אפילו זולים מהקורונה
אותו קניתי דווקא כי האמנתי (ועדיין אני מאמין) שהבעיות שיש לאנשים זה לא במקלטים אלא בשימוש לא נכון במערכת בשילוב בעיה גנרית (הערכה שלי) בתוכנת השלטים של ספקטרום, אני לא שמעתי (לא אומר שאין) על בעיות למשתמשי המודול לפוטאבה או למשתמשי הJR .
טיסן (או מסוק) יכול להתרסק בגלל עשרות (או יותר) סיבות טכניות ולרוב לא בגלל מערכת הרדיו.
מערכת FAST לא תועיל אם קורה כשל מבני או כשל בסוללה או כשל בבקר וכו'. הסיכון לריסוק תמיד קיים.
בזה פחות או יותר מסתכם הכל , כל היתר זה ניואנסים שחשובים למטיסי סילון או כלים העולים הרבה ושם יש אינטרס TO BE ON THE SAFE SIDE לבעל הכלי.
אני רואה פה לעיתים אנשים שנכנסים לאמוק בנושא וכל מה שהם מטיסים זה איזיסטאר או מסוק 450 ב30$.
בסה"כ חשוב להבין, ובגלל זה התערבתי פה בכלל, שצמיגים רחבים בחתך נמוך מאוד עם ג'נטים מגנזיום ובקטגוריה של 250 קמ"ש לא נדרשים בשביל להסיע ילדים לגן ולעשות קניות בסופר.
השנקל שלי בנושא הטעון הזה
Boogle ולא Google קפיש?
Boogle ולא Google קפיש?